Vejledninger

Hvad er 'Perflogs' -mappe, og skal den fjernes?

Windows opretter og gemmer mange systemmapper inde i bootdrevet, som hver har sin egen specifikke funktion. En af disse mapper er "Perflogs”-Mappe. De fleste brugere har været nysgerrige efter denne mappe, fordi den tilsyneladende ikke tjener noget formål, og hvis den åbnes, er den tom det meste af tiden.

Hvad er mappen 'Perflogs'?

Hvis du bruger Windows 7 eller et senere operativsystem på din computer, har du muligvis bemærket “Perflogs”-Mappe inde i startdrevet. Perflogs er ellers kendt som “YdeevneLogfiler”Og er oprettet af visse Windows-funktioner såsom pålidelighedsmonitoren. Loggen angiver visse aspekter af computerens ydeevne og fremhæver problemerne med visse applikationer / funktioner.

Disse logfiler gemmes senere i "Perflogs”-Mappe og videresendes til Microsofts udviklingsteam til vurderingsformål. Efter omhyggelig overvågning af disse logfiler implementeres visse ændringer i de kommende opdateringer til Windows for at rette op på ydeevneproblemerne og give brugerne en bedre og mere jævn oplevelse.

Skal 'Perflogs' fjernes?

Et andet spørgsmål, som mange brugere har i tankerne, er, om det er sikkert at fjerne mappen fra deres bootdrev ved at slette den permanent. Der er ikke noget specifikt svar på dette, alt afhænger af dine krav og årsagerne til, at du måske vil fjerne mappen. Hvis du vil slette mappen for at frigøre plads, er den anbefales ikketilgør fordi mappen højst skulle forbruge bare en KB'er opbevaring højst.

Sletning af mappen frigør ikke meget hukommelse til dit drev, og det ender muligvis sabotere bestemte elementer af Windows ' funktioner. Men hvis du vil fjerne mappen for at rydde nogle mapper til æstetiske eller administrationsformål, anbefales det at bare skjule mappen, så den ikke er synlig for dig, men den har stadig sin funktionalitet.

Selvom du sletter mappen, og selvom den ikke beskadiger nogen funktionalitet i en Windows-proces, skal du huske på, at mappen automatisk bliver genskabt af Windows for at gemme præstationslogfiler. Derfor er den eneste mulige mulighed at skjule mappen.

Hvordan skjules mappen 'Perflogs'?

Windows giver muligheder for at skjule bestemte mapper med at beskadige operativsystemets funktionalitet. Derfor skjuler vi i dette trin mappen "Perflogs". For det:

  1. Navigere til bootdrevet.
  2. Retklik på den "Perflogs”-Mappe og vælg“Ejendomme“.
  3. Klik på “Generel”-Fanen og tjek“Skjule”Valgmulighed under“Egenskaber" overskrift.
  4. Klik på "ansøge“.
  5. En advarselsmeddelelse vises, der beder dig om at give administratorrettigheder, klik på "Ja”For at give privilegierne.
  6. Mappen bliver nu skjult.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found