Vejledninger

Fix: Destiny Error Code Bee

Fejlkoden Bi er en af ​​de mest berygtede Destiny-fejlkoder, og det har bugget brugere i lang tid. Bungies officielle erklæring er, at fejlkoden skyldes defekt kommunikation mellem dit modem og Bungies servere, men de fleste hævder, at deres netværksindstillinger næsten er perfekte.

Fejlen kan håndteres på en række forskellige måder, og du ved aldrig, hvad den rigtige løsning til din lejlighed er. Derfor anbefaler vi, at du følger alle ovenstående løsninger for at se, hvad der er den rigtige løsning til din Bee-fejlkode.

Løsning 1: Skift den måde, du opretter forbindelse til internettet på

De fleste brugere ved allerede, at afspilning ved hjælp af en trådløs forbindelse er usikker, og det kan føre til høj latenstid og hyppige afbrydelser. Nogle brugere har dog rapporteret, at det undertiden er omvendt, da de skiftede fra at oprette forbindelse direkte til modemmet til at bruge Wi-Fi.

Dette betyder, at fejlkoden kan vises enten på grund af en defekt forbindelse til dit modem eller til din router. Hvis du brugte Ethernet-forbindelsen, kan du prøve at skifte til Wi-Fi og køre spillet for at kontrollere, om fejlkoden stadig vises. og omvendt. Begge disse muligheder kan hjælpe dig med at slippe af med fejlkoden Bee for godt.

Bemærk: Hvis du er i position, kan du også prøve at udskifte din router, hvis du har en ekstra, da nogle routere ikke tillader Destiny at oprette forbindelse korrekt på grund af det store udvalg af porte, der bruges.

Løsning 2: Genstart og frakobl din konsol helt

Denne løsning har hjulpet mange mennesker med at håndtere deres Bee-fejlkode, og denne løsning er en ganske generel metode til løsning af næsten alle Xbox-relaterede problemer. Naturligvis kan denne metode kun anvendes på brugere, der spiller Destiny på Xbox.

Sørg dog for, at alle dine spil er synkroniseret online og sikkerhedskopieret, da denne proces muligvis ender med at slette dem fra din lokale Xbox One-hukommelse. Der er to måder at slette cachen på Xbox One og nulstille din konsol fuldstændigt:

 1. Tryk på afbryderknappen og hold den nede på forsiden af ​​Xbox-konsollen, indtil den lukker helt ned.
 2. Tag stikket ud af bagsiden af ​​Xbox. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på Xbox flere gange for at sikre, at der ikke er nogen resterende strøm, og dette rent faktisk renser cachen.

 1. Sæt strømstenen i, og vent på, at lyset på stikkontakten ændrer farven fra hvid til orange.
 2. Tænd Xbox igen, som du normalt ville, og kontroller, om Tapir-fejlkoden stadig vises, når du starter Destiny eller Destiny 2.

Alternativ til Xbox One:

 1. Naviger til dine Xbox One-indstillinger, og klik på Netværk >> Avancerede indstillinger.
 2. Rul ned til Alternativ Mac-adresseindstilling, og vælg den indstilling Ryd, der vises.

 1. Du bliver bedt om at vælge virkelig at gøre dette, da din konsol genstartes. Svar bekræftende, og din cache skal nu ryddes. Åbn Destiny eller Destiny 2, efter at konsollen er genstartet, og kontroller, om Tapir-fejlkoden stadig vises.

Hvis du bruger en PlayStation 4 til at spille Destiny, skal du følge instruktionerne nedenfor for at nulstille din PlayStation 4 hårdt, da PS4 ikke har mulighed for at rydde cachen:

 1. Sluk PlayStation 4 helt.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.

 1. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter.
 2. Sæt netledningen tilbage i PS4, og tænd den på den måde, du normalt gør.

Løsning 3: Videresendelse af port

Port forwarding er faktisk en god løsning til disse typer problemer på grund af en simpel kendsgerning, at Destiny bruger ret ulige routerporte, der er ret høje, og nogle routere blokerer som standard disse porte, og andre gør det ikke. Det er vigtigt at udføre disse ændringer ganske nøje, da du bliver nødt til at åbne disse porte på din router, hvis du har de nødvendige tilladelser til at gøre det. Følg instruktionerne nedenfor omhyggeligt og slip af med din Bee-fejlkode:

Først og fremmest skal vi manuelt tildele en statisk IP-adresse til din konsol til den router, du bruger i øjeblikket, og processen er noget anderledes end PS4, end den er på Xbox One.

PlayStation 4-brugere:

 1. Du kan prøve at tildele din PS4 permanent til den IP-adresse, den bruger i øjeblikket. For at finde IP-adressen skal du tænde for din PS4-konsol.
 2. I hovedmenuen i PlayStation 4 skal du vælge Indstillinger> Netværk> Vis forbindelsesstatus.

 1. Find IP-adressen på skærmen, der åbnes, og sørg for at skrive den ned et eller andet sted, da du har brug for den for at aktivere portvideresendelse. Sørg for også at nedskrive MAC-adressen på din PS4.

Xbox One-brugere:

Du kan prøve at tildele din Xbox One permanent til den IP-adresse, den bruger i øjeblikket. Du kan finde den aktuelle IP-adresse under avancerede indstillinger i Xbox One Dashboard-menuen. For at finde IP-adressen skal du tænde din Xbox One.

 1. Naviger til startskærmen, og tryk på menuknappen på controlleren til din Xbox.
 2. Naviger til Indstillinger> Netværk> Avancerede indstillinger.

 1. I afsnittet IP-indstillinger skal du se den anførte IP-adresse. Skriv dette nummer ned, fordi du bliver nødt til at tildele IP-adressen senere.
 2. Du skal også se den kablede MAC-adresse eller den trådløse MAC-adresse, der er angivet under IP-indstillinger. Skriv den 12-cifrede adresse til den forbindelse, du bruger.

Det var det første trin, hvor vi indsamlede oplysninger om de respektive konsoller. Nu bliver vi nødt til at tildele statiske IP-adresser til konsollerne ved at følge nedenstående trin:

 1. Åbn en webbrowser, skriv dit standardgatewaynummer (IP-adresse) i adresselinjen, og tryk på Enter.
 2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til din routers grænseflade. Standardbrugernavnet og adgangskoden skal være anført i din routers dokumentation, på et klistermærke på siden af ​​din router eller på Port Forward-webstedet. Hvis brugernavnet og adgangskoden er blevet ændret fra standardindstillingerne, og du ikke kan huske dem, skal du nulstille din router.

 1. Skærmen, der giver dig mulighed for at tilføje ny IP-adresseret, adskiller sig fra router til router, og der er ingen generelle regler for dette.
 2. Find først og fremmest Aktivér manuel tildeling, og klik på alternativknappen ud for Ja. Navnet på indstillingen kan være anderledes, eller indstillingen er muligvis slet ikke til stede.
 3. Find det vindue, der giver dig mulighed for at indtaste MAC-adressen og IP-adressen efter eget valg, så skriv de adresser, som du har samlet i de foregående trin til din respektive konsol.

 1. Når du har gjort det, skal du klikke på indstillingen Tilføj, og du har nu tilføjet din konsoles IP-adresse til din router.

Det sidste trin består i faktisk at videresende de porte, der bruges af Destiny gennem din router og via din konsol for at få spillet til at køre korrekt igen. Igen kan disse indstillinger variere fra router til router, men grundlaget er det samme. Hvis du har problemer med at følge disse indstillinger, skal du sørge for at søge efter producentens hjælpeside, hvor disse indstillinger kan forklares mere tydeligt.

 1. Find sektionen Port Forwarding, mens du stadig er logget ind på din router. Hver router vil være lidt anderledes. Almindelige menuetiketter til det afsnit af indstillinger, der indeholder portvideresendelse, er "Portvideresendelse", "applikationer", "spil", "firewall" og "beskyttet opsætning". Hvis du ikke kan se en af ​​disse eller lignende, kan du prøve "Avancerede indstillinger" og kigge efter en underafdeling til portvideresendelse.

 1. Uanset hvilken router eller grænseflade, skal du indtaste de samme grundlæggende oplysninger. Indtast den port, du vil åbne under Intern og ekstern, eller indtast en række porte, der skal åbnes under Start og slut. Specielt for Destiny og Destiny 2 er der flere områder, du skal åbne i din router, og de er vist nedenfor:
7500-17899 (TCP) Udgående 30000-40399 (TCP) Udgående 35000-35099 (UDP) Indgående og udgående
 1. TCP- og UDP-forkortelser er de muligheder, du skal vælge under indstillingen Type af servicetype. Da du kun kan vælge en af ​​mulighederne (eller begge dele), skal du gentage disse trin flere gange, indtil du har dækket alle de områder, der er præsenteret ovenfor.
 2. Indtast den statiske IP-adresse, du oprettede til din konsol i ovenstående trin, og sørg for at klikke på indstillingen Aktiver, hvis den er tilgængelig.

 1. Klik på knappen Gem eller Anvend, og sørg for at genstarte både din router og din konsol for fuldt ud at anvende disse ændringer.

Løsning 4: Kontakt din internetudbyder, og udskift dit gamle udstyr

Det viser sig, at problemet med denne fejlkode skyldtes, at folk havde dårligt udstyr, som de brugte til deres internetforbindelse, og de har ikke erstattet det i årevis. I de fleste tilfælde brugte disse mennesker kabel-internet til at spille spillet, og det viser sig, at simpelthen at erstatte disse var i stand til at løse problemet.

Hvis du er kabelinternetbruger, og hvis du ikke har udskiftet noget af dit udstyr i mere end et par år, skal du måske kontakte en tekniker fra kabelfirmaet eller blot købe og udskifte udstyret selv.

Ikke desto mindre, hvis du bruger enhver form for internetforbindelse, og du begynder at bemærke et fald i ydeevne, skal du sørge for at kontakte din internetudbyder og sørge for at de gør alt det, der kræves, før du kontrollerer, om fejlkoden fortsat vises.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found