Vejledninger

Fix: Windows kræver en digitalt signeret driver Windows 7, 8 og 10

Hvad er digitalt signerede drivere? Digitalt signerede drivere er underskrevne drivere fra sine leverandører, der sikrer driverintegritet og kontrolsum for at sikre, at driverfilen, der installeres, ikke ændres i alligevel andet end det, der underskrives.

Fejlen "Windows kræver en digitalt signeret driver" opstår, når Windows blokerer installationen af ​​en driver, når den er uden en digital signatur.

Sådan repareres Windows kræver en digitalt signeret driver

Windows giver dig mulighed for at fortsætte installationen ved at slukke for den digitale signaturcheck - hvilket ikke anbefales, men sommetider nødvendigt, når driveren ikke er signeret, men det er en original driver. Der er flere rettelser, som vi har samlet og testet, der kan løse dette problem. Denne vejledning gælder for fastsættelseDigital signeret driver kræves Fejl på Windows 10, Windows 8 eller Windows 7

Deaktiver driverunderskrivelse

Driversignering, som nævnt før, er som standard aktiveret i Windows-operativsystemet som en måde at sikre, at ondsindet software forklædt som drivere ikke er installeret på din computer. Det tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til din computer. Men hvis dette forårsager fejl og ikke lader dig installere tredjepartsdrivere, kan du deaktivere driverunderskrivelsen ved hjælp af nedenstående trin:

 1. Tryk på Windows + R, skriv “gpedit.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i gruppepolitisk editor, skal du navigere til følgende sti:
Brugerkonfiguration> Administrative skabeloner> System> Driverinstallation> Kodesignering for enhedsdrivere 
 1. Vælg indstillingen Aktiveret og vælg fra rullemenuen Ignorere (under 'Når Windows registrerer en fil uden drivere').

 1. Tryk på OK for at gemme ændringer og afslutte. Kontroller nu, om problemet er løst.

Aktivering af TESTSIGNING

TESTSIGNING bestemmer, om Windows vil installere en test-signeret kernel-mode-kode, som ikke er digitalt signeret af relevante softwarefirmaer. Dette er en anden sikker vagt, der fungerer som en firewall for at forhindre, at drivere på kerneniveau installeres, medmindre de er på hvidlisten. Hvis du virkelig vil installere driveren på trods af de sikre foranstaltninger fra Windows, kan du slå TESTSIGNING til.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “kommandoprompt”I dialogboksen skal du højreklikke på applikationen og vælge“Kør som administrator”.
 2. Når du er i kommandoprompten, skal du udføre følgende kommando:
bcdedit / sæt testsignering på

 1. Genstart nu din computer korrekt. Efter genstart skal du logge ind igen og prøve at installere driveren.
 2. Hvis du nogensinde vil slå testtilstand fra, skal du udføre følgende kommando:
bcdedit / sæt testsignering

Deaktivering af håndhævelse af førersignatur permanent

Et andet, du kan prøve, hvis alle ovenstående metoder fejler, er at deaktivere håndhævelse af driversignatur på din computer permanent. Du bliver nødt til manuelt at tænde for mekanismen igen, og der vil ikke være nogen sikkerhedsafskærmning for drivere, der er installeret på din computer. Sørg for at holde denne metode som en sidste udvej.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “kommandoprompt”I dialogboksen skal du højreklikke på applikationen og vælge“Kør som administrator”.
 2. Når du er i kommandoprompten, skal du udføre følgende kommando:
bcdedit.exe / indstil nointegritychecks til

Genstart computeren fuldstændigt, og prøv at installere driveren.

 1. Hvis du nogensinde vil tænde håndhævelsesmekanismen igen, skal du udføre følgende kommando:
bcdedit.exe / sæt nointegritychecks fra

Bemærk: Normalt signeres alle verificerede og ægte drivere digitalt. Sørg for, at du er helt positiv over for driveren, inden du installerer.