Vejledninger

Sådan tilføjes damp som en undtagelse til din antivirus- eller firewallsoftware

I de seneste år er cyberangreb mere og mere almindelige på internettet. Antivirusindustrien ser altid ud til at imødegå og bestræber sig på at beskytte slutbrugeren. Nogle gange tilføjer nogle antivirussoftware dog Steam som en potentiel skadelig software og blokerer dens operationer / netværk. På grund af dette står mange brugere over for en lang række fejl fra Steam-klienten.

Vi har udarbejdet en liste over, hvordan du tilføjer Steam som en undtagelse til et antivirusprogram. Vi forsøgte at dække alt det antivirus, vi synes er det mest operationelle på dette tidspunkt. Men hvis du tror, ​​vi har gået glip af noget, skal du nævne det i kommentarerne, og vi vil prøve at opdatere listen så hurtigt som muligt.

Avira Antivirus

Avira Operations GmbH & Co. KG er et tysk sikkerhedssoftwarevirksomhed, der leverer antivirussoftware, privatliv, internetsikkerhed, identitets- og ydeevneværktøjer til computere, smartphones og servere osv. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Tyskland sammen med andre kontorer i USA, Rumænien, Kina og Holland. I 2012 har den anslået 9,6% af den globale markedsandel inden for levering af antivirussoftware.

 1. Tilføjelse af en undtagelse i Avira er ret simpelt og ligetil. Gå over til din proceslinje nederst til højre på skærmen, og tryk på den lille paraply, du ser der.

 1. Ved at klikke på det åbnes et vindue, der får navnet Professionel sikkerhed. Klik i vinduet på indstillingen “Ekstraudstyr”Placeret øverst, og der vises en rullemenu. Klik på på rullemenuen Konfigurationer. Du kan også åbne konfigurationerne meget hurtigere ved at trykke på F8-tasten.

 1. Et andet vindue vises. Vælg PC-beskyttelse og derefter navigere til Scanning. I scanningen får du en række forskellige muligheder. Vælg Undtagelser og du vil se en dialogboks.

 1. I dialogboksen skal du indtaste adressen / stien til dit Steam-bibliotek, så det kan udelukkes. Du kan trykke på knappen Gennemse og gennem filudforskeren vælge Steam-biblioteket for at tilføje det til listen over undtagelser. Når du har valgt mappen, skal du trykke på Ok og klikke på Tilføj. Steam skal nu føjes til din undtagelsesliste.

Bitdefender

Bitdefender er et rumænsk cybersikkerheds- og antivirussoftwarefirma. Det blev grundlagt i 2001 af Florin Talpes. Bitdefender sælger og udvikler internetsikkerhedssoftware, antivirussoftware og andre cybersikkerhedsprodukter. Det tilbyder også cybersikkerhedstjenester. I 2017 er der et skøn på 500 millioner brugere af bitdefender, der bruger antivirus til beskyttelse mod malware og virus. Bitdefender rangerer tredje med hensyn til indtægter genereret af antivirussoftwarevirksomheder.

 1. Åbn Bitdefender, og naviger til Beskyttelse Vindue ved at klikke på skjoldikonet vist nedenfor på billedet.
 2. Klik på det link, der siger Vis moduler.
 3. Klik nu på Indstillinger ikon, som du kan se i øverste højre hjørne af antivirusprogrammet.
 4. Naviger nu til Fanen Ekskluderinger til stede i vinduet.

 1. Klik på listen på listenListe over filer og mapper, der er udelukket fra scanning”.
 2. Klik på TILFØJE knap. Nu bliver du nødt til at navigere til dit Steam-bibliotek og vælge mappen med navnet Steam for at udelukke den fra scanningen. Du skal også vælge Begge muligheder inden du tilføjer en undtagelse

 1. Klik på Tilføj og gem ændringer. Nu bliver din Steam-mappe ekskluderet fra scanninger fra Bitdefender antivirus.
 2. Du kan også tilføje Steam.exe på undtagelseslisten ved at klikke på “Liste over processer, der er udelukket fra scanning”. Når vinduet dukker op, kan du navigere til Steam.exe, som findes i dit vigtigste Steam-bibliotek. Vælg begge og gem ændringer.

Avast Antivirus

Avast Software er et tjekkisk multinationalt selskab med hovedkontor i Prag, Tjekkiet. De udvikler antivirussoftware og leverer også internetsikkerhedssoftware. Det blev grundlagt i 1988 af Eduard Kacera og Pavel Baudis. I 2016 havde Avast omkring 400 millioner brugere, der brugte sin antivirussoftware.

I Avast kan du tilføje globale undtagelser til filer. Globale udelukkelser betyder, at de er udelukket fra alle slags skjolde og scanninger, der analyserer aktiviteten af ​​filerne og applikationerne og sætter dem i karantæne, hvis de synes skadelige.

 1. Åbn Avast-grænsefladen.
 2. Fra grænsefladen skal du klikke på Indstillinger findes i nederste venstre hjørne af skærmen.

 1. Når du er i indstillingerne, skal du gå til Generel og rul ned indstillingerne, indtil du finder Udelukkelser.

 1. Udvid sektionen, og du vil se en dialog, hvor du kan tilføje globale undtagelser. Naviger til dit Steam-bibliotek ved hjælp af indstillingen Gennemse. Standardplaceringen for Steam er (C: \ Programmer \ Steam). Hvis du installerede Steam en anden mappe, kan du også søge på det.
 2. Når du har valgt Steam-mappen, skal du klikke på TILFØJE findes nederst til venstre på skærmen. Tryk på OK, og Steam tilføjes nu til globale undtagelser fra Avast-antivirus.

Windows Defender

Windows Defender er en anti-malware-komponent i Microsoft Windows. Det blev først frigivet som et gratis antispywareprogram i Windows XP og blev langsomt inkluderet i alle de udgaver af Windows, der fulgte (Windows Vista, Windows 7 og Windows 10). For at udelukke Steam fra Windows Defender skal du følge nedenstående trin.

 1. Klik på Windows-knap og i søgefeltet “Windows-forsvarer”. Blandt alle mulighederne vil der være en applikation med navnet “Windows Defender Sikkerhedscenter”. Åben det.
 2. Ved åbning finder du en liste over muligheder, der er tilgængelige i det nye vindue. Vælg indstillingen “Virus- og trusselsbeskyttelse”.

 1. Når du går ind i menuen, skal du navigere til Indstillinger for beskyttelse af virus og trusler. Windows beder dig muligvis om at give administratoradgang til at bruge denne funktion. I så fald skal du trykke på Ja.

 1. Når du har åbnet den ønskede menu, skal du søge i vinduet, der siger “Tilføj eller fjern undtagelser”. Klik på den, så navigeres du til en menu, hvor du kan tilføje ekskluderinger. Du kan ekskludere mapper, udvidelser og endda filer. I dette tilfælde udelukker vi hele Steam-mappen, der er placeret i den mappe, du downloadede den.

 1. Klik på den mulighed, der siger “Ekskluder en mappe”Og naviger til dit Steam-bibliotek. Standardplaceringen for din dampmappe skal være “C: \ Program Files (x86) \ Steam”. Når du har nået placeringen, skal du vælge mappen og gemme ændringer.

Ad-Aware Lavasoft

Lavasoft er en softwareudviklingsvirksomhed, der udvikler spyware- og malware-detekteringssoftware inklusive ad-opmærksom. Lavasoft-software er ofte bundtet og knyttet til andre tredjepartsapplikationer, så de når ud til uvillige brugere på samme måde som den malware, de hævder at kæmpe for. Selv om der er mange kontroverser involveret i dette mærke, har vi angivet en måde, hvordan man tilføjer Steam som en undtagelse.

 1. Klik på Ad-Aware nederst til højre på værktøjslinjen, og vælg den indstilling, der siger “Stop Ad-Aware Free Antivirus +”.

 1. Højreklik nu på den mulighed, der siger “Åbn Ad-Aware Free Antivirus +”For at åbne antivirusvinduet.
 2. Når vinduet er åbnet, skal du klikke på Scan computer fra listen over faner i venstre side og vælg Administrer undtagelser fra listen over tilgængelige indstillinger.

 1. Nu åbnes et vindue, hvor du får mulighed for at tilføje en filekskludering. Vælg Tilføje knappen, og naviger til dit Steam-bibliotek. Standardplaceringen for din dampmappe skal være “C: \ Program Files (x86) \ Steam”. Når du har nået placeringen, skal du vælge mappen og gemme ændringer.

Nu tilføjes Steam til listen over udelukkelser og springes over, når filer eller handlinger sættes i karantæne.

Malwarebytes

Malwarebytes er en anti-malware software udviklet af Malwarebytes Corporation. Den blev først udgivet i januar 2016. Den er også tilgængelig i en gratis version, der scanner og fjerner malware, når du starter den manuelt. Det ses som et af de nye anti-malware-produkter, hvor deres motto for applikationen er nem og nem at bruge.

 1. Åbn dit Malwarebytes-vindue ved enten at klikke på ikonet i proceslinjen nederst til højre på skærmen eller ved at klikke på programmets startfil.
 2. Når programmet er åbnet, skal du klikke på Ekskluderinger af malware fanen i venstre side af vinduet.

 1. I denne fane finder du en mulighed, der siger “Tilføj mappe”. Klik på den, så navigeres du til File Explorer, hvorfra du nemt kan vælge din Steam-mappe. Standardplaceringen for din dampmappe skal være “C: \ Program Files (x86) \ Steam”. Når du har nået placeringen, skal du vælge mappen og gemme ændringer.

Nu tilføjes Steam til listen over udelukkelser og springes over, når filer eller handlinger sættes i karantæne.

Panda antivirus

Panda security er et spansk firma, der specialiserer sig i at skabe it-sikkerhedsløsninger og bevise tjenester. Dets vigtigste fokuspunkt er antivirussoftware. Det har en patenteret teknologi navngivet som TruPrevent. Det har et sæt proaktive evner og sigter mod at blokere ukendte vira. De har også en Collective Intelligence-model, der hævder at være det første system nogensinde, der automatisk registrerer, analyserer og klassificerer forskellige malware i realtid. Panda-sikkerhedsprodukter inkluderer modeller til både virksomheder og hjem.

 1. Åbn Panda-antivirussoftwaren ved hjælp af dens launcher, eller klik på dens ikon i proceslinjen nederst til højre på din Windows-skærm.
 2. Når antivirusvinduet er åbnet, skal du klikke på muligheden for Antivirus findes på venstre side af skærmen som vist nedenfor.

 1. Når du har klikket på den, navigeres du til et nyt vindue. Her finder du en overskrift, der siger “Trusler til at opdage og udelukke”. Under overskriften vil der være en knap til “Indstillinger”. Klik på den.

 1. Når du har indtastet indstillingerne, skal du navigere til Fanen Filer (øverste side af vinduet). Her får du mulighed for at tilføje en udelukkelse. Klik på den, så navigeres du til File Explorer, hvorfra du nemt kan vælge din Steam-mappe. Standardplaceringen for din dampmappe skal være “C: \ Program Files (x86) \ Steam”. Når du har nået placeringen, skal du vælge mappen og gemme ændringer.

Nu tilføjes Steam til listen over udelukkelser og springes over, når filer eller handlinger sættes i karantæne.

Norton

Norton antivirus er en anti-malware software, der er udviklet af Symantec Corporation. Det blev først lanceret i 1991, og det bruger heuristik og underskrifter til at opdage vira. Det tilbyder også andre funktioner såsom e-mail-filtrering og phishing-beskyttelse.

Norton har frigivet mange versioner af sit antivirus gennem årene og har tendens til at redesigne og revidere applikationen hvert år. Det er et velkendt antivirus kendt for at detektere spam og vira meget hurtigt og effektivt.

 1. Åbn din Norton-applikation ved hjælp af ikonet, der findes i din proceslinje nederst til højre på din Windows-skærm. Du kan også åbne den ved hjælp af den tilgængelige standardstarter.
 2. Når den er lanceret, skal du navigere til dens Indstillinger.
 3. I fanen Indstillinger skal du vælge fanen Svindel og risici. Du vil blive præsenteret for en række muligheder. Lede efter Udelukkelser / lave risici i den nærmeste bund. Klik på den for at udvide. Nu vil du se en mulighed, der siger “Elementer, der skal udelukkes fra scanninger”. Klik på Konfigurer knap foran det.

 1. Nu vises et vindue, hvorfra du kan tilføje Steam-biblioteket til listen over udelukkelser. Klik på Tilføj mapper, og naviger til dit Steam-bibliotek. Standardplaceringen for din dampmappe skal være “C: \ Program Files (x86) \ Steam”. Når du har nået placeringen, skal du vælge mappen og gemme ændringer.

Nu tilføjes Steam til listen over udelukkelser og springes over, når filer eller handlinger sættes i karantæne.

Kaspersky AV

Kaspersky antivirus er en antivirussoftware udviklet af Kaspersky Labs. Den blev oprindeligt frigivet i 1997. Den er designet til at beskytte brugere mod ukendte vira og malware. Den er tilgængelig i både Windows og Mac, der betjener softwaren. Det har vundet en masse cyberpriser for at være et effektivt antivirus gennem årene.

 1. Åbn Kaspersky AV fra ikonet i proceslinjen nederst til højre på skærmen. Du kan også starte den ved hjælp af dens launcher.
 2. Når den er åbnet, skal du navigere til Indstillinger menu.
 3. I fanen Indstillinger skal du vælge fanen Ekstra og vælg fanen Trusler og undtagelser fra listen over givne muligheder.

 1. Når du er i trusler og udelukkelse, skal du klikke på Konfigurer undtagelser findes midt på skærmen som vist nedenfor.

 1. Når du er i vinduet Ekskluderinger, skal du vælge indstillingen Tilføje til stede nederst til højre på skærmen.

 1. Naviger nu til Steam-biblioteket ved hjælp af knappen Gennemse. Standardplaceringen for din dampmappe skal være “C: \ Program Files (x86) \ Steam”. Når du har nået placeringen, skal du vælge mappen og gemme ændringer.

Nu tilføjes Steam til listen over udelukkelser og springes over, når filer eller handlinger sættes i karantæne.

ESET NOD 32

ESET NOD 32, også kendt som NOD 32, er en antivirussoftware udviklet af det slovakiske firma ESET. Der findes i øjeblikket to versioner til NOD 32, den ene er forretningsudgaven og den anden er hjemmeudgaven. Forretningsudgaverne giver fjernadgang til antivirus fra en fjernadministrator. Bortset fra det er der ikke meget forskel. NOD 32 har tjent meget påskønnelse gennem årene på grund af sin fjolsikker software, der bekæmper malware og vira.

 1. Åbn dit ESET-produkt ved hjælp af ikonet til stede på din proceslinje nederst til højre eller gennem dets launcher.
 2. Når du er i menuen, skal du vælge Fanen Opsætning og vælg på listen over valgmuligheder Computerbeskyttelse.

 1. Når beskyttelsen er åbnet, skal du vælge gearikonet ved siden af ​​“Real-time filsystembeskyttelse”. Når du har klikket på den, får du en mulighed for rediger udelukkelser. Klik på den.

 1. Klik på ikonet for Tilføj, og find derefter dit Steam-bibliotek. Standardplaceringen for din dampmappe skal være “C: \ Program Files (x86) \ Steam”. Når du har nået placeringen, skal du vælge mappen og gemme ændringer.

Nu tilføjes Steam til listen over udelukkelser og springes over, når filer eller handlinger sættes i karantæne.

McAfee Antivirus

McAfee, også kendt som Intel Security Group, er verdens største sikkerhedsteknologivirksomhed beliggende i Californien. Det var 100% ejet af indtil i april 2017 meddelte det, at McAfee er et enkeltstående selskab. McAfee har et stort antal erhvervelser til stede og er meget kendt for at bekæmpe vira og malware effektivt og effektivt.

 1. Åbn McAfee Antivirus ved at klikke på dets ikon på værktøjslinjen nederst til højre på din Windows. Du kan også starte den ved hjælp af dens launcher.

 1. Når vinduet åbnes, skal du klikke på Administrer sikkerhed.

 1. Vælg indstillingen af Planlæg og kør scanninger mulighed til stede i feltet med Virus- og spywarebeskyttelse.

 1. Vælg indstillingen af ​​planlægningsscanninger fra listen over indstillinger, der følger. Et nyt vindue åbnes, og derfra vil du se knappen Tilføj til stede under fanen Ekskluderede filer og mapper. Vælg Steam-bibliotek, når du har klikket på Tilføj gennem filudforskeren. Standardplaceringen for din dampmappe skal være “C: \ Program Files (x86) \ Steam”. Når du har nået placeringen, skal du vælge mappen og gemme ændringer.

Nu tilføjes Steam til listen over udelukkelser og springes over, når filer eller handlinger sættes i karantæne.

Vi listede alle metoderne til, hvordan du tilføjer Steam som en undtagelse til dit antivirusprogram. Vi forsøgte at dække al den populære antivirussoftware, der blev brugt. Hvis du føler, at vi har udeladt noget, bedes du nævne i kommentarerne, og vi vil gøre vores bedste for at tilføje dem så hurtigt som muligt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found