Vejledninger

Hvad er Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter og hvordan opsættes det?

Windows 7 bragte en helt ny verden af ​​funktioner og funktionaliteter til Windows-verdenen, og en af ​​de mindst kendte, men alligevel meget nyttige funktioner, der blev introduceret med Windows 7, er Microsoft Virtual WiFi Mini Port Adapter. Det Virtuel WiFi-adapter er designet til grundlæggende at virtualisere den fysiske netværksadapter, som enhver computer har. Dette betyder, at ved hjælp af Microsoft Virtual WiFi Mini Port Adapter, kan du omdanne den fysiske netværksadapter, som deres computer har, til to virtuelle netværkskort.

En af de to virtuelle netværkskort kan derefter bruges til at oprette forbindelse til det almindelige trådløse netværk, hvorimod den anden kan bruges til at oprette forbindelse til et andet netværk såsom en ad-hoc eller omdannes til et WiFi-hotspot, som brugere af andre netværk kan oprette forbindelse til . De fleste mennesker ved ikke nøjagtigt, hvordan de kan omdanne en virtuel netværksadapter til en Trådløst adgangspunkt så deres computer kan bruges som en WiFi-hotspot. Der er to metoder, som du kan bruge til nemt at omdanne Microsoft Virtual WiFi Mini Port Adapter til et trådløst adgangspunkt, for andre to forbinder til.

Inden Microsoft Virtual WiFi Mini Port Adapter kan omdannes til et trådløst adgangspunkt ved hjælp af en hvilken som helst metode, skal computerens hovednetværksadapter have lov til at dele sin internetforbindelse med enheder, der forbinder til den via den virtuelle. For at gøre det bliver du nødt til at gå til Netværks-og delingscenter, Klik på Skift adapterindstillinger, går over til Deling fanen og markere afkrydsningsfeltet ved siden af Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse mulighed.

Metode 1: Opret et trådløst adgangspunkt ved hjælp af en kommandoprompt

1. Åbn Start-menu

2. Skriv cmd i søgefeltet, og tryk på Enter-tasten.

3. Skriv det vindue, der vises netsh wlan sæt hostednetwork mode = tillad ssid = VirtualNetworkName nøgle = Adgangskode, erstatter "VirtualNetworkName" med det ønskede navn på adgangspunktet og "" Adgangskode "med det ønskede kodeord på adgangspunktet.

4. Skriv derefter netsh wlan start hostnetværk ind i kommandoprompten, og tryk på Enter. Dette aktiverer det trådløse adgangspunkt, og adgangspunktet vil derefter være synligt på andre brugeres lister over trådløse netværk.

5. For at se detaljer, der er relateret til det trådløse adgangspunkt til enhver tid, skal du skrive netsh wlan show hostednetwork ind i en åben kommandoprompt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found