Vejledninger

Sådan løses fejlen 'PBJRELoad = 10' på YouTube?

YouTube er en af ​​de mest populære platforme til videostreaming og bruges af mere end en milliard mennesker. Platformen kan tilgås fra næsten alle operativsystemer og kommer indbygget i Android og iOS. Der har været nogle klager fra brugere gennem hele dets eksistenshistorie, men YouTube har reageret positivt på nogle af dem.

Det største problem, som mange mennesker stødte på, var den måde, YouTube skubbede sine brugere til at få "Google+" -konti. Udviklerne på Youtube planlagde for nylig at tage det tidligere integrerede Google+ ud af applikationens mainframe, og det udløste nogle problemer. Et af disse spørgsmål var “pbjreload = 10 og polymer = 1”Fejl under åbning af et link eller en video.

Hvad forårsager fejlen "PBJRELoad = 10"?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte en løsning, der løste det fuldstændigt for de fleste af vores brugere. Vi undersøgte også årsagerne til, at denne fejl blev udløst, og opførte dem som følger.

  • Servicefejl:Problemet blev oprindeligt udløst, da Youtube besluttede at fjerne Google+ fra sin mainframe, på grund af hvilket visse aspekter af applikationen blev kompromitteret. Derfor, hvis du oplever denne fejl, er det meget sandsynligt, at en servicefejl kan være årsagen.
  • Fejl:I nogle tilfælde kan en fejl i applikationen være årsagen til problemet. Der har været tilfælde, hvor ikke indtastning af den kategori, som linket falder ind under, forhindrer webstedet i at indlæses.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningen. Sørg for at følge trinene nøje og præcist.

Løsning: Tilføjelse af kategori

Det blev observeret af mange brugere, at tilføjelsen af ​​den kategori, som linket falder ind under, løser problemet. Der ser ud til at være en fejl med Youtube, der forhindrer linkene i at blive indlæst, medmindre kategorien er defineret. Derfor viser vi dig i dette trin, hvordan du tilføjer kategorien til et link. For det:

  1. Start browseren og åben en ny fane.
  2. Kopier og sæt ind linket til den video, kanal eller playliste, du vil navigere til.
  3. Tilføje "/ Video“, "/Kanal" eller "/Afspilningsliste" afhængigt af linket.
  4. Trykke "Gå ind" og kontroller, om det løser problemet.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found