Vejledninger

Sådan rettes ‘Roku Error Code 014.40’

Roku er en række online medieafspillere, der produceres og distribueres af Roku.inc. De leverer indhold i form af tv-kanaler, streamingtjenester og mange andre former. De er dybest set fysiske konsoller, der opretter forbindelse til brugerens Ethernet- eller Wifi-forbindelse og sender det direkte til tv'et, mobilenheden eller computeren. De har selv hukommelse og en processor.

Den seneste serie af Roku-konsoller er i stand til at streame i 4k-opløsning, hvilket er et stort skridt op fra det maksimale 720p-opløsning, som dets forfædres enhed kunne opnå. For nylig er der imidlertid kommet mange rapporter, hvor brugerne ikke kan streame videoer på deres konsoller, og der vises en fejl med titlen "Fejlkode 014.40", mens de prøver at oprette en forbindelse.

Hvad forårsager "Fejlkode 014.40" på Roku?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte et sæt løsninger, der fik det til for de fleste af vores brugere. Vi undersøgte også årsagerne til, at denne fejl blev udløst, og anførte den nedenfor:

 • Forkerte Wifi-oplysninger:I de fleste tilfælde blev det set, at fejlen skyldtes forkert indtastning af enten Wifi-adgangskoden eller SSID. Roku skal oprette en sikker Wifi-forbindelse for at den skal fungere korrekt, og hvis oplysningerne er indtastet forkert, streamer den ikke videoer, og denne fejl udløses.
 • Cache:Visse konfigurationer cachelagres af tv'et, Roku og internetrouteren, der bruges til at reducere indlæsningstiderne og give en bedre oplevelse. Imidlertid kan disse konfigurationer over tid blive ødelagt, hvorfor denne fejl muligvis udløses.
 • Mac-filtrering:Hvis Mac-filtrering til din router er tændt, er det muligt, at din Mac-id til din Roku-enhed muligvis har forbud mod at bruge internettet af din internetudbyder.

Nu hvor du har en grundlæggende idé om problemets art, vil vi gå videre mod løsningerne. Sørg for at implementere disse i den specifikke rækkefølge, som de præsenteres for at undgå konflikt.

Løsning 1: Genitialisering af netværkskonfigurationer

Det er muligt, at Wifi-adgangskoden, SSID eller andre indstillinger ikke er konfigureret korrekt. Derfor geninitialiserer vi i dette trin netværksindstillingerne for Roku og derefter konfigurerer dem igen. For det:

 1. Navigere til indstillinger menu på dit tv gennem Roku-fjernbetjeningen.
 2. Åben "System" og VælgAvanceret system Indstillinger“.
 3. Fremhæv det "NetværkForbindelseNulstil”Og klik på "Okay“.
 4. Gå ind det kode vises det skærm for at starte nulstillingen

  Bemærk:Det vises for nogle modeller, mens det for de andre ikke er det.

 5. Følge efter det på skærmeninstruktioner og netværkskonfigurationerne nulstilles til din enhed.
 6. Ved genstart bliver du bedt om at Opret forbindelse til et netværk.
 7. Klik på på den "Trådløs”Eller“Kabletmulighed afhængigt af din forbindelse.
 8. Vælg dit trådløst internet fra listen over valgmuligheder.
 9. Gå ind det adgangskode til trådløst internet og Vælg det "Opret forbindelse" mulighed.
 10. Vente for at forbindelsen etableres og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Power Cycling Devices

I nogle tilfælde, hvis cachen for en eller flere enheder, der er involveret i denne proces, er beskadiget, kan den forhindre forbindelsen i at blive oprettet. Derfor vil vi i dette trin fuldstændigt cykle enhederne. For det:

 1. Koble fraRoku”Fra konsollen og tur det af.
 2. Tur det konsol og InternetRouteraf.
 3. Tag stikket ud begge fra stikkontakten.
 4. Trykke og holde deres strømknapper i 2 minutter, mens de er frakoblet.
 5. Prop dem begge i.
 6. Opret forbindelse Roku til konsollen og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Bemærk: Sørg for at kontakte din internetudbyder og kontrollere, at MAC-id'et til din Roku-enhed ikke er blevet forbudt af dem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found