Vejledninger

Fix: Steam kunne ikke synkronisere dine filer

Steam er en kæmpe, når det kommer til klienter, der distribuerer spil og vedligeholder serverne. Det har en enorm samling på omkring tusindvis af spil, som spillerne kan købe gennem Steam-butikken og spille online ved hjælp af Steam-klienten.

Som al anden software støder Steam også på netværksfejl. I dag vil vi tale om fejlen, når et Steam-spil nægter at starte korrekt, og der vises en fejl, der siger "Steam kunne ikke synkronisere dine filer til —-". Denne fejl kan spores tilbage til en række problemer. Først og fremmest kan det være, at Steam-serverne er nede og ikke tilgængelige. Dette sker sjældent, men det er muligt. Bortset fra det kan det være noget forkert konfigureret på din pc eller et tredjepartsprogram, der forstyrrer forbindelsen. Se vejledningen nedenfor for at finde og rette dit problem.

Løsning 1: Damp servere ned

Som spiller kender du allerede dette spørgsmål, er Steam nede? Dette spørgsmål dukker op, i det øjeblik du ikke kan oprette forbindelse til Steam-klienten, butikken eller samfundet korrekt.

Der er mange måder, hvorpå du kan kontrollere Steams serverstatus. På Steam-webstedet, der udelukkende er dedikeret til at levere disse oplysninger, kan du kontrollere status for alle de forskellige servere, dvs. USA, Europa, Holland, Kina osv. Hvis serverne er sunde og kører, vises teksten som grøn . Hvis de er offline eller gennemgår en masse belastninger, kan de se ud som røde. Nogle servere kan også virke orange for at indikere, at deres belastning er moderat; mere belastning ville overbelaste serveren til dens maksimale kapacitet.

Ikke kun dette, du kan også kontrollere, om Steam-butikken fungerer korrekt såvel som Steam-samfundet. Hvis du oplever en fejl, hvor Steam ikke er i stand til at synkronisere dine spilfiler, skal du først kontrollere, om Steam-serverne er nede. Hvis de er op, betyder det, at der er et problem i din ende, og du kan følge løsningerne nedenfor. Kør også en hurtig kontrol, hvis alle andre Steam-afspillere også står over for det samme problem. Hvis de er det, betyder det, at cloud-serverne er nede, og du bliver nødt til at vente lidt, før de er op igen.

Kontroller Steams serverstatus, inden du følger de andre nedenstående løsninger.

Løsning 2: Sletning af ClientRegistry.blob

Clientregistry.blob er den fil, der bruges af Steam, og som indeholder dine registreringsdata for de installerede spil. Hvis vi sletter den, gendannes filen ved næste login. Du bevarer alle dine standardindstillinger på hvert installeret spil (dit navn, skind osv.). Dette løser ca. 30% af problemerne, da denne fil let kan blive ødelagt.

Bemærk, at efter denne løsning, når du starter Steam igen, vil den bede dig om dit brugernavn og din adgangskode. Følg ikke denne løsning, hvis du ikke har dine legitimationsoplysninger ved hånden. Desuden går dine gemte fremskridt og elementer i spillet ikke tabt. De gemmes på cloudlagring af Steam, så det er sikkert at antage, at sletning af clientregistry.blob ikke medfører nogen problemer for dig eller Steam. Følg nedenstående trin.

 1. Afslut Steam helt og afslut alle opgaver som nævnt i løsningen ovenfor.
 2. Gå til dit Steam-bibliotek. Standard er

C: \ Programmer \ Steam.

 1. Find 'klientregister.blob '.

 1. Omdøb filen til 'klientregistreringsråd.klat’(Eller du kan slette filen fuldstændigt).
 2. Genstart Steam, og lad filen genskabes.

Forhåbentlig kører din klient som forventet. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du følge nedenstående trin.

 1. Gå tilbage til dit Steam-bibliotek.
 2. Find 'damperrorreporter.exe’.

 1. Kør applikationen, og genstart Steam.

Løsning 3: Sletning af brugerdata

Der er en userdata-mappe til stede i alle Steam-biblioteker. Inde i det indeholder et ID-nummer, der er unikt for hver konto. Disse indeholder oplysninger om dine skykonfigurationsfiler og dine brugersynkroniseringsdata. Det er muligt, at disse blev ødelagt, og på grund af dette nægter din Steam-klient at synkronisere. Selvom geninstallation af hele din Steam-klient måske løser problemet, men du bliver nødt til at gennemgå en masse besvær.

Vi kan prøve at slette / erstatte userdata-mappen og kontrollere, om fejlen løses.

 1. Åben din Dampkatalog. Når du har åbnet den, skal du søge efter en mappe med navnet brugerdata i Steam-hovedmappen.

 1. Du kan enten slet det eller klip det ind et eller andet sted tilgængeligt (som dit skrivebord). Sørg for at stoppe alle Steam-processer gennem task manager, inden du bruger denne løsning.
 2. Genstart Steam og kontroller, om cloud er i stand til at synkronisere din profil.

Bemærk: Steam kræver muligvis dine legitimationsoplysninger og kontooplysninger, hvis du sletter mappen. Hvis du ikke har dine legitimationsoplysninger ved hånden, skal du ikke følge denne metode.

Løsning 4: Bekræftelse af spilfilers integritet og reparation af biblioteket

De fleste af de spil, der er tilgængelige i Steam, er meget store filer, der består af flere GB'er. Det er muligt, at nogle af dataene under download / opdatering kan være ødelagt. Steam har en funktion i selve klienten, hvor du nemt kan kontrollere integrationen af ​​spilfiler.

Denne funktion sammenligner dit downloadede spil med det i den nyeste version, der findes på Steam-serverne. Når det er færdigt krydstjekket, fjerner det eventuelle uønskede filer eller opdaterer dem, hvis det er nødvendigt. Der er manifestationer til stede i hver computer, hvor et spil er installeret. I stedet for at kontrollere filerne en efter en (som tager timer) sammenligner Steam det tilstedeværende manifest på din pc med det på serverne. På denne måde foregår processen meget hurtigere og mere effektivt.

Vi kan også prøve at reparere Steam Library-filer. Steam-biblioteket er det sted, hvor alle dine spil er til stede, og du kan kun få adgang til dem gennem det. Det er muligt, at dit Steam-bibliotek ikke er i den korrekte konfiguration. Der kan også være et tilfælde, hvor du har installeret Steam på et drev, og dine spil er på et andet. I så fald skal du reparere begge biblioteker, før du starter dit spil igen.

Bemærk, at denne proces tager nogle gange, da der foregår meget beregning. Annuller ikke processen imellem for at undgå yderligere fejl. Desuden kan Steam bede dig om at indtaste dine legitimationsoplysninger, når det er gjort med processen. Følg ikke denne løsning, hvis du ikke har dine kontooplysninger ved hånden.

Du kan tjekke vores detaljerede guide til, hvordan du verificerer integriteten af ​​spil og reparerer dit Steam-bibliotek.

Løsning 5: Kørsel af damp i Safemode med netværk

Sikker tilstand er en diagnostisk opstartstilstand, der findes i Windows OS. Det bruges til at få begrænset adgang til Windows under fejlfinding, da de fleste af de uønskede processer / software bliver deaktiveret. Sikker tilstand er udviklet til at hjælpe med at fastslå problemet eller løse det i de fleste tilfælde.

Hvis din Steam starter normalt ved hjælp af denne metode, betyder det, at der er en konflikt med en tredjepartsapplikation / -software med din Steam. Du kan prøve at fjerne / deaktivere disse applikationer for at sikre, at konflikten løses.

At starte noget i sikker tilstand udgør ikke nogen form for tråd, og det bruges over hele verden til at løse forskellige problemer. Du behøver ikke bekymre dig om noget.

Du kan lære, hvordan du får din computer i sikkerhed ved hjælp af dette. Hvis du kører Windows 7, kan du trykke på knap F8 når computeren starter. Derefter kan du vælge indstillingen med navnet “Aktivér fejlsikret tilstand med netværk”. Klik på indstillingen, og Windows starter på den ønskede måde.

Åbn Steam og prøv at oprette forbindelse til internettet og logge ind. Hvis dette lykkes, betyder det, at dit antivirus- eller firewall / tredjepartsprogram muligvis er problemet. Du kan gennemse nedenstående løsninger, hvor vi har forklaret, hvordan du fjerner / konfigurerer disse applikationer trin for trin.

Løsning 6: Tilføjelse af en undtagelse til dit antivirusprogram og deaktivering af Firewall

Hvis løsning 5 fungerede for dig, betyder det, at der er tredjepartsprogrammer, der har en konflikt med din Steam-klient.

Det er en velkendt kendsgerning, at Steam er i konflikt med Windows Firewall. Som vi alle ved, har Steam tendens til at downloade opdateringer og spil i baggrunden, mens du bruger Windows til noget andet. Det har en tendens til at gøre det, så du ikke behøver at vente på, at download er afsluttet, når du vil spille dit spil eller bruge Steam-klienten. Steam har også adgang til et antal systemkonfigurationer, og det ændrer det, så du kan få den bedste tilgængelige oplevelse til dit spil. Windows Firewall markerer nogle gange nogle af disse processer som ondsindede og har tendens til at blokere Steam. Der kan endda være en konflikt, hvor Firewall blokerer Steam's handlinger i baggrunden. På denne måde ved du ikke, at det engang sker, så det bliver svært at finde ud af det. Vi kan prøve at deaktivere din Firewall midlertidigt og kontrollere, om fejldialogen forsvinder eller ej.

Du kan tjekke vores guide til, hvordan du deaktiverer firewallen.

Som i tilfældet med Firewall kan din antivirus nogle gange også karantæne nogle af Steams handlinger som potentielle trusler. Den åbenlyse løsning ville være at afinstallere dit antivirusprogram, men det er ikke klogt at gøre det. Hvis du afinstallerer dit antivirusprogram, udsætter du din computer for en række forskellige trusler. Den bedste måde er at tilføje damp på listen over applikationer, der er undtaget fra scanning. Antivirusprogrammet behandler Steam, som om det ikke engang var der.

Du kan læse vores guide til, hvordan du tilføjer Steam som en undtagelse til dit antivirusprogram.

Løsning 7: Deaktivering af P2P-programmer

P2P-programmer danner en direkte kanal til din computer. Derudover kan deres sikkerhedsforanstaltninger let undgås. Malwareforfattere udnytter aktivt disse programmer og spreder vira og malware på din pc. Hvis du ikke har konfigureret dine P2P-programmer korrekt, deler du muligvis mere, end du er klar over eller ved. Der har været mange tilfælde, hvor en persons information blev delt gennem P2P-programmer såsom hans computers fysiske adresse, adgangskoder, brugernavne, e-mail-adresser osv.

Med disse legitimationsoplysninger er det meget let for udnyttere at få adgang til din computer og slette vigtige systemfiler, som kan føre til, at du får denne fejl.

Eksempler på P2P-programmer inkluderer Bittorrent, Utorrent osv. Afinstaller dem, kør en malware-kontrol og reparer dine registreringsdatabase filer, hvis du har brug for det. Start derefter Steam igen ved hjælp af administrative rettigheder, og kontroller, om dit spil stadig nægter at synkronisere.

Bemærk: Hvis din computer fungerer underligt, og der er forskellige reklamer, der dukker op igen og igen på din startskærm, betyder det, at din pc er inficeret. Prøv at installere et pålideligt antivirus, og kør en grundig kontrol.

Endelig løsning: Opdatering af Steam-filer

Nu er der intet tilbage bortset fra at geninstallere Steam og se om det gør tricket. Når vi opdaterer dine Steam-filer, gemmer vi dine downloadede spil, så du ikke behøver at downloade dem igen. Desuden bevares dine brugerdata også. Hvad forfriskende Steam-filer faktisk gør er at slette alle Steam-klientens konfigurationsfiler og derefter tvinge den til at installere dem igen. Så hvis der var dårlige filer / korrupte filer, bliver de erstattet i overensstemmelse hermed. Bemærk, at efter denne metode skal du logge ind igen ved hjælp af dine legitimationsoplysninger. Følg ikke denne løsning, hvis du ikke har disse oplysninger ved hånden. Processen kan tage et stykke tid, så undgå at annullere, når du starter installationsprocessen.

Du kan følge, hvordan du opdaterer / geninstallerer dine Steam-filer gennem denne vejledning.

Bemærk: Hvis du har en forbindelsesfejl, hvor hele din Steam-klient nægter at oprette forbindelse til internettet, henvises til denne vejledning. Hvis du har problemer, selv efter at have fulgt alle metoderne forklaret ovenfor, betyder det, at der er et problem med selve cloudtjenesten. Vent en dag eller to, indtil det bliver ordnet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found