Vejledninger

Fix: Beklager, vi kunne ikke oprette forbindelse til Skype

Mange brugere, der bruger Skypes desktop-applikation, står over for en fejl, hvor applikationen nægter at oprette forbindelse til Skype-servere, selvom du har forbindelse til internettet. Skype er en telekommunikationssoftware, der giver folk mulighed for at videoopkalde og chatte med alle rundt omkring i verden. Trods at være en kæmpe i computeren til computerkommunikation, er denne fejlmeddelelse ret gammel og forekommer nu og da.

Årsagerne til denne fejl er meget udbredte og kan forekomme på grund af begge grunde; enten er der et problem fra serversiden, eller så ligger problemet ved din ende. Vi har listet en række forskellige løsninger, som du kan prøve. Start med den første og arbejd dig ned i overensstemmelse hermed.

Løsning 1: Kontrol af Skype Heartbeat

Som vi forklarede ovenfor, er der tidspunkter, hvor Skype-servere er nede på grund af enten vedligeholdelse, eller når de er et mål for et DDOS-angreb (Distribueret Denial of Service).

Du kan nemt kontrollere, om Skype-servere er online ved at tjekke den officielle Skype Status-webside. Som du kan se som et eksempel, står Skype ikke over for nogen problemer i sin tjeneste

Hvis du navigerer til slutningen af ​​siden, vil du se en overskrift “Løste hændelser”. Alle de løste problemer er angivet her med tidsstemplet og datoen. Sørg for, at Skype-tjenester er normale. Hvis de ikke er det, er der intet du kan gøre undtagen at vente, indtil serverne er oppe igen og fungerer normalt som forventet.

Nogle gange vises det officielle websted ikke alle udbruddet i netværket. Til dette kan du prøve at kontrollere status ved hjælp af tredjepartswebsteder, der viser alle de rapporterede hændelser. Hvis antallet af rapporterede hændelser er stort, betyder det sandsynligvis, at der er et problem i Skype-serverne.

Løsning 2: Kontrol af din Skype-version

Microsoft meddelte, at det vil ophøre med versioner, der er ældre end 7.3.1. De deaktiveres som standard, og du kan ikke oprette forbindelse ved hjælp af disse versioner. Den seneste tilgængelige version er 7.40.0.140 eller 7.40.0.151 når du installerer på en Windows 7 eller nyere versioner.

Denne adfærd fra Microsoft er meget normal. Hver tjeneste afbryder til sidst support til ældre versioner af applikationen, især hvis de koster mange ressourcer. Du skal kontrollere din Skype-version ved hjælp af nedenstående metode. Hvis den er forældet, kan du downloade den nyeste og installere den på din computer.

 1. Åbn Skype-applikationen. Klik på de tre prikker øverst, og vælg Om denne version. Der vises et nyt vindue, der angiver versionen af ​​det program, du bruger.

 1. Hvis du har en ældre version af Skype installeret, kan du navigere til Skype's officielle downloadwebsted og gemme den eksekverbare på et tilgængeligt sted. Når download er afsluttet, skal du afinstallere den ældre version (appwiz.cpl), og installer den nyere.

Løsning 3: Sletning af applikationsdata

Der er applikationsdata for hver applikation installeret på din computer, der er gemt på din harddisk. Dataene bruges til applikationer til at hente præferencer, gemte brugerprofiler osv. Det er muligt, at de aktuelle applikationsdata fra Skype er korrupte, og på grund af dette undlader de at oprette forbindelse. Du kan slette applikationsdataene eller flytte dem til et andet bibliotek og kontrollere, om dette løser problemet.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “% appdata%”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Nu slet Skype

 1. Genstart din computer, og kontroller, om du kan oprette forbindelse til Skype-servere.

Bemærk: Der blev bemærket en situation, hvor Skype på Windows XP ikke kunne initialiseres på grund af korrupte applikationsdata. I så fald skal du installere Skype på en fungerende Windows 7 eller 10 arbejdsstation, kopiere Skype-mappen fra applikationsdataene. Installer nu Skype på XP, og indsæt mappen der, og erstatt den gamle. Ved genstart fungerer applikationen som forventet.

Løsning 4: Deaktivering af proxy / løsning til brug af Skype på proxy

Proxy-servere implementeres normalt i uddannelsesinstitutioner. Deres hovedopgave er at reducere belastningen på hovedforbindelsen til internetudbyderen. Det fungerer som en webcache, og alt hvad du anmoder om, skal gå gennem serveren. Hver gang du anmoder om internetdata, sendes anmodningen først til proxyserveren. Hvis den ikke har den nyeste kopi af dataene, henter den dataene, gemmer dem og videresender dem derefter til dig.

Skype er en UDP-applikation, der er afhængig af ende-til-slut kommunikation mellem to klienter, hvor serveren kun bruges én gang til at etablere forbindelsen. Proxyservere fungerer ikke med Skype og forårsager forskellige forbindelsesproblemer.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “inetcpl.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når internetegenskaberne er åbne, skal du vælge fanen “Forbindelser”Og klik på“LAN-indstillinger”I bunden af ​​vinduet.
 1. Fjern markeringen det Proxyserver og tryk på OK for at gemme ændringer. Genstart nu Skype-applikationen, og se om dette løser problemet. Du kan også prøve at fjerne markeringen Registrer automatisk indstillinger hvis bare deaktivering af proxy ikke beviser nogen resultater.

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Skype-servere, skal du følge nedenstående trin.

 1. Afinstaller Skype (Windows + R og skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen).
 2. Gennemfør løsning 3.
 3. Tryk nu på Windows + R, skriv “regedit”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 4. Når du er i registreringseditoren, skal du trykke på Windows + F, skrive “Skype”I dialogboksen, og tryk på Enter. Nu slet alle de resultater, der indeholder 'skype'. Du kan bruge F3-knappen til at springe til den næste tast og DEL-knappen for at slette.

 1. Installer nu den nyeste version af Skype, og se om du kan oprette forbindelse.

Løsning 5: Nulstilling af Internet Explorer

Det ser ud til, at Skype er bundet til Internet Explorer for sin kommunikation eller initiering af en forbindelse til dets servere. Der er ingen konkrete beviser for, at explorer er direkte forbundet med Skype, men nylige eksperimenter viser, at nulstilling af Internet Explorer-indstillinger løser fejltilstanden.

 1. Trykke Windows + R, skriv “inetcpl.cpl”Og tryk på Enter.
 2. Når du er i internetindstillinger, skal du navigere til fanen avanceret. Klik på “Nulstil”Til stede i bunden af ​​skærmen.

 1. Kontrollere indstillingen “Slet personlige indstillinger”Når det nye vindue kommer frem. Klik på “Nulstil”.

Bemærk: Denne handling nulstiller Internet Explorer. Alle dine tilføjelser deaktiveres, og alle dine startsider nulstilles. Fortsæt på egen risiko.

 1. Genstart nu din computer og kontroller, om dette gjorde nogen forskel.

Løsning 6: Deaktivering af firewall

En anden løsning, der fungerede for mange mennesker, var at deaktivere Firewall-applikationer (inklusive Windows Firewall, Windows Defender og andre Antivirus-applikationer). Firewall er kendt for at yde sikkerhed til din computer over ethvert netværk (offentligt, privat osv.). Vi kan prøve at deaktivere firewallen midlertidigt og se, om du kan oprette en vellykket forbindelse. Deaktiver også alle dine antivirusprogrammer på din computer. Nogle fremtrædende antivirussoftware, der vides at forårsage problemer, var Comodo og Avast.

 1. Sluk for alle firewall- / antivirusprogrammer. Du tjekker vores artikel om, hvordan du deaktiverer Windows Firewall.
 2. Når alle applikationerne er lukket, og alt antivirusprogrammet er deaktiveret, skal du genstarte Skype-applikationen og se om du kan oprette forbindelse.

Bemærk: Deaktiver din firewall og antivirusprogrammer på egen risiko. Appuals er ikke ansvarlige for skader på din computer.

Løsning 7: Aktivering af TLS

Transportlagsikkerhed, som er en del af din netværkskonfiguration, giver kommunikationssikkerhed over et computernetværk. Det blev set i mange tilfælde, hvor aktivering af TSL på din computer løste problemet. Udfør dette i aktion på en administratorkonto for at undgå problemer.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i internetindstillingerne, skal du klikke på “Fremskreden”-Fanen, naviger helt til slutningen og aktivere alle muligheder med TLS og SSL.

 1. Trykke ansøge for at gemme ændringer og Afslut. Genstart din computer og se om dette løste problemet. Du kan også nulstille Internet Explorer-indstillinger som vist ovenfor.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found