Vejledninger

FIX: Tilslut din drevmeddelelse igen på Windows 8/10

Filhistorik er en Windows 10-funktionalitet, der giver brugeren mulighed for at gemme versioner af hans eller hendes filer og gemme dem på en ekstern harddisk. Det er en ekstra metode til kun at gendanne filer sammen med systemgendannelse sammenlignet med systemgendannelsekun i de ældre versioner af windows. 'Tilslut dit drev igen‘Notifikation er en Windows 8/10-fejl, der opstår, hvis filhistorik-backupdrevet er blevet afbrudt for længe. Dette kan skyldes, at filhistorikken er slået fra, eller hvis det eksterne drev, der skal bruges til sikkerhedskopiering, er afbrudt. Løsningerne til denne fejlmeddelelse er beskrevet nedenfor.

Slå filhistorik til

  1. Åbn Indstillinger app og gå til Opdatering og sikkerhed >Backup.
  2. Tilslut den eksterne harddisk til pc'en
  3. I Indstillinger app klik på “+" ved siden af Tilføj et drev. Du får vist en meddelelse om at vælge et eksternt drev, vælg det ønskede. Filhistorik arkiverer nu dataene.
  4. En til / fra-skyderen vises under en ny overskrift kaldet "Sikkerhedskopier automatisk mine filer."
  5. Hvis drevet til sikkerhedskopiering af filversionerne ikke registreres, skal du frakoble drevet og derefter oprette forbindelse igen.
  6. Efter at have bekræftet, at pc'en har oprettet forbindelse til det relaterede drev, kunne brugeren vælge at vente på den næste planlagte sikkerhedskopiering eller starte den manuelle sikkerhedskopiering. Manuel sikkerhedskopiering initieres som følger:
    Indstillinger> Opdatering & sikkerhed> Sikkerhedskopiering> Flere indstillinger> Sikkerhedskopier nu
  7. Efter genforbindelsen sikkerhedskopieres filer automatisk efter det planlagte tidspunkt.

BEMÆRK: Der er en mulighed for dig at vende tilbage til tidligere versioner af en oprettet fil.

Nu; afhængigt af oprindelsen til fejlmeddelelsen ovenfor er der nogle yderligere handlinger, du kan tage for at undgå fremtidige uheld.

Valg af et andet drev til din filhistorik

Dette er en vigtig aktivitet, især når du opdager, at det sted, hvor du har gemt filhistorik, er udsat for fejl eller er ved at gå ned. Det er også et nødvendigt skridt, når det nævnte drev næsten er fuldt. Du kan flytte din eksisterende historikfil til et andet drev med tilstrækkelig plads eller blot bruge et helt nyt drev.

Start forfra / vælge et nyt drev

  1. Gå til Kontrolpanel ->System og sikkerhed ->Filhistorik
  2. Vælge Vælg drev og klik derefter på det nye drev, du foretrækker. Færdig.

Flytning af filer til et nyt drev

VIGTIG NOTE: Når du vælger et nyt drev, skal du sørge for, at det har tilstrækkelig plads til at rumme alle de tidligere filversioner såvel som de indgående nye filer.

  1. Gå til Filhistorik og Vælg Drev
  2. Identificer instruktionerne “Skift dit filhistorikdrev”Og på denne side gør som følger:
  3. Hvis du vil bruge en ekstern harddisk eller USB-flashdisk, skal du slutte den til din computer. Opdater det aktive vindue / side og sig OK.
  4. Hvis du har brug for, at historikfilen skal være på et netværksplacering, skal du vælge "Tilføj netværksplacering" og gennemse derefter biblioteket op til placeringen i netværket. Du kan også bare indtaste stien til den ønskede placering.
  5. Du bliver spurgt, om du vil kopiere filversionerne til det nye drev. Klik på ja for at starte kopieringen.
  6. Ændring af varigheden for opbevaring af filer i filhistorik

For det meste indser du muligvis, at du ikke længere har brug for de meget gamle versioner af File History, men de optager stadig en betydelig mængde plads på dit system. I stedet for at bekymre dig om nye drev, hvor du skal gemme filhistorik, kan du give Windows besked om at starte en standard maksimal varighed af filhistorik. For at gøre det skal du følge disse trin

Gå til Kontrolpanel -> System og sikkerhed -> Filhistorikog tryk derefter på Avancerede indstillinger.

Når du ser “Versioner” element er der to muligheder, der angiver "Gem kopier af filer" og "Gem gemte versioner". Klik på hver og vælg et tidsinterval, som du synes om. Gem ændringerne.

Ovenstående trin er simpelthen en retningslinje for, hvordan Windows håndterer dine ældre filversioner. De slettes ikke automatisk undtagen når drevet begynder at blive fuldt. Der oprettes mere plads til sikkerhedskopiering af nyere versioner.

Kontroller for fejl i File History-drevet

Forskellige faktorer kan medføre, at dit drev ikke fungerer korrekt. Computeren slukker uventet f.eks. på grund af strømafbrydelse er en væsentlig årsag til fejl på systemdrev. Det er vigtigt at kontrollere dine drev for fejl og rette de reparerbare.

I handlingscenter, Reparation det pågældende drev.

Træk tilbage i netværket

Netværket bliver muligvis “utilgængeligt” kortvarigt, mens du stadig har forbindelse til det. Uanset om dette skyldes planlagt vedligeholdelse eller en netværksfejl, vil normal systemdrift stadig blive afbrudt. Det samme gælder for processen med at kopiere filer til File History-drevet. Du skal indtaste dine loginoplysninger igen for at give mulighed for sikkerhedskopiering.

  1. Søg efter filhistorikindstillinger via Windows-søgefeltet, og vælg derefter "Indtast netværkslegitimationsoplysninger". Indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode i pop op-boksen i Windows Sikkerhed. Du kan også bede Windows om at huske dine legitimationsoplysninger, hvis du ønsker det.
  2. Klik på Okay