Vejledninger

Sådan løses DisneyPlus-fejlkode 43?

Disneyplus er den mest berømte videostreamingtjeneste, der ejes og administreres af Walt Disney Company. Det distribuerer dybest set film og tv-serier oprettet af The Walt Disney Studios og Walt Disney Television. Når millioner af mennesker prøver at oprette forbindelse til DisneyPlus, er der enorme chancer for visse fejl, der kan opstå. Blandt disse fejl er der en fejl med navnet "Fejlkode 43", der rapporteres af mange brugere fra hele verden, og i denne artikel vil vi prøve nogle mulige løsninger for at slippe af med denne fejl.

Der er et tip, der kan afprøves, inden du fortsætter til de vigtigste løsninger indekseret nedenfor for at slippe af med denne fejl:

  1. Slet Disneyplus-applikationen, og geninstaller den på din enhed, og kontroller, om fejlen er rettet eller ej.
  2. Luk den enhed, som du bruger streaming på, og genstart din enhed efter et par minutter, og kontroller, om problemet er løst eller ej.

Lad os nu gå videre mod de vigtigste løsninger, der skal prøves for at slippe af med dette problem.

Metode 1: Nulstil dine netværksindstillinger

Overhold status for din Modem. Denne fejl kan opstå på grund af en dårlig internetforbindelse, og jeg foreslår, at du ændrer placeringen af ​​dit modem, hvis der er et signalforbindelsesproblem. Hvis skift af placering ikke fjerner problemet, skal du genstarte din router, så problemet muligvis løses. Ellers skal du nulstille dine netværksindstillinger ved at følge nedenstående trin:

  1. I søgefeltet til din operativsystemtype Indstillinger.
  2. Klik derefter på Netværk og internet og fortsæt til Status knap.
  3. Der er Netværksnulstilling indstilling under Netværks- og delingscenter. For at nulstille netværksindstillingerne skal du klikke på den knap og derefter klikke på Nulstil. Dine netværksindstillinger nulstilles, og sandsynligvis opstår denne fejl ikke med en jævn internetforbindelse.

Metode 2: Log ind igen på applikationen

Der kan undertiden være et problem, der går ned i en app, så log ud af applikationen, og prøv et par minutter at logge ind igen med dine legitimationsoplysninger efter et par minutter. Hvis du bruger flere apps på samme tid, kan din Disney + app muligvis gå ned på grund af overbelastningsproblem, og du kan støde på Fejl 43. Afbryd de enheder, der bruger stor båndbredde som spilkonsoller osv., Og efter frakobling af alle andre enheder, luk alle de aktuelt åbnede apps, og log derefter på din Disney + -app, og sandsynligvis ville fejlen være forsvundet nu.

Metode 3: Tjek din fakturering

En anden grund, der muligvis udløser denne fejl, kan være faktureringsproblemet. Tjek dine faktureringsoplysninger, og måske er dit abonnement på Disney plus udløbet. I så fald skal du kontakte din tjenesteudbyder for at forny dit abonnement og derefter logge ind igen på applikationen. Mest sandsynligt ville fejlen være forsvundet nu.

Når du har prøvet disse løsninger ovenfor, løses dit problem sandsynligvis, og hvis problemet stadig vedvarer, skal du kontakte Disney + Help Center for yderligere hjælp.

Tags disney +