Vejledninger

Sådan fjernes HomeGroupUser $-konto fra loginskærmen

Det Hjemmegruppebruger $ konto vises normalt på grund af beskadiget Windows Homegroup-brugerkonto og kan fjernes fra loginskærmen gennem en hel del metoder. Nogle gange, når du starter dit system, får du på loginskærmen en ukendt konto, der beder om en adgangskode, og inden du er i stand til at indtaste adgangskoden, bliver den bedt om 'Adgangskoden er forkert'. Denne ukendte konto går under navnet HomeGroupUser $. På trods af udseendet af kontoen er du i stand til at logge ind på din rigtige brugerkonto, og skønt kontoen ikke betyder nogen skade, men det bliver smertefuldt at skulle møde gentagelsen.

Derfor er vi her for at hjælpe dig. Du kan nemt løse dette ved at implementere et par metoder som at deaktivere automatisk logon, redigere registreringsdatabasen for at stoppe den oprettede konto i at logge ind osv. HomeGroupUser $ er en indbygget konto, hvilket betyder, at den ikke kan slettes fra systemet.

Hvad får HomeGroupUser $ -kontoen til at vises på Windows 10?

Der er ikke mange grunde til, at denne konto kan opstå, men den kan vises på grund af -

 • Windows Hjemmegruppe korruption af brugerkonti. Hovedårsagen til denne fejl er korruption af brugerkonti. Hvis dine brugerkonti er blevet ødelagt på grund af en nylig opdatering, malware osv., Kan det få kontoen til at vises.
 • Seneste ændringer af systemet. Hvis du har foretaget ændringer i dit system, før kontoen blev vist, kunne det have været det krævede spark.

Lad os nu gå ind i metoderne til at fjerne kontoen: -

Metode 1: Brug af kommandoprompten

For at starte kan du deaktivere kontoen fra loginskærmen ved hjælp af kommandoprompten. Dette kræver en forhøjet kommandoprompt, så sørg for at du er logget ind som administrator. Følg trinene:

 1. Trykke Winkey + X og åbn 'Kommandoprompt (administrator)Fra listen.
 2. Når den er indlæst, skal du skrive følgende kommando:
netbruger

3. Denne kommando viser dig listen over de aktuelle konti på dit system. Find HomeGroupUser $, og skriv følgende (af hensyn til artiklen bruger vi kontoen 'Eksempel'):

netbruger HomeGroupUser $ / aktiv: nej

Metode 2: Brug af lokale brugere og grupper

En anden måde at deaktivere kontoen på ville være at bruge hjælpeprogrammet Lokale brugere og grupper. Dette værktøj viser dig alle de konti, der findes i dit system; skjult og skjult begge. For at fjerne HomeGroupUser $ -kontoen fra loginskærmen skal du derfor deaktivere den i hjælpeprogrammet Lokale brugere og grupper. Sådan gør du:

 1. Trykke Winkey + R. for at åbne Kør.
 2. Indtaste 'lusrmgr.msc'Og tryk Enter.
 3. En gang Lokale brugere og grupper vindue dukker op, skal du klikke på Brugere folder.
 4. I den midterste rude kan du se alle konti på dit system.
 5. Højreklik på ‘Hjemmegruppebruger $Og klik på Egenskaber.
 6. Klik på vinduet EgenskaberKontoen er deaktiveret'Boks.
 7. Tryk på Anvend, og klik på OK.

Bemærk:Konti med pilen nedad betyder, at de er deaktiverede.

Metode 3: Brug af Netplwiz

Netplwiz er et indbygget værktøj i Windows, der lader dig fjerne, tilføje brugere, aktivere autologon osv. Vi bruger dette værktøj til at deaktivere autologonforsøget på HomeGroupUser $ -kontoen. Sådan gør du:

 1. Gå til Start-menuen, skriv 'netplwiz'Og åbn det.
 2. Når det fylder op, hvisBrugere skal indtaste et brugernavn ..Afkrydsningsfelt er ikke markeret, skal du klikke på det for at markere afkrydsningsfeltet.
 3. Dette stopper kontoens autologonforsøg.

Metode 4: Stop hjemmegruppetjenester

Endelig ville en anden måde at fjerne kontoen fra loginskærmen være at stoppe HomeGroup Listener og HomeGroup Provider-tjenesterne. Hvis du bruger en hjemmegruppe på dit netværk, kan dette påvirke det, så pas på det. Sådan stopper du tjenesterne:

 1. Åbn Start-menuen, skriv 'tjenester'Og åbn det.
 2. Fra listen over tjenester skal du finde Hjemmegruppe lytter og Hjemmegruppeudbyder.
 3. Dobbeltklik på tjenesterne en efter en, og klik på ‘Hold op’.
 4. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found