Vejledninger

Windows 10 Offline Installer

Windows 10 har været den bedste og mest beundrede opgradering af Microsoft. Efter lanceringen har Microsoft gradvist startet OTA-opdateringsprocessen. Hvis du bruger Windows 10 på din pc, Windows opdatering værktøj er den eneste måde, Microsoft skubber sine opdateringer til din pc på. I øjeblikket har dette værktøj slet ikke modnet, da det har forskellige loop-huller, dvs. langsom opdateringsproces og tilfældige fejl, som skaber problemer for sine brugere. På den anden side flytter du muligvis til et sted, hvor der ikke er noget internet tilgængeligt, men du vil opgradere din Windows 10 til den nyeste version. For at klare dette problem overvejer du måske at gå efter en offline installationsprogram til Windows 10 uden at bruge nogen krone. I så fald er du landet på det rigtige sted.

Hvad er Windows 10 Offline Installer?

Windows 10 offline installationsprogram er nøjagtigt en ISO-fil, der indeholder alle de vigtige filer i operativsystemet. Så du kan downloade denne ISO-fil og oprette en Windows 10 startbart medie ved hjælp af Appuals måde.  

Sådan downloades Windows 10 Offline Installer?

Fra nu af er Windows 10 offlineinstallationsprogrammet ikke direkte tilgængeligt på Microsofts websted, men vi har fundet en måde at downloade på. Følg disse trin for at gøre det.

Du skal have Google Chrome installeret på din pc. Du kan downloade det fra dette link. Enhver anden browser som Firefox eller Opera fungerer ikke i dette tilfælde.

Åbn Google Chrome, og naviger til dette link. I øjeblikket viser det ikke nogen mulighed for at downloade Windows 10. //www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Start denne Google Chrome-konsol ved at trykke på "Ctrl + Skift + J" tasterne på dit tastatur. Øverst til venstre i konsolvinduet er der et enhedsikon som vist på billedet nedenfor. Klik på dette ikon, og det ville gøre webstedet til Mobil responsiv tilstand. Herfra kan du vælge webstørrelsen fra en rulleliste. Trykke F5 på dit tastatur, når du har valgt webstørrelsen for at opdatere webstedet.

Efter opdatering af siden kommer du med en mulighed for at vælge udgaven af ​​Windows 10. Vælg Windows 10 fra rullelisten, og klik på Bekræfteknap.

Efter at have bekræftet udgaven af ​​Windows, skal du rulle ned ad vinduet og du vil se en mulighed for at vælge sprog sammen med en anden Bekræft-knap. Vælg dit foretrukne sprog, og klik på Bekræfteknap.

Næste er det sidste trin for at downloade offlineinstallationsprogrammet til Windows 10. Du skal vælge mellem to varianter af Windows 10, dvs. 32-bit og 64-bit. Vælg din version baseret på dine systemspecifikationer, og den begynder at downloade ISO-filen (Offline Installer).

Når den er downloadet, kan du kigge på oprettelse af enWindows 10 startbar USB / DVD fra en let at følge artiklen tilgængelig på vores hjemmeside.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found