Vejledninger

Fix: Spotify-fejlkode 3

Fejlkoden 3 vises, når brugerne prøver at logge ind på deres Spotify-konti, enten på Spotify-webstedet eller Desktop-appen, og det forhindrer login, mens denne fejlmeddelelse vises. Dette er ret problematisk, da Spotify ofte bruges af mange mennesker over hele kloden.

Fejlen er ikke stor, og den kan ofte håndteres let, hvis du bare følger de instruktioner, vi har udarbejdet nedenfor. De blev taget fra brugere, der bekræftede, at de arbejdede for dem, så vi håber, det også fungerer for dig.

Hvad forårsager Spotify-fejlkode 3?

Problemet er ofte relateret til en adgangskodefejl, muligvis når der er foretaget ændringer i adgangskodekravene til Spotify. Dette kan løses ved blot at nulstille din Spotify-adgangskode. Brugere har også rapporteret, at de var i stand til at løse det simpelthen ved at bruge deres Spotify-brugernavn i stedet for e-mailen eller omvendt.

Endelig kan ethvert VPN-værktøj, du muligvis kører på din computer, forårsage problemet, og du bør afinstallere dem med det samme.

Løsning 1: Nulstil din Spotify-adgangskode

Denne løsning på nummer 1 er fantastisk, fordi det ofte løser problemet med det samme, som det gjorde for mange brugere før, men du bliver nødt til at ændre din adgangskode til noget andet, så sørg for at du ikke glemmer det!

 1. Da fejlen kan vises enten på hjemmesiden eller Desktop-appen, er det nemmere at foretage fejlfinding af problemet fra Spotify-webklienten. Naviger til Spotifys officielle hjemmeside, og klik på knappen Log ind i øverste højre hjørne af klienten.
 1. Indtast den e-mail, du bruger til Spotify, før du klikker på Næste. I vinduet Indtast adgangskode skal du klikke på knappen "Glemt din adgangskode".
 2. Fra skærmbilledet "Gendan din adgangskode" skal du indtaste den samme e-mail, du bruger til at logge ind på Spotify, udfyld captcha, hvis du modtager en, og klik på Næste.
 3. En bekræftelses-e-mail skal sendes til din e-mail-konto, så sørg for at tjekke den og følg instruktionerne i e-mailen for at fuldføre nulstillingsprocessen for adgangskoden. Prøv at logge ind med din nye adgangskode, og kontroller, om problemet er forsvundet.

Løsning 2: Brug brugernavn i stedet for en e-mail eller omvendt

Ja, dette var i stand til at løse dette midlertidige problem for mange brugere. Hvis du forsøgte at logge ind ved hjælp af den e-mail, du bruger til Spotify, kan du prøve at bruge dit brugernavn. Det samme gælder for brugere, der prøver at logge ind med brugernavnet. Kontroller, om Spotify-fejlkode 3 er ophørt med at vises!

Bemærk: Brugernavnet er kun den første del af din e-mail-adresse, før '@' tegnet! For brugere af Facebook-login kan processen være noget mere kompliceret, men det er stadig ret let!

 1. Naviger til dette link, når du er logget ind på din browser på Spotify.com-webstedet. Her finder du nogle grundlæggende oplysninger om din Spotify-konto.
 2. Under fanen Kontooversigt i sektionen Profil skal du se en post under "Brugernavn" og under "E-mail". Vær opmærksom på dem begge og brug dem til at logge ind

Løsning 3: Afinstaller dit VPN-værktøj

Brug af en VPN, mens du bruger Spotify, anbefales bestemt ikke, især fordi Spotify ikke engang er tilgængelig i hver del af verden og forkert opsætning VPN-netværk også kan forårsage denne fejl med det samme. Vi foreslår, at du afinstallerer programmet til det VPN, du bruger, samt den driver, der muligvis forbliver.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i din søgefelt. Alternativt kan du åbne Indstillinger ved at klikke på Windows-logoet i nederste venstre hjørne og klikke på tandhjulsikonet.
 2. Skift indstillingen Vis efter til Kategorivisningen i Kontrolpanel, og klik på Afinstaller et program under Programmer og funktioner.
 1. Hvis du bruger Indstillinger, skal du blot klikke på Apps-sektionen, så snart du åbner Indstillinger.
 2. Når du har kigget på hele listen over installerede apps, fundet det værktøj, du har brugt som VPN, skal du klikke på det og vælge Afinstaller derudover, hvis du har brugt lignende værktøjer, kan du også prøve at afinstallere dem, hvis du ikke har brug for dem længere.
 1. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre afinstallationen af ​​din computer. Bekræft eventuelle meddelelser, der kan vises for dig for at bekræfte dit valg.
 2. Søg efter og slet alt relateret til det program, du lige har afinstalleret ved at søge i dets navn i File Explorer.
 3. Genstart computeren for at anvende de ændringer, du har foretaget.

Når du har afinstalleret programmet, kan dets driver muligvis være på din computer, og problemer kan stadig vises, hvis du ikke afinstallerer det ved hjælp af Enhedshåndtering. Følg instruktionerne nedenfor.

 1. Start Kontrolpanel ved at søge efter det i søgefeltet i venstre del af proceslinjen, klik på Hardware og lyd, og klik derefter på Enhedshåndtering.
 1. Udvid noden ved siden af ​​netværkskort, højreklik på den post, der skal navngives svarende til det program, der installerede den. Hvis du ikke er sikker, skal du udføre en Google-søgning efter hver af de enheder, du ser under afsnittet Netværkskort og konkludere, hvilken du skal afinstallere ved at højreklikke på den og vælge indstillingen Afinstaller enhed.
 1. Klik på OK i dialogboksen Bekræft fjernelse af enhed for at starte afinstallationsprocessen.
 2. Når afinstallationsprocessen er afsluttet, skal du genstarte din computer og kontrollere, om Spotify-fejlkode 3 vises igen.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found