Vejledninger

FIX: Sådan stopper du pop op-vinduer til detektion af interaktive tjenester

I et Windows-miljø skal applikationer præsentere brugeren for en dialog og pop op-vinduer osv., Så brugeren kan interagere med computeren. Når en tjeneste, der kører i baggrunden til operativsystemet, prøver at gøre det samme, kaster Windows en Dialogboksen Registrering af interaktive tjenester. Dialogboksen vises muligvis efter hvert 5. minut og forsvinder undertiden, før du endda kan læse, hvad den siger. Det kan blive ret irriterende og kan give dig en kort pause, uanset hvad du arbejdede med at bryde tempoet og forårsage en masse forstyrrelser.

Du kan enten deaktivere denne tjeneste, eller du kan prøve at løse problemet ved at komme til roden af ​​problemet og fjerne det.

Løsningen: Deaktivering af registrering af interaktive tjenester

Hvis pop op vises og forsvinder for hurtigt til at du kan gøre noget, er det måske kun en løsning. Denne metode er den samme for Windows Vista, 7, 8 og 10.

Trykke Windows-tast + R. Skriv vinduet Kør services.msc og tryk på Gå ind. Klik på Ja hvis der vises en UAC-advarsel.

Et vindue med en liste over tjenester vises. Søge efter InteraktivTjenesterOpdagelse under Navn kolonne. Når du finder det, skal du dobbeltklikke på det. Registrering af interaktive tjenester ejendommevindue vises. Ved siden af ​​"Starttype: ” Vælg handicappet fra rullemenuen. Klik på Okay.

At gøre det igennem KommandoHurtig, Hold Windows nedeNøgle, type cmd. Retklikcmd og klik på LøbsomAdministrator. Klik på Ja på den UACadvarselbesked.

I det sorte vindue, type følgende kode, og tryk på Gå ind.

REG tilføj "HKLM \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ services \ UI0Detect" / v Start / t REG_DWORD / d 4 / f

Genstart din computer og test.

Løsning 1: Afinstaller softwaren Triggering The Interactive Services Detection

Hvis du for nylig har installeret et program og er begyndt at få denne fejl, er det sandsynligvis den, der er i konflikt med tjenesterne.

Holde Windowstast + og Tryk på R. Type appwiz.cpl i kørselsvinduet og tryk på Gå ind.

På listen over programmer retklik på den program du for nylig har installeret, og klik Afinstaller. Følg nu instruktionerne på skærmen for at afinstallere den.Genstart din pc. Hvis dette har løst problemet, var det årsagen til denne fejl, programmet. Prøv at geninstallere dit program eller få en opdateret version af det.

For at se det nøjagtige program, der forårsager dette problem, skal du klikke på knappen "Vis programoplysninger", når dialogboksen Interactive Services Detection vises. Hvis stien under "Programsti:" er den software, du har installeret, kan du prøve at afinstallere den. Hvis stien er C: \ Windows \ System32 \ spoolsv.exe så er det spoolertjenesten, der forårsager problemet. Hvis du for nylig tilføjede en printer, skal du fjerne den og geninstallere.

Hvis der er et andet program, så fortæl os det i kommentarfeltet, så finder vi en løsning til det specifikke program, når du har prøvet alle nedenstående løsninger.

Løsning 2: Gendan tidligere systemindstillinger

Hvis en Windows-opdatering eller en ændring i systemindstillingerne har udløst dette problem, kan vi gendanne systemindstillingerne til en tidligere dato, hvor der ikke var noget problem. For at denne løsning skal fungere, skal du have et systemgendannelsespunkt tidligere oprettet.

Luk og gem alle dine applikationer. Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Skriv i dialogboksen Kørrstrui.exe - Og klik på OK.

Kontroller nu, om det oprettede gendannelsespunkt har en dato, før problemet startede, hvis dette gendannelsespunkt er tilgængeligt, skal du klikke på det en gang for at fremhæve det og vælge Næste / Udfør. Du kan også foretage en afkrydsning på “Vis flere gendannelsespoint”For at se flere punkter. Pointen er at gendanne systemet til et tidspunkt, hvor systemet fungerede fint. Gendannelse, sletter ikke dine data eller påvirker dine filer / mapper. Det påvirker kun programmerne og opdateringerne.

Løsning 3: Kør scanning af systemfilkontrol

Systemfilkontrolscanning bruges til at kontrollere integriteten, hvis alle de vigtige systemfiler, der kræves af Windows, kører problemfrit. Tænd for dit system, og tryk gentagne gange på F8 (Windows Vista / 7), indtil du ser komme til Avanceret fejlfindingsskærm.

Vælg Safe Mode og tryk Enter.

For Windows 8 se trin her og for Windows 10 her.

Når du er logget ind i sikker tilstand, skal du holdeWindows-nøgle + R, og skriv følgende kommando i køredialogen:

% WinDir% \ WinSxS \ Temp

Slet mapperne Afventer sletninger og Ventende omdøbninger mapper, hvis de findes. Klik på startknap, type cmdi søgeresultaterne Højreklik på cmd og klik Kør som administrator. Klik på Ja hvis den UACadvarsel kommer til syne.

Skriv den nedenstående kommando i sort, og tryk på Enter.

sfc / scannow

Lad det scanne for beskadigede eller manglende systemfiler på dit operativsystem, og lad processen blive færdig med 100%.

Hvis processen er afsluttet, får du en af ​​følgende meddelelser “Windows Ressourcebeskyttelse fandt ingen integritetsovertrædelser ”eller“ Windows Ressourcebeskyttelse fandt korrupte filer og reparerede dem med succes ”. Hvis det står, at det ikke kunne reparere dem, skal du udføre følgende kommando.

Dism / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth

Genstart din pc og test.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found