Vejledninger

Sådan rettes Amazon Prime fejlkode 9068

Nogle brugere har rapporteret, at de støder på 'Fejlkode 9068‘(Kan ikke behandle din anmodning), når du bruger Amazon Prime Video. I de fleste rapporterede tilfælde dukker denne fejl op, når brugerne forsøger at få adgang til kanaler gennem Prime Videos, eller når de forsøger at få adgang til Indstillinger menu.

Efter at have undersøgt dette problem, er det lykkedes os at identificere flere forskellige synder, der kan bidrage til synliggørelsen af ​​denne særlige fejlkode. Her er en liste over potentielle synder:

 • Underliggende serverproblem - Som det viser sig, kan du forvente at se denne fejlkode, hvis Amazon-webtjenesten i øjeblikket har at gøre med et udbredt problem, der påvirker streamingtjenesten. I dette tilfælde er der ingen anden løsning end at vente på, at Amazon Prime-udviklere løser problemet.
 • Enhedsregistreringsfejl - Ifølge nogle berørte kan dette problem også forekomme i et tilfælde, hvor Amazon Prime registrerer om en bestemt enhed, som du bruger, er fejlbehæftet. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at afregistrere enheden og registrere den igen.
 • Geo-lock håndhævet af Amazon Prime - Som det viser sig, kan denne fejlkode også forekomme, hvis du prøver at streame Amazon Prime-indhold fra et sted, hvor denne tjeneste ikke officielt lanceres. For at undgå en geolås af denne art, skal du bruge en 'sikker' VPN-tjeneste til at oprette din placering.

Metode 1: Kontrol af serverproblemer

Dette er langt det mest almindelige scenario, der vil forårsage 9068-fejlkoden. Dette problem blev tidligere rapporteret massivt, da et udbredt problem med Amazon Web Service effektivt brød streaming for mange berørte brugere over hele kloden.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, vil problemet være helt uden for din kontrol. Alt du kan gøre er at undersøge problemet for at se, om andre brugere i øjeblikket befinder sig i en lignende situation.

For at kontrollere, om du rent faktisk har at gøre med et Amazon-serverproblem, skal du starte med at tjekke tjenester som f.eks IsTheServiceDownog DownDetector og se om andre har at gøre med lignende problemer.

Hvis undersøgelsen afslører et underliggende serverproblem med Amazon, vil ingen af ​​nedenstående potentielle rettelser være effektive i din sag. Alt hvad du kan gøre i dette tilfælde er at vente på, at Amazon løser problemet på deres side.

Men hvis du ikke fandt noget bevis for, at 9068-fejlkoden i øjeblikket forekommer massivt i dit område, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 2: Afregistrering af enheden

Mange brugere, der påvirker denne fejlkode, har rapporteret, at de formåede at løse dette problem ved at afregistrere enheden, hvor de stødte på 9068 fejl tænd og registrer det igen.

Dette gøres ved hjælp af et dedikeret Amazon-link, som du har brug for at forbinde din Amazon-konto med. Her er en hurtig guide til, hvordan du afregistrerer en Amazon Prime-enhed, før du registrerer den igen:

 1. Besøg Amazon pin link og log ind med den samme konto, som du bruger til at oprette forbindelse til Amazon Prime.
 2. Når du har indsat dit brugernavn, din adgangskode, og du er logget ind, skal du rulle ned til Registrerede enheder sektion og klik på Afmeld knap tilknyttet den enhed, der giver dig problemer.
 3. På det næste skærmbillede skal du bekræfte afregistreringen af ​​din enhed ved at klikke på Afmeld (under Afregistreret denne enhed).
 4. Nu hvor din enhed blev afregistreret, skal du logge ud af din Amazon Prime-konto og derefter vende tilbage til Amazon Pink-loginskærmen og fuldføre loginproceduren igen.
 5. Når du er logget ind igen, skal du vende tilbage til Registrerede enheder sektion og klik på den mulighed, der siger Registrer din enhed.
 6. Gå derefter gennem vejledningen på skærmen for at vælge den specifikke enhed, du vil registrere, og fuldfør derefter operationen.

  Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 3: Brug af en VPN-klient

Hvis du forsøger at streame Amazon Prime-indhold fra et område, hvor denne service ikke er officielt lanceret, kan du forvente at se 9068-fejlen på grund af en geografisk begrænsning, der håndhæves af streamingtjeneste.

En løsning, der hjælper dig med at undgå fejlen, i dette tilfælde er at bruge en 'sikker' VPN-klient for at få det til at virke som om du får adgang til Amazon Prime fra et sted, der ikke overtræder nogen geo-begrænsninger.

For at gøre tingene lettere for dig har vi lavet en liste over brugerbekræftede VPN-klienter, der blev bekræftet, at de fungerer godt sammen med Amazon Prime-brugere:

 • Cloudflare
 • Super ubegrænset proxy
 • Surfshark
 • HMA VPN
 • Gem mig
 • Unlocator

Installer en af ​​disse VPN-tjenester (alle inkluderer en gratis plan), og se om problemet er løst, når du tunnellerer din forbindelse gennem et sted, der understøttes af Amazon Prime.

Tags amazon prime