Vejledninger

Fix: Kunne ikke udfylde din anmodning på grund af et problem med at analysere JPEG-data

Adobe Photoshop er en grafikeditor, der er udviklet af Adobe Systems til Windows og Mac OS. Det er sandsynligvis den førende software i en grafikeditor og bruges af millioner af fagfolk over hele verden. Det har mange funktioner med hyppige opdateringer, der også ruller ud.

Der var en specifik sag oplevet af brugerne, hvor brugerne ikke kunne importere billeder fra deres skrivebord. Fejlmeddelelsen sagde, "Kunne ikke udfylde din anmodning på grund af et problem med at analysere JPED-data". Som du alle ved, analyserer Photoshop alle de billeder, du importerer for at aktivere flere funktioner og gøre nogle funktioner mulige. Denne fejl er normalt forbundet med problemet i udvidelsen af ​​billedet. Der er ingen direkte indstillinger, som du kan ændre for at løse problemet. I stedet bruger vi tredjepartsapplikationer og prøver at opdatere filen.

Bemærk: Denne fejl er ikke begrænset til kun JPEG-filer. Det kan også forekomme i PNG- eller GIF-filer. De nedenstående løsninger fungerer i næsten alle filformater.

Løsning 1: Brug af malingsapplikation

Den enkleste løsning for denne fejl er at åbne billedet i 'Paint' og derefter gemme billedet i det rigtige JPEG-format. Når du udfører denne handling, korrigerer maling automatisk eventuelle miskonfigurationer og gemmer filen som en ny kopi. Derefter kan du importere billedet ved hjælp af Photoshop og fortsætte med dit arbejde.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “maling”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Klik på 'FilFane øverst til venstre på skærmen og vælg “Åben”.

 1. Naviger til det bibliotek, hvor filen er gemt, og åben filen.

 1. Når filen er åbnet, skal du klikke på Fil> Gem som> JPEG-billede. Nu bliver du spurgt om det sted, hvor du vil gemme. Vælg en passende mappe, og gem filen.

 1. Åbn nu Photoshop igen, og prøv at importere det nye billede, vi lige har oprettet.

Løsning 2: Åbning i billedfremviser

En anden løsning, der syntes at fungere for brugerne, var at åbne billedet i standard billedfremviser, rotere billedet og derefter lukke det uden at foretage ændringer. Nu da billedet blev åbnet i Photoshop, blev det importeret med succes. Årsagen til denne adfærd er ukendt, men så længe det fungerer, hvorfor gå i detaljerne.

 1. Åben billedet i standard billedvisningsapplikation Til Windows. Dette kan være den ældre billedfremviser eller den nye Fotos-applikation i Windows 10.
 2. Når du har åbnet billedet, skal du klikke på rotereikon for at rotere billedet.

 1. Bliv ved med at rotere billedet, indtil du bringer det tilbage til standardkonfigurationen. Luk nu applikationen, og åbn Photoshop. Prøv at importere filen og se om dette fungerer.

Løsning 3: Tager et skærmbillede

Hvis begge ovenstående metoder ikke fungerer, kan du tage et skærmbillede, beskære det ikke-nødvendige område og gemme det endelige billede. Dette kan muligvis medføre nogle tab i dit originale billede, da et screenshot kun er et snap af det, der vises på din skærm, mens et originalt og komplet billede har alle pixels. Men hvis ovenstående metoder ikke fungerer for dig, kan du bruge denne løsning til midlertidigt at undgå fejlen.

 1. Åbn billedet du prøver at få vist i et standardprogram til fotovisning.
 2. Nu tage et skærmbillede af din Windows. Du kan tjekke vores omfattende guide til, hvordan du tager skærmbilleder på Windows 10, 8 og 7.
 3. Du burde gem skærmbilledet i det korrekte filformat, og prøv derefter importerer det i Photoshop.

Løsning 4: Åbning i Flash-redigeringssoftware (til GIF'er)

Ovenstående eksempler havde vi at gøre med statiske billeder. Men hvis du har en animeret GIF-fil, der nægter at blive åbnet af Photoshop, skal du åbne billedet i en Flash-redigeringssoftware og gem det derefter i det rigtige format igen.

Der er flere tilfælde, hvor alle billedfiler er BMP bortset fra en eller to GIF'er. I dette tilfælde skal du gå til publiceringsindstillingerne i Flash og genudgive det hele som en GIF-fil for at Photoshop korrekt kan genkende det.

Der er adskillige Flash-redigeringssoftware derude. Du kan bruge enhver, der har en funktion til at genudgive hele filen efter ændringer. Held og lykke!

Tip: Metoderne vil mere eller mindre være de samme for Mac OS. Du skal kun bruge de standardapplikationer, der er tilgængelige på Mac, til at udføre alle de nævnte løsninger

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found