Vejledninger

FIX: Kunne ikke opdatere systemreserveret partitionsfejl

Når man forsøgte at opgradere deres computere til Windows 10 (eller Windows 8 eller 8.1 for den sags skyld), modtog utallige Windows 7-brugere en fejlmeddelelse om, at "Vi kunne ikke opdatere den systemreserverede partition". Opgraderingen mislykkedes, og denne fejlmeddelelse ville blive vist, uanset hvor mange gange en berørt bruger ville prøve at opgradere deres computer. Dette problem ser ud til at være lokaliseret til computere, der kører på Windows 7 og computere, der kører på Windows 8 / 8.1, der er blevet opgraderet fra Windows 7, selvom tilfælde af dette problem, der påvirker computere, der fulgte med Windows 8 / 8.1 ud af kassen, ikke er uhørt .

Dette problem er i næsten alle tilfælde relateret på en eller anden måde til den systemreserverede harddiskpartition, som alle Windows 7 (og Windows 8 / 8.1) -computere har som standard, og denne partition er også nøglen til at løse dette problem og få din opgradering til gå igennem uden fejl. Følgende er de mest effektive løsninger, som du kan bruge til at prøve at løse problemet "Vi kunne ikke opdatere systemreserveret partition":

Løsning 1: Frigør plads på din systemreserverede partition

 1. Tryk på “Windows-logo ” tast + R. Type diskmgmt.msc ind i Løb dialog og tryk på Gå ind.
 2. Under listen over monterede diskenheder i Diskhåndtering vindue er et partitionskort.
 3. I dette partitionskort navngives den første partition System forbeholdt eller Data og vil (sandsynligvis) være 100 megabyte i størrelse.
 4. Højreklik på denne harddiskpartition, og klik på Skift drevbogstaver og stier.
 5. Klik på Tilføje. Åbn rullemenuen foran Tildel følgende drevbogstav vælg Y som drevbogstav og klik på Okay.
 6. Hvis du bruger Windows 7, skal du søge efter cmd i Start-menu, højreklik på resultatet med titlen cmd og klik på Kør som administrator.
 7. Hvis du bruger Windows 8/10, skal du blot trykke på Windows-logo tast + x at åbne WinX-menu og klik på Kommandoprompt (administrator). Dette åbner en forhøjet Kommandoprompt der har administrative rettigheder.
 8. Skriv følgende kommandoer i den forhøjede kommandoprompt, og tryk på Gå ind efter at have indtastet hver enkelt for at udføre den:

Y: takeown / f. / r / d y icacls. / tilskudsadministrator: F / t attrib -h -s -r bootmgr

Bemærk: I icacls kommando, erstatning administratormed dit brugernavn. For at finde ud af dit brugernavn skal du skrive hvem er jeg ind i en Kommandoprompt og tryk på Gå ind. For eksempel, hvis dit brugernavn er hjem, det icacls kommando vil se ud som følgende:

icacls. / tilskud hjem: F / t

Du kan ignorere >> log.txt i kommandoerne ovenfor, jeg gjorde det, så jeg kunne vise dem alle ét sted for at springe resultaterne over.

Åben a WindowsExplorer vindue og naviger til Y køre. Sørg for, at begge Vis ikke skjulte filer, mapper eller drev indstilling og Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefales) mulighed i Organisere >Mappe- og søgemuligheder >Udsigt er deaktiveret.

Naviger til Støvle mappe i Y køre. Slet alle sprog i Støvle mappe undtagen da-USA og ethvert andet sprog, som du rent faktisk bruger og har brug for på din computer. Når du er færdig, skal du tømme Skraldespand for at sikre, at de er slettet permanent. Åbn en ny forhøjet Kommandoprompt (en Kommandoprompt med administrative rettigheder). Skriv følgende kommando i forhøjet Kommandoprompt og tryk derefter på Gå ind:

chkdsk Y: / F / X / sdcleanup / L: 5000

Når kommandoen, der er angivet i det sidste trin, er udført, NTFS-logfilen til System forbeholdt partitionen er blevet trimmet ned til omkring 5 Megabyte, hvilket efterlader mindst 50 Megabyte ledig plads på partitionen (hvilket er halvdelen af ​​den lagerplads, som partitionen har som standard!).

Når den ovenfor beskrevne proces er afsluttet uden fejl, kan du fortsætte og prøve at opgradere din computer igen, og det skal lykkes denne gang. Når de ønskede opdateringer er blevet downloadet og installeret, kan du åbne Diskhåndtering hjælpeprogram igen og fjern Y drevbogstav fra System forbeholdt harddiskpartition.

Hvis du synes, at denne løsning er lidt for lang, kompliceret eller tidskrævende for dig, eller hvis denne løsning ikke klarer at slippe af med problemet og giver dig mulighed for at opgradere din computer med succes, skal du bare gå videre og prøve den næste.

Løsning 2: Udvid systemreserveret partition ved hjælp af Disk Management

 1. Tryk på Windows-logo tast + R. Type diskmgmt.msc ind i Løb dialog og tryk på Gå ind.
 2. I partitionskort placeret nær bunden af Diskhåndtering vindue, skal du højreklikke på C: kør og klik på Krymp volumen.Krymp den C: kør med 300-350 megabyte.
 3. Højreklik på System forbeholdt partition og klik på Udvid volumen.Udvid System forbeholdt partition, så den inkorporerer de 300-350 Megabyte, du frigør på din harddisk som ufordelt rum ved at krympe ”C: ”chauffør.
 4. Når dette er gjort, genstart din computer, og hvis du gør det, gemmes ændringerne på harddiskpartitionerne.
 5. Når din computer er startet op, skal du prøve at opgradere din computer igen, og det skal opgraderingen gennemføres, hvis denne løsning formåede at løse problemet "Vi kunne ikke opdatere systemreserveret partition".

Løsning 3: Udvid systemreserveret partition ved hjælp af MiniTool-guiden

Det MiniTool Partition Wizard er et stykke freeware, der er designet specielt til at give uerfarne Windows-brugere let at lege med deres harddiskpartitioner ved hjælp af et ekstremt simpelt og let at vænne sig til brugergrænseflade. Uanset om du er en erfaren Windows-bruger eller en ren rookie, vil du helt sikkert være i stand til at bruge MiniTool Partition Wizard for at udvide din System forbeholdt harddiskpartition i håb om at gøre det vil slippe af med problemet "Vi kunne ikke opdatere systemreserveret partition".

her og download, installer og kør MiniTool Partition Wizard. Find din computers C: kør i hjælpeprogrammets partitionskort og vælg “Flyt / ændre størrelse på partition“. Træk forsigtigt og gradvistC: drevpartition, lige nok til at formindske partitionen med 300-350 Megabyte.

Udvid System forbeholdt partition til rekvisition og inkorporer denne nu ikke-tildelte 300-350 megabyte harddiskplads.ansøge ændringerne. Tillad MiniTool Partition Wizard for at afslutte processen med at gemme ændringerne, genstart din computer, når du bliver bedt om det, skal du vente lidt mere på, at hjælpeprogrammet afslutter ændringerne, og når ændringerne endelig er foretaget, og du får fuld kontrol over dit system tilbage, prøv at opgradere din computer, og hvis løsningen fungerede, opgraderingen vil være vellykket.

Løsning 4: Gør Local Disk C til en aktiv partition

Drejning af C: drev ind i din aktive harddiskpartition er en UDSTEMT enkel løsning til "Vi kunne ikke opdatere systemreserveret partition" -problemet, der har fungeret for en hel del af de Windows-brugere, der tidligere har været ramt af dette forfærdelige problem.

 1. Tryk på Windows-logo tast + R. Type diskmgmt.msc ind i Løb dialog og tryk på Gå ind.
 2. I partitionskortet i bunden af Diskhåndtering vindue, skal du højreklikke på din C:Klik på Marker partition som aktiv at dreje C: kør ind i din aktive harddiskpartition.
 3. Genstart din computer, og prøv at opgradere dit system, når computeren starter op.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found