Vejledninger

Sådan rettes “noget skete der fejl 0xC1800103 - 0x90002”

Et af de bedste værktøjer i Microsofts arsenal, Værktøj til oprettelse af medier er et fantastisk værktøj, der giver dig mulighed for at opgradere din computer til Windows 10 eller oprette et installationsmedie til Windows såsom en USB eller en DVD, som du kan bruge til en anden enhed. Dette værktøj har dog et par quirks og bugs, som f.eks 0xc1800103 - 0x900002 fejl, hvis virkelige synder kan variere fra enhed til enhed.

Denne fejl vises, når du opgraderer til Windows 10, og ISO er næsten fuldstændigt downloadet, eller den downloades, men bekræfter, og når det sker, er al den tid og data, du har brugt på opsætningen, stort set spildt.

Hvis du er en af ​​de brugere, der er blevet berørt, er der et par ting, du kan prøve, der kan fungere, og der er ingen skade ved at prøve dem, så læs videre, og prøv at løse dette problem ved hjælp af nedenstående metoder.

Metode 1: Reparer korrupte filer

Download og kør Restoro for at scanne og gendanne korrupte og manglende filer fra her, så tjek for at se om0xC1800103 - 0x90002‘Fejl er væk.

Metode 2: Rens mappen Download

Da en af ​​de mange grunde til, at denne fejl kan vises, er en blanding af de filer, der downloades til opgraderingen, går en af ​​de mulige løsninger til den mappe, de er downloadet i, og sletter alt indeni.

  1. Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Type % SystemRoot% \ SoftwareDistribution \ Download i køredialogen, og klik på OK.
  2. Slet alt inklusive filer og undermapper. Kør opsætningen igen, den skal gennemføres uden problemer. Bemærk, at denne metode muligvis ikke fungerer for alle, og hvis den ikke gør det, skal du gå videre til de næste.

Metode 3: Slet alt i Microsofts midlertidige mappe

Dette er en anden mappe, der kan få filer til at blive blandet sammen, og det er et godt sted at kontrollere, om du vil rette fejlen, at slette alt inde i det.

  1. Hold Windows-nøgle og Tryk på R. TypeC: \ $ Windows. ~ BT i køredialogen, og klik på OK. Hvis dit operativsystem ikke er installeret i C: drev \ partition, skal du sørge for at bytte brevet med det rigtige.
  2. Slet alt i C: \% Windows. ~ BTmappen, og prøv at køre værktøjet til oprettelse af medier igen.

Metode 4: Kontroller dine sprogindstillinger

Forkerte sprogindstillinger eller tids- og datoindstillinger i nogle situationer kan forårsage et antal hovedpine, selvom det måske ikke virker som noget, der kan forårsage problemer. Heldigvis er det ret nemt at kontrollere det og opsætte det.

  1. Tryk på Windows tast på tastaturet og skriv Kontrolpanel, åbn derefter resultatet.
  2. Skift til øverst til højre Ikoner se, og find og åbn Sprog fra vinduet.
  3. Du skal nu kunne se sproget, og det skal indstilles korrekt sammen med tastaturlayoutet. Hvis det ikke er tilfældet, lave om det til den rigtige se trin (her), efter at sproget er blevet ændret, skal du prøve at køre Media Creation Tool igen.
  4. Hvis det sprog, dit operativsystem er indstillet til, ikke findes på listen over sprog, skal du tilføje det manuelt. For ældre versioner af Windows skal du klikke på Tilføje knappen, og tilføj sproget såvel som tastaturlayoutet fra listen over sprog. For nyere versioner vil du se en Tilføj et sprog knappen over sprogene - brug den til at tilføje det sprog, operativsystemet aktuelt er indstillet til. Du kan lukke sprogindstillingerne, når du er færdig.

Selvom et ekstremt nyttigt værktøj, Media Creation Tool kommer ikke uden det er bugs og quirks. Da dette er en af ​​dem, kan du nemt rette det ved at følge trinene i metoderne ovenfor.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found