Vejledninger

Fix: Call of Duty WW2-fejlkode 4128

Call of Duty-spil er let en af ​​de mest populære first person shooter-franchiser gennem tidene og muligvis den mest populære blandt alle videospil. Franchisen er imidlertid blevet fulgt af et sæt problemer lige fra starten, og så har vi Call of Duty WW2-fejlkode 4128.

Problemet er undertiden relateret til serverproblemer med spillet, og det eneste du kan gøre er grundlæggende at vente på, at de løser problemet. Ellers, hvis du ser, at serverne kører ved at tjekke på dette link, kan du følge de trin, vi har forberedt for at løse problemet!

Hvad forårsager Call of Duty WW2-fejlkode 4128?

Fejlen skyldes undertiden defekte internetforbindelsesindstillinger, enten på din Xbox One eller PlayStation 4. Dette kan kun løses ved enten at nulstille konsollen eller ved at rydde MAC-adressen på din Xbox.

Hvis du er en pc-spiller, kan en gammel grafikkortdriver være skyldige i problemet, så vi anbefaler, at du installerer den nyeste fra producentens websted.

Løsning 1: Nulstil din konsol hårdt (til PlayStation 4 og Xbox One-brugere)

Hård nulstilling af din konsol er sandsynligvis det bedste, du kan gøre, når et spil begynder at vise onlineproblemer under gameplay. Dette fremgår af det faktum, at mange brugere formåede at løse dette nøjagtige problem på deres konsoller ved blot at følge det trin, vi har angivet nedenfor!

Xbox One:

 1. Tryk og hold på tænd / sluk-knappen foran på Xbox-konsollen, indtil den lukker helt ned.
 2. Tag stikket ud af bagsiden af ​​Xbox. Tryk på og hold tænd / sluk-knappen på Xbox flere gange for at sikre, at der ikke er nogen resterende strøm, og dette vil rent faktisk rense cachen og dræne Xbox fra enhver strøm.
 1. Tilslut strømstenen igen, og vent på, at lyset på strømstenen ændrer sin farve fra hvid til orange.
 2. Tænd Xbox igen, som du normalt ville, og kontroller, om Call of Duty WW2-fejlkode 4128 stadig vises, når du starter spillet.

Alternativ til Xbox One:

 1. Naviger til dine Xbox One-indstillinger fra startskærmen, og klik på Netværk >> Avancerede indstillinger.
 2. Rul ned til Alternativ Mac-adresseindstilling, og vælg indstillingen Ryd, der vises.
 1. Du bliver bedt om at vælge at bekræfte at gøre dette, da din konsol genstartes. Svar med Ja, og din cache skal nu ryddes. Åbn spillet, efter at konsollen er genstartet, og kontroller, om Call of Duty WW2-fejlkode 4128 stadig vises.

PlayStation 4:

 1. Sluk PlayStation 4 helt ved at holde tænd / sluk-knappen nede.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.
 3. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter, før du tilslutter strømledningen til PS4 og tænder den på den måde, du normalt gør.

Løsning 2: Opdater din grafikdriver (pc-brugere)

Hvis du spiller CoD WW2 på en stationær computer eller en bærbar computer, kan du overveje at opdatere grafikkortdriveren i Enhedshåndtering, da dette måske kan hjælpe dig med at løse dit problem med det samme. Videospilproblemer kan næsten udelukkende løses ved at finjustere forskellige driverindstillinger, men opdatering er den bedste ting at gøre!

 • Klik på startmenuknappen nederst til venstre på skærmen, skriv Enhedshåndtering, og klik på dens post fra listen over resultater øverst. Du kan også bruge Windows Key + R-kombinationen ved at klikke på begge disse taster samtidigt for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “devmgmt.msc” i feltet og klik på OK.

Opdatering af driveren:

 1. Udvid afsnittet Displayadaptere i Enhedshåndtering, højreklik på din grafikkortdriver, og vælg Afinstaller enhed.
 1. Bekræft alle dialogbokser, der kan bede dig om at bekræfte dit valg og for at processen er færdig.
 2. Se efter din grafikkortdriver på kortproducentens websted og følg deres instruktioner, som skal være lige der på hjemmesiden. Gem installationsfilen på din computer og kør den derfra. Din computer genstarter muligvis flere gange under processen.

Tilbagevenden til føreren:

 1. Højreklik på det grafikkortadapter, du vil fjerne, og vælg Egenskaber. Når vinduet Egenskaber er åbnet, skal du navigere til fanen Driver og tjekke for knappen Tilbagevend driver nedenfor.
 1. Hvis indstillingen er grå, betyder det, at enheden ikke blev opdateret de sidste par dage, og at den ikke har nogen backupfiler, der husker den gamle driver. Dette betyder også, at den seneste driveropdatering sandsynligvis ikke er årsagen til dette problem.
 2. Hvis muligheden er der for at klikke på, skal du klikke på den og følge instruktionerne på skærmen for at gå tilbage til den tidligere version af driveren. Genstart computeren, og kontroller, om problemet stadig opstår, når du spiller Call of Duty WW2.

Bemærk: Hvis du er Windows 10-bruger, installeres de nyeste drivere ofte sammen med andre Windows-opdateringer, så sørg for at holde dit Windows 10-operativsystem opdateret. Windows Update køres automatisk på Windows 10, men du kan kontrollere, om der er nye opdateringer ved at følge instruktionerne nedenfor.

 1. Brug Windows Key + I-tastekombinationen til at åbne Indstillinger på din Windows-pc. Alternativt kan du søge efter "Indstillinger" ved hjælp af søgefeltet på proceslinjen eller klikke på tandhjulsikonet over Start-menu-knappen.
 1. Find og åbn underopdateringen "Opdatering og sikkerhed" i appen Indstillinger.
 2. Bliv på Windows Update-fanen, og klik på knappen Søg efter opdateringer under opdateringsstatus for at kontrollere, om der er en ny version af Windows tilgængelig.
 1. Hvis der er en, skal Windows starte med downloadprocessen med det samme, og opdateringen skal installeres, næste gang du genstarter.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found