Vejledninger

Fix: Reddit-fejl 503

Reddits motto er "internetets forside" - mens webstedets motto er sandt, er selve webstedets infrastruktur lidt overvældende, selvom Reddit har en af ​​de største brugerbaser af alle de websteder, der findes på World Wide Web. Redditors - beskyttere af Reddit - løber ofte ind i en række forskellige fejl, der forsøger at få adgang til indhold på Reddit, og Reddit på grund af sin relativt skrøbelige infrastruktur er hjemmesiden også tilbøjelig til lejlighedsvise afbrydelser, hvor alle eller en del af webstedets brugere mister adgang til Reddit og indholdet på det. Fejl 503 er blandt de mest almindelige fejl, som Redditors rapporterer står over for.

Fejl 503 ledsages altid af en fejlmeddelelse, der vagt forklarer årsagen til fejlen, da alle Reddits servere er optaget i det øjeblik, den berørte bruger forsøgte at få adgang til indhold på Reddit og råder den berørte bruger til at prøve igen om et minut. Der er dog lidt mere ved fejl 503 end Reddits servere har travlt - en Redditor ser fejl 503, når de sender en anmodning til Reddits servere om indhold, og anmodningen enten bliver ubesvaret eller kommer ikke engang til en af ​​Reddits servere. Når det er tilfældet, kan fejl 503 skyldes, at alle Reddits servere er optaget, såvel som ethvert problem på klientsiden, der forhindrer klienten i at kommunikere med Reddits servere.

Følgende er de løsninger, du kan bruge til at prøve at løse fejl 503 og gendanne din adgang til den vidunderlige verden af ​​Reddit:

Løsning 1: Prøv at få adgang til Reddit ved hjælp af en anden browser (til computerbrugere)

Redditors kan undertiden løbe ind i fejl 503, mens de prøver at få adgang til Reddit på grund af den internetbrowser, de bruger. Hvis et webbrowser-specifikt problem forårsager fejl 503 i dit tilfælde, skal det bare være nok at skifte til en anden internetbrowser for at gendanne din adgang til Reddit. Skift til en hvilken som helst internetbrowser bortset fra den, du fik fejl 503 til, og prøv at få adgang til Reddit, og se om du stadig står over for fejl 503. Kontroller også, om du kan få adgang til Reddit i inkognitotilstand.

Løsning 2: Geninstaller Reddit-appen (til mobilbrugere)

Hvis du bruger Reddit på mobil og får fejl 503, kan du muligvis slippe af med fejlen ved blot at afinstallere Reddit-appen og geninstallere den fra Google Play Butik (hvis du bruger en Android-enhed) eller App Store (hvis du bruger en iOS-enhed). For mobilbrugere findes der en lang række forskellige tredjepartsapplikationer, som de kan bruge til at få adgang til Reddit i stedet for den officielle Reddit-app - hvis du bruger en sådan app og får fejl 503, skal du geninstallere den app eller prøve at få adgang til Reddit ved hjælp af den officielle mobilapp.

Løsning 3: Vent på stormen

Der er en chance for, at du får fejl 503, mens du prøver at få adgang til Reddit på grund af et eller andet problem i din ende. Der er dog også en chance for, at du får fejl 503 på grund af noget i Reddits ende - alle Reddits servere bliver overbelastet med trafik og har travlt eller en af ​​Reddits berygtede serverafbrydelser, hvor Redditors mister adgang i timevis. Du ville virkelig ikke forvente, at et websted af Reddits størrelse ville være tilbøjeligt til sådanne problemer, men det er desværre tilfældet. Hvis synderen er et problem i slutningen af ​​Reddit, er alt, hvad du virkelig kan gøre, at vente på, at problemet er løst og trykke på F5 hvert par minutter for at opdatere den Reddit-side, du prøver at få adgang til, og se om den indlæses.

Du kan kontrollere, om Reddit oplever nogen form for problemer eller overdreven trafik, eller om der er et afbrydelse her, og Reddit-teamet annoncerer og opdaterer også brugere med status for eventuelle større afbrydelser denne Twitter.