Vejledninger

Fix: Spotify-søgning fungerer ikke

Mange af os bruger Spotify dagligt. Da Spotify-appen også er tilgængelig til Windows, er det ikke ualmindeligt, at brugerne foretrækker appen frem for webversionen, især når de bruger Windows. Men de fleste brugere oplever problemer med søgefunktionen i appen. Hvad angår problemet, oplever brugerne problemer, mens de søger efter indholdet. For de fleste brugere fungerer søgefunktionen ikke det meste af tiden (nogle gange fungerer den). Hovedproblemet er, at brugerne enten ikke fik søgeresultater, eller de så en fejlmeddelelse. Brugerne fik forskellige meddelelser, nogle brugere så fejlen "Ups, noget gik galt", mens andre så meddelelsen "Fejl: prøv igen". Selvom en stor del af brugerne klagede over dette problem i Windows Spotify-appen, er problemet ikke begrænset til Windows-platformen. Løsningerne i denne artikel gælder dog kun for Spotify Desktop-appen til Windows.

Hvad får Spotify-app-søgningen til at stoppe med at virke?

Her er en liste over ting, der kan forårsage dette problem

 • Spotify-app korrupt fil: En af de ting, der kan forårsage dette problem, er en korrupt Spotify-fil. Det er ikke ualmindeligt, at filen bliver korrupt, og det er noget, der sker alene. Den sædvanlige løsning er i dette tilfælde at erstatte de beskadigede filer med de korrekte, men det er virkelig svært at lokalisere de nøjagtige beskadigede filer. Så det kan løses ved blot at geninstallere Spotify-appen.
 • Spotify-fejl: Dette problem kan også være forårsaget af en fejl i appen, og dette er sandsynligvis tilfældet. I dette tilfælde er det normalt bedre bare at vente på den næste opdatering, da denne type fejl elimineres af de nyeste opdateringer.

Metode 1: Geninstaller Spotify

Afinstallation og geninstallation af Spotify-appen er den løsning, der har fungeret for de fleste brugere. Selvom det er lidt kedeligt, men det løser problemet. Så følg nedenstående trin for at afinstallere Spotify-appen fuldstændigt og geninstallere den.

 1. Sørg for, at Spotify-appen er lukket
 2. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 3. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind
 1. Find Spotify-app fra listen over installerede programmer, og vælg den
 2. Klik på Afinstaller og følg instruktionerne på skærmen
 1. Holde Windows-nøgle og tryk på E. Dette åbner Windows Stifinder
 2. Type % AppData% i adresselinjen, og tryk på Gå ind
 3. Find Spotify-mappen og Højreklik Vælg Slet og bekræft eventuelle yderligere meddelelser
 1. Nu genstart computeren
 2. Geninstaller det Spotify-app når systemet genstarter

Dette skal løse søgeproblemet i Spotify-appen.

Metode 2: Webversion

Dette er ikke en løsning, men en slags båndstøtte til problemet, og du skal kun gøre det som sidste udvej. Hvis ovenstående metode ikke fungerer, skal du skifte til de andre versioner af appen. Hvis du oplever problemer på hver platform, skal du begynde at bruge webversionen. Størstedelen af ​​brugerne oplevede ikke søgeproblemet på webversionen. Dette er ikke en permanent løsning, men det vil gøre din Spotify-oplevelse meget bedre, og du kan fortsætte med at bruge webversionen, indtil en officiel løsning frigives.

Mens du bruger webversionen, skal du fortsætte med at tjekke for de seneste opdateringer fra Spotify. Spotify vil sandsynligvis løse problemet i den næste opdatering.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found