Vejledninger

Fix: AMD Quick Stream Error 'Licensoplysningerne til at bruge denne software findes ikke'

Fejlen "Licensoplysningerne til brug af denne software findes ikke" opstår normalt, når AMD-brugere opgraderer deres Windows-version eller installerer en ny opdatering af driveropdateringer til deres computer. Denne fejl skyldes, at applikationen ikke er i stand til korrekt at kontrollere, at din software er autentisk. Dette løses normalt ved meget enkle løsninger, der er forklaret nedenfor.

AMD Quick Stream Technology er en internetstrømoptimeringssoftware, der drives af AppEx Networks 'IPEQ (IP End to end Quality Of Service) -teknologi, der prioriterer og former internetdatastrømme, der strømmer ind og ud af pc'en, så højt prioriterede streams og apps kan dynamisk nyd de bedre netværksressourcer, når du konkurrerer om den begrænsede båndbredde med andre mindre vigtige. Selvom det kun er en finjustering, hvis den betragtes som funktionaliteten af ​​AMD på din computer, er mange brugere afhængige af det i deres daglige liv.

Løsning 1: Geninstallation af AMD Quick Stream-applikationen

Som vi forklarede i starten, opstår denne fejl normalt, når du opgraderer din Windows til den nyeste version. Efter opgradering installerer du sandsynligvis stadig den ældre version af applikationen (i de fleste tilfælde versionen til 8.1). Vi afinstallerer først softwaren ved hjælp af kontrolpanelet, downloader den nyeste version og installerer den i overensstemmelse hermed.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”Og tryk på Enter.
 2. Alle de applikationer, der er installeret på din computer, vises her. Naviger gennem dem alle, indtil du finder “AMD Quick Stream”. Højreklik på den og vælg “Afinstaller”.

 1. Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere applikationen. Genstart computeren.
 2. Gå nu over til AMDs officielle hjemmeside, download den nye version til et tilgængeligt sted og kør den eksekverbare.

Løsning 2: Kører Clean Boot

Vi kan prøve Clean Booting din computer. Denne boot gør det muligt for din pc at tænde med et minimalt sæt drivere og programmer. Kun de væsentlige er aktiveret, mens alle andre tjenester er deaktiveret. Derefter kan du prøve at starte applikationen og kontrollere, at fejlen stadig vedvarer. Hvis det gør det, kan du aktivere alle applikationer / tjenester en efter en og bestemme, hvilken der forårsagede problemet. Når du har bestemt det program, der forårsagede problemet, kan du afinstallere det.

Bemærk: Hvis fejlen stadig vedvarer efter ren opstart, henvises til løsning 3.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “msconfig”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Naviger til fanen Tjenester, der findes øverst på skærmen. Kontrollere linjen der siger “Skjul alle Microsoft-tjenester”. Når du klikker på dette, deaktiveres alle Microsoft-relaterede tjenester og efterlader alle tredjeparts tjenester.
 3. Klik nu på “Slå alt fra”-Knappen findes nær bunden i venstre side af vinduet. Alle tredjeparts tjenester deaktiveres nu.
 4. Klik på ansøge for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Gå nu til fanen Startup, og klik på indstillingen "Åbn Jobliste”. Du vil blive omdirigeret til task manager, hvor alle de applikationer / tjenester, der kører, når din computer starter, vises.

 1. Vælg hver tjeneste en efter en, og klik på “Deaktiver”Nederst til højre i vinduet.

 1. Genstart computeren, og kontroller, om fejlen stadig vises. Hvis det ikke gør det, betyder det, at der var et eksternt program, der forårsagede problemet. Søg gennem dine installerede programmer, og find ud af, hvilket program der forårsager dine problemer.

Løsning 3: Afinstallation af AMD Quick Stream

Hvis begge ovenstående løsninger ikke fungerer, betyder det, at du sandsynligvis ikke har brug for AMD Quick Stream alligevel. Mest sandsynligt har du allerede et AMD-grafikkort installeret på din computer. Hvis grafikkortet allerede håndterer al grafik eller videoer, er AMD Quick Stream i nogle få tilfælde slet ikke nødvendigt. Denne erklæring er med henvisning til AMDs kundesupport. Du skal gå over til internettet og afgøre, om dine grafikkort virkelig er et af dem. Hvis det er tilfældet, kan du nemt afinstallere applikationen ved hjælp af metoden beskrevet i løsning 1.