Vejledninger

Fix: Fejlkode 475 - Der blev registreret mistænkelig aktivitet på din konto

Flere Yahoo-brugere rapporterer, at de ikke kan sende e-mails med en Fejlkode 475 - Der blev registreret mistænkelig aktivitet på din konto fejl besked. Dette er en automatisk Yahoo-sikkerhedsforanstaltning, der forhindrer mistænkelige konti i at sende spam-lignende e-mails. Når dette sker, kan du stadig modtage e-mails, men du kan ikke sende nogen form for post.

Hvad forårsager Yahoo Error Code 475

GenereltFejlkode 475betyder, at Yahoo har registreret mistænkelig aktivitet på din konto og midlertidigt blokerer dig for at sende e-mails. Her er en liste over scenarier, der vil føre til denne fejlkode:

  • Kontoen har sendt en masse e-mails på kort tid - Yahoo har automatiske filtre, der forhindrer din konto i at sende andre e-mails for at forhindre spam i at formere sig.
  • Alle dine e-mails inkluderer duplikatoplysninger - Dette er endnu et spamfilter, der muligvis automatisk forhindrer dig i at sende e-mails, hvis du gør dette konsekvent.
  • Din konto sender konsekvent den samme e-mail-besked til flere modtagere - Dette betragtes som en spam-taktik, og din e-mail-konto justeres automatisk, hvis du gør dette ofte.
  • En besked sidder fast i udbakken i Yahoo mail-appen - Hvis der er et problem med at sende en e-mail, forbliver den fast i mappen Udbakke. Sletning derfra kan muligvis slippe af med Fejlkode 475-problemet.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at rette netop denne fejlkode, hjælper denne artikel dig med at gøre det. Nedenfor har du en samling af metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt for at få problemet løst. Følg nedenstående metoder i den præsenterede rækkefølge, indtil du finder en løsning, der er effektiv til at løse problemet i dit særlige scenario.

Metode 1: Sletning af e-mails fra mappen Udbakke

Hvis der var et problem med en af ​​de e-mails, du forsøgte at sende, sidder den fast i mappen Udbakke. Yahoos sikkerhedsfiltre kan se på dette som en mistænkelig sendevane og forhindre dig i at sende yderligere mail, indtil problemet er løst.

Heldigvis kan du gøre dette let ved at slette e-mailen / e'erne fra mappen Udbakke. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør det:

  1. Åbn Yahoo Mail-appen (mobil eller desktop), og tryk på Menu ikon.
  2. Brug derefter den venstre rude til at navigere til din Udbakke folder.

  3. Ryd mappen Udbakke ved at slette enhver besked, der findes der.
  4. Genstart Yahoo Mail-appen og se om problemet er løst.

Metode 2: Skift adgangskoden til din e-mail-konto

I henhold til forskellige brugerrapporter forekommer dette problem ofte, når du rejser til udlandet i et udviklingsland. Hvis dette scenarie er opfyldt, kan e-mail-klienten muligvis ikke opdatere webmailen på grund af falske mistanke og forhindre dig i at sende e-mails.

Brugere, der støder på det samme problem, har rapporteret, at det lykkedes dem at få problemet løst ved at ændre adgangskoden til deres konto. Du kan gøre dette let ved at åbne menuen og gå til Indstillinger> Administrer konti> Kontooplysninger. I den næste menu skal du følge vejledningen på skærmen for at ændre adgangskoden eller sikkerhedsnøglen, afhængigt af hvilken loginmetode du bruger.

Metode 3: Vent, indtil din konto automatisk låses op

Som standard tager Yahoo-servere 12 timer, før de løfter den straf, din konto måtte have modtaget på grund af mistanke om spam-lignende adfærd. Hvis de to ovennævnte metoder ikke tillod dig at løse Fejlkode 475venter på det er dit eneste valg nu.

Lad en dag gå, og vend derefter tilbage for at se, om det midlertidige forbud er blevet ophævet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found