Vejledninger

Sådan rettes ‘BlinitializeLibrary failed 0xc00000bb’ fejl på Windows

Flere brugere rapporterer, at de pludselig ikke længere kan starte deres computer op. De støder på "blinitializelibrary mislykkedes 0xc00000bb”-Fejl under den første opstartsskærm, og computeren går ikke forbi den oprindelige skærm, uanset hvad de prøver. Ser man på fejlkoden antyder fejlen, at bundkortet for nylig er nulstillet til standardværdierne på grund af et uventet BIOS-problem.

Problemet ser ikke ud til at være specifikt for en bestemt Windows-version eller producent, da det rapporteres at forekomme på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10 med forskellige forskellige pc-konfigurationer.

Hvad forårsager Blinitializelibrary mislykkedes 0xc00000bb fejl?

Vi undersøgte dette særlige problem grundigt ved at undersøge forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der er mest succesrige med at løse denne fejlmeddelelse. Som det viser sig, er der flere forskellige potentielle synder, der kan være ansvarlige for opfattelsen af ​​dette emne:

 • Sikker opstart er aktiveret - Sikker opstart er et ekstra lag af beskyttelse mod malware og rootkits, men det vides at forårsage en bred vifte af andre problemer, herunder denne særlige fejl. Hvis du bruger en klonet SSD / HDD eller overclocked frekvenser, kan du forvente at se denne fejl under opstartssekvensen. I dette tilfælde skal problemet løses ved at deaktivere Sikker opstart via BIOS / UEFI-indstillinger.
 • Startsekvensen er beskadiget - Det er også muligt, at årsagen til, at du støder på fejlkoden ved hver opstart, skyldes et underliggende opstartsproblem. Hvis dette scenarie er relevant, skal du være i stand til at løse problemet ved hjælp af Bootrec.exe sammen med en række kommandoer, der er i stand til at rette master boot-posten, boot-konfigurationsdataene og boot-sekvensen.
 • Registreringsnøgle får Windows til at glemme opstartsrækkefølgen -Som det viser sig, kan en bestemt Memory Management Registry-nøgle også være ansvarlig for denne særlige fejl. Flere berørte brugere har formået at løse problemet i dette tilfælde ved at starte deres computer i fejlsikret tilstand og bruge Registreringseditor til at ændre en registreringsdatabasenøgle kaldet ClearPageFileAtShutdown.
 • 4G-afkodning er deaktiveret - Hvis problemet opstår på en minedrift, og du har to eller flere kraftfulde GPU'er i øjeblikket tilsluttet, er chancerne for, at problemet opstår, fordi 4G-afkodning (EVGA-support) er deaktiveret fra BIOS- eller UEFI-indstillinger. Hvis dette scenarie gælder for din nuværende situation, skal du være i stand til at løse problemet ved at aktivere 4G-afkodningsfunktionen fra BIOS / UEFI indstillinger.
 • Underliggende System FIle Korruption - En anden mulighed er, at din OS-installation lider af en underliggende filsystemkorruption, der ikke kan løses af Bootrec.exe-værktøjet. I dette tilfælde er din største chance for at løse problemet på dette tidspunkt at udføre en reparationsinstallation.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse den samme fejlmeddelelse, vil denne artikel give dig flere fejlfindingsvejledninger, der skal løse problemet for dig. Nedenunder finder du en samling af potentielle rettelser, som andre brugere i en lignende situation med succes har brugt til at løse “blinitializelibrary mislykkedes 0xc00000bb”Fejl.

Hvis du vil forblive så effektiv som muligt, opfordrer vi dig til at følge nedenstående metoder i den rækkefølge, de præsenteres, indtil du finder ud af, at det løser problemet i henhold til den skyldige, der forårsager problemet. Vi bestilte dem efter effektivitet og vanskeligheder.

Metode 1: Deaktivering af sikker start

Som det viser sig, er sikker opstart ofte ansvarlig for dette særlige problem. Dette er en funktion introduceret med Windows 8, der også gjorde det til en vej til Windows 10. Dens rolle er at forhindre malware og rootkits i at køre under den indledende opstartssekvens.

Under en Secure Boot-sekvens starter din computer kun med den software, der er tillid til af OEM'er (producenter af originalt udstyr. Men hvis du bruger klonede SSD'er eller modificeret hardware, kan det komme i konflikt med opstartssekvensen under visse pc-konfigurationer og udløse "blinitializelibrary mislykkedes 0xc00000bb”Fejl. Den sikre opstartsfunktion kan betragte forskellene som et sikkerhedsbrud og forhindre computeren i at starte normalt op.

Flere berørte brugere har rapporteret, at det lykkedes dem at løse dette problem ved at deaktivere sikker opstart fra BIOS-menuen på deres computer. Hvis du støder på det samme problem, og du har mistanke om, at sikker opstart muligvis er ansvarlig for dette problem, skal du følge instruktionerne nedenfor for at deaktivere sikkerhedsfunktionen fra BIOS-indstillinger:

 1. Så snart din computer starter op, skal du trykke på Setup-tasten under den første startskærm. Opsætningstasten afhænger af dit bundkortproducent, men den skal være synlig på startskærmen.

  Bemærk: Hvis du ikke kan se Setup-tasten (BIOS-opsætning) på startskærmen, skal du søge online efter “Installationsnøgle + * bundkortproducent *”

 2. Når du er inde i dine BIOS-indstillinger, skal du gå til Sikkerhed fanen og se efter en funktion kaldet Sikker boot. Når du ser det, skal du indstille det til Handicappet.

  Bemærk: Husk, at BIOS-menuen og den nøjagtige placering af den sikre opstartsfunktion vil være forskellig på forskellige producenter. Forvent at finde Sikker boot mulighed under System konfiguration, Støvle eller Godkendelse - afhængigt af dit bundkortproducent.

 3. Når du formår at deaktivere sikker opstart, skal du gemme din konfiguration og afslutte dine BIOS-indstillinger. Din computer genstarter derefter.
 4. Ved den næste opstartssekvens skal du se, om din computer nu er i stand til at fuldføre processen uden at møde “blinitializelibrary mislykkedes 0xc00000bb”Fejl.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Fastsættelse af opstartssekvensen

I de fleste tilfælde er blinitializelibrary mislykkedes 0xc00000bb ” fejl opstår på grund af et underliggende opstartsproblem. I tilfælde som denne er den mest effektive måde at løse problemet på at rette hele opstartssekvensen ved hjælp af Bootrec.exe - et indbygget Windows-værktøj, der er i stand til at rette master boot-posten, boot-sekvensen og boot-konfigurationsdataene. Ethvert af disse emner kan være ansvarlige for den fejl, du i øjeblikket har at gøre med.

VIGTIG: For at starte proceduren til reparation af opstartssekvensen har du brug for et gyldigt Windows-installationsmedie til dit operativsystem. Hvis du ikke har det klar, kan du oprette en ved at følge trinene beskrevet i disse artikler:

 • Oprettelse af et installationsmedie til Windows 7
 • Oprettelse af et installationsmedie til Windows 10

Bemærk: Hvis du ikke har installationsmediet og ikke har nogen mulighed for at få det, kan du også tvinge menuen Startup-gendannelse til at vises ved at tvinge 3 på hinanden følgende startafbrydelser (slukning af computeren under opstartssekvensen).

Når du er klar til at gå, er her en hurtig guide til kørsel af Bootrec.exe værktøj:

 1. Start med at indsætte installationsmediet, før opstartssekvensen begynder. Tryk derefter på en vilkårlig tast, når du bliver bedt om at starte fra den. Når du ankommer til det oprindelige Windows-installationsvindue, skal du klikke på Reparer din computer- nederst til højre eller venstre hjørne afhængigt af din Windows-version.
 2. Du føres direkte til Avancerede indstillinger menu. Når du er der, skal du klikke på Fejlfinding, vælg derefter Kommandoprompt fra listen over tilgængelige emner.
 3. Når kommandopromptvinduet er åbnet, skal du skrive følgende kommando inde og trykke på Gå ind efter hver kommando for at genopbygge hele Boot Configuration-data:
  bootrec.exe bootrec.exe / fixmbr bootrec.exe / fixboot bootrec.exe / scanos bootrec.exe / rebuildbcd
 4. Når alle kommandoer er fuldført, skal alle dine bootkonfigurationsdata repareres. Test for at se, om det lykkedes dig at løse problemet ved at genstarte din computer og se opstartssekvensen er fuldført.

Hvis du stadig støder på det samme "blinitializelibrary mislykkedes 0xc00000bb”Fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 3: Tilpasning af hukommelsesadministrationstaster i fejlsikret tilstand

Som det viser sig, kan dette særlige problem også forekomme i tilfælde, hvor din BIOS ender med at glemme, hvilken SSD / HDD der er det primære drev. Dette scenario blev opdaget af nogle brugere, der kontrollerede opstartsrækkefølgen, hver gang dette problem kun opstod for at opdage, at Windows-drevet ikke længere er det første bootbare drev.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at løse problemet ved at implementere en registreringsdatabasetilpasning for at forhindre, at din computer rydder sidefilen ved hver nedlukning. Denne procedure er blevet bekræftet for at være vellykket på både Windows 7 og Windows 8.

Men for at komme så langt som at kunne bruge Registreringseditor til at løse problemet, skal du starte din computer op i fejlsikret tilstand. Her er en hurtig guide til at starte din computer op i fejlsikret tilstand og få hukommelsesadministration til at finjustere:

 1. Tænd din computer, og start med at trykke på F8 tasten gentagne gange, så snart du ser startskærmen for at åbne Avancerede bootindstillinger.
 2. Når du er inde i Avancerede bootindstillinger menu, skal du bruge piletasterne eller trykke på den tilsvarende tast (F4) for at vælge Sikker tilstand.
 3. Vent, indtil opstartssekvensen er afsluttet. Når opstartsproceduren er afsluttet, skal du trykke på Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “Regedit” inde i tekstfeltet, og tryk på Gå ind for at åbne Registreringseditor.

  Bemærk: Hvis du bliver bedt om det af UAC (brugerkontokontrol),klik Ja at give administrative rettigheder.

 4. Når du er inde i registreringseditoren, skal du bruge venstre side til at navigere til følgende placering eller indsætte den direkte i navigationslinjen og trykke på Gå ind:
  Computer \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management
 5. Når du ankommer til det rigtige sted, skal du flytte ned til højre rude og dobbeltklikke på ClearPageFileATShudown. Inde i Rediger DWORD (32-bit) værdi vindue af ClearPageFileAtShutdown,Indstil Grundlag til Hexadecimal og Værdidata til 1 og klik Okay for at gemme ændringerne.
 6. Når denne ændring er foretaget, skal du genstarte din computer og se, om den normale opstartssekvens er vellykket ved næste forsøg. Hvis det er tilfældet, skal du følge trin 3 til 5 igen, men indstil denne gang ClearPageFileAtShutdown tilbage til 0 og gem ændringerne.

Hvis denne metode ikke løste problemet blinitializelibrary mislykkedes 0xc00000bb”-Fejl eller denne metode var ikke anvendelig til dit specifikke scenario, flyt ned til den næste metode nedenfor.

Metode 4: Aktivering af ovenstående 4G-afkodning

Hvis du bruger din pc-rig til minedrift og bruger 2 eller flere GPU-kort, er chancerne for, at du støder på 'bl initialiserede bibliotek mislykkedes 0xc0000bb‘Fejl, fordi 4G-afkodning ikke er aktiveret på dit bundkort BIOS eller UEFI-indstillinger.

Flere berørte brugere, der også udvindede kryptokurver, har rapporteret, at problemet blev løst, efter at de blev aktiveret 4G afkodning eller Over 4G-afkodning. Naturligvis er den nøjagtige placering af denne mulighed meget pålidelig af dit bundkortproducent, men typisk kan du finde den inde i Periferiudstyr fanen.

BEMÆRK: På EVGA-bundkort kaldes denne funktion EVGA Support i stedet for 4G-support.

Hvis denne metode ikke var anvendelig til dit særlige scenario, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 5: Udførelse af en reparationsinstallation

Som flere berørte brugere har rapporteret, kan dette problem også opstå på grund af en svigtende harddisk eller SSD-drev. Hvis ingen af ​​metoderne ovenfor har hjulpet dig med at løse problemet, er det sandsynligt, at du rent faktisk har at gøre med et lagerproblem.

Da du ikke rigtig kan starte for at foretage de nødvendige verifikationer for at bekræfte, at du rent faktisk har at gøre med et svigtende drev, er den eneste måde at gøre det på at udføre en reparationsinstallation. Denne procedure erstatter enhver Windows-komponent, hvilket eliminerer muligheden for en systemfilkorruption. Hvis du stadig støder på dette problem, selv efter at du har sikret dig, at dine Windows-filer ikke er beskadiget, kan du sikkert bekræfte, at din SSD fejler.

Og husk, at denne procedure ikke får dig til at miste personlige data (medier, applikationer, spil og personlige filer) som en ren installation ville. En reparationsinstallation opdaterer simpelthen Windows-komponenterne og intet andet.

Hvis du vil gå til en reparationsinstallation, kan du følge denne trinvise vejledning (her).