Vejledninger

Sådan rettes DISM fejl 0x800f0906 “Kildefilen kunne ikke downloades”

Talrige Windows 10-brugere har rapporteret at se fejlkode 0x800f0906, når de kører følgende kommando i en forhøjet KommandopromptDism.exe / Online / Oprydningsbillede / RestoreHealth

DISM (Deployment Image Servicing and Management) kommandolinjeværktøj er et utroligt smukt lille værktøj, der kan bruges til at servicere og reparere en Windows-installation. DISM.exe-kommandoen, der fejler, kan være et ret vigtigt problem, især hvis dette sker, når du desperat har brug for hjælpeprogrammet til at udføre sin magi. Når DISM-kommandolinjeværktøjet fejler med fejlkode 0x800f0906, angiver den ledsagende fejlmeddelelse enten, at kildefilerne ikke kunne downloades, eller at de filer, der kræves for at reparere butikken, ikke kunne findes.

I de fleste tilfælde skyldes dette problem enten en form for korruption eller i nogle tilfælde en eller flere af de nyeste Windows-opdateringer til rådighed for den berørte computer, der ikke installeres. Heldigvis er der dog meget, du kan gøre for at prøve at løse dette problem. Følgende er de mest effektive løsninger, du kan bruge til at prøve at slippe af med dette problem og få DISM-værktøjet til at udføre reparationer med succes:

Løsning 1: Afinstaller KB3022345-opdateringen

At få en 0x800f0906 fejl, når du prøver at bruge værktøjet Deployment Image Servicing and Management gendanne sundhedsfunktion sker for brugere med KB3022345 opdatering på grund af en fejl, der er velkendt af Microsoft, og som angiveligt er rettet i senere opdateringer.

Det KB3022345 opdatering brød begge dele DISM og SFC for brugere af Windows, hvilket får dem til at give denne slags fejl hele tiden, når du prøver at bruge dem. At løse dette problem er lige så let som at afinstallere opdateringen, så læs videre for at se, hvordan du kan gøre dette på en ret enkel måde, og brug DISM og SFC igen, når du har brug for dem.

 1. Tryk på Windows på tastaturet for at åbne Start menu, og klik enten på Kontrolpanel, eller indtast Kontrolpanel og åbn resultatet afhængigt af hvilken version af Windows du bruger.
 2. Skifte til Ikoner visning i øverste højre hjørne af Kontrolpanelog åbn Programmer og funktioner fra listen.
 3. Klik på på venstre side Se installerede opdateringer
 4. Du vil se en søgefelt i øverste højre hjørne, skriv KB3022345 for at finde opdateringen med mindre indsats.
 5. Når du har fundet det, Højreklik det, og vælg
 6. Når alt er gjort, genstart din enhed.

Selvom opdateringer skal bringe rettelser og forbedringer, sker det ofte, at en opdatering bryder noget i stedet for at rette det, eller løser en ting og bryder tre andre. Heldigvis var det let at finde ud af, hvilken opdatering der forårsagede dette problem, og Microsoft bekræftede, at dette er tilfældet, så hvis du blot følger trinene ovenfor for at afinstallere opdateringen, har du ikke dette problem med Deployment Image Servicing and Management-værktøjet længere.

Løsning 2: Kør en SFC-scanning

Da korruption er nogle af de mest almindelige årsager til dette problem, er det absolut en god idé at køre en SFC-scanning. En SFC-scanning er i stand til at scanne alle systemfiler på din computer for korruption og rette eventuelle, den finder. For at køre en SFC-scanning på en Windows 10-computer kan du bruge denne vejledning.

Løsning 3: Reparer korruptioner manuelt

 1. Højreklik på Start-menu knappen for at åbne WinX-menu.
 2. Klik på Kommandoprompt (administrator) i WinX-menu at starte en forhøjet Kommandoprompt.
 3. Indtast hver af følgende kommandoer en efter en i den forhøjede Kommandoprompt, trykke på Gå ind efter at have indtastet hver kommando og ventet på, at en kommando udføres fuldt ud, før du skriver den næste:

net stop wuauserv

cd% systemroot% \ SoftwareDistribution

ren Download Download.old

net start wuauserv

net stop bits

netto startbits

net stop kryptsvc

cd% systemroot% \ system32

ren catroot2 catroot2old

net start kryptsvc

 1. Luk forhøjet Kommandoprompt.
 2. Genstart din computer.
 3. Når din computer starter op, skal du prøve at køre DISM-hjælpeprogrammet og se om den kører korrekt.

Løsning 4: Installer alle tilgængelige Windows-opdateringer til din computer

Hvis du lider af dette problem, fordi en eller flere af de tilgængelige Windows-opdateringer til din computer ikke er installeret, kan du løse dette problem ved blot at installere alle tilgængelige Windows-opdateringer til din computer. For at gøre det skal du:

 1. Åbn Start-menu.
 2. Klik på Indstillinger.
 3. Klik på Opdatering og sikkerhed.
 4. Klik på Windows opdatering i venstre rude.
 5. Klik på i højre rude Søg efter opdateringer.
 6. Vent på Windows opdatering for at kontrollere og hente alle tilgængelige opdateringer til din computer.
 7. Hvis der findes opdateringer til din computer, skal du downloade og installere dem.

Når alle tilgængelige opdateringer til din computer er blevet installeret, genstart computeren. Så snart computeren starter, skal du prøve at køre DISM-værktøjet og kontrollere, om problemet er løst eller ej.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found