Vejledninger

Fix: Youtube-videoer sort skærm

Problemet, når Youtube viser en sort skærm i stedet for at afspille en video, har forskellige variationer. Nogle gange kan du finde videoen sort i hele længden, mens den i nogle tilfælde kun bliver sort i et par sekunder. Dette problem kan skyldes forkert konfiguration af din browser, udvidelser, annonceblokkere eller endda hardwareacceleration.

Uanset hvor gigantisk et websted eller en browser måtte være, er der stadig nogle bugs her og der. Dette YouTube-problem er almindeligt kendt, så du behøver ikke bekymre dig. Vi har listet nogle af de løsninger, der ser ud til at løse dette problem. Start med den første og arbejd dig ned.

Løsning 1: Kontroller din internetforbindelse

Før vi fortsætter, skal du kontrollere, om du har en stabil og relativt hurtig forbindelse. En jævn netværksforbindelse er et must, når du streamer videoer online. Dårlig netværksforbindelse kan forhindre din browser i at indlæse hele videoen, vise en sort skærm eller i nogle sjældne tilfælde kun udsende lyden.

Når du har ændret din netværksforbindelse, skal du opdatere websiden for at indlæse den og kontrollere, om den fungerer korrekt. Sørg også for, at der ikke er nogen fuldmagter involveret, da de undertiden hindrer datatrafikken på din computer. Kontroller også netværksstatus for andre computere, der er tilsluttet dit netværk. De bruger muligvis så mange ressourcer, at der ikke er nogen tilbage til din computer. Kontroller alle kørende programmer på din pc og sørg for, at de ikke bruger for meget trafik.

Løsning 2: Ryd browserdata

Cachen og historikken, der findes i din browser, kan undertiden få Youtube-videoer til at blive sorte. De bunker muligvis op i et omfang, så din browser sidder fast. Nogle gange forstyrrer nogle elementer i cachen også din browser. Vi har angivet en metode til, hvordan du rydder browserdata fra Google Chrome. Andre browsere kan også rydde deres data, men med en lidt anden metode.

Bemærk: Denne metode sletter al din browserhistorik, præferencer og adgangskoder fra din browser. Du bliver nødt til at indtaste alle adgangskoder og justere alle præferencer igen.

 1. Trykke Ctrl + Skift + Del på dit tastatur for at starte “Slet browserdataVindue. Klik på “Fremskredenfanen til stede på toppen og markér alle afkrydsningsfelterne. Klik på “Slet browserdata”.
 2. Genstart din browser, når du har afsluttet alle applikationer ved hjælp af task manager, og kontroller, om du nemt kan streame videoer.

Løsning 3: Deaktiver AdBlockers og Extensions

Hvis rydning af browserdataene ikke fungerer for dig, kan vi kontrollere, om browserudvidelser er et problem. Først skal du opdatere din browsers udvidelse / plug-ins og kontrollere, om YouTube fungerer korrekt.

Hvis du har problemer, skal du altid deaktivere de udvidelser, som du mener kan forårsage et problem. Vi anbefaler stadig, at du deaktiverer alle udvidelser fra browseren, inden du går videre til næste tip for at afgøre, om problemet ligger i din browser eller serveren.

For at kontrollere dine browserudvidelser på Chrome skal du skrive “krom: // udvidelser”I adresselinjen, og tryk på Enter. Du kan deaktivere enhver udvidelse ved at fjerne markeringen af ​​"aktiver" -muligheden. Dette deaktiverer automatisk udvidelsen fra at foretage ændringer i din brugergrænseflade. Genstart din browser og tjek. Sørg for at deaktiver alle adblockere. Adblockere er kendt for at forårsage problemer under streaming af YouTube-videoer, da det forsøger at fjerne annoncerne fra videoen, og som svar nægter videoen at blive vist.

Når du har deaktiveret alle udvidelser, skal du genstarte din browser og kontrollere, om videoen afspilles som forventet.

Løsning 4: Deaktiver hardwareacceleration

Hardwareacceleration betyder at tildele nogle opgaver til din GPU i stedet for din CPU. Dette kan undertiden øge ydeevnen for nogle emner og opgaver såsom afspilning af videoer. Imidlertid kan hardwareacceleration undertiden medføre uventede problemer på din computer. Vi kan prøve at deaktivere hardwareacceleration i din browser og kontrollere, om dette løser det aktuelle problem.

 1. Åbn Google Chrome, og klik på menu ikon (tre lodrette prikker) til stede øverst til højre på skærmen.
 2. Når rullemenuen er åbnet, skal du klikke på Indstillinger til stede i den nærmeste ende af menuen.

 3. Når fanen Indstillinger er åbnet, skal du navigere til slutningen og klikke på Fremskreden .

 4. Naviger nu til slutningen af ​​fanen igen, indtil du finder underoverskriften med navnet “System“. Fjern markeringen af ​​den mulighed, der siger “Brug hardwareacceleration, når den er tilgængelig
 5. Når du har fjernet markeringen af ​​en indstilling, vises en ny indstilling lige ved siden af ​​navnet "RELAUNCH”. Klik på den for at genstarte din browser og implementere de ændringer, vi har foretaget.
 6. Kontroller nu, om videostreamingen blev løst. Hvis den ikke gjorde det, kan du altid tilbagekalde ændringerne ved at aktivere indstillingen igen.

Hvis denne metode stadig ikke fungerer, kan vi prøve en anden løsning, hvor vi deaktiverede "Hardware-accelereret videodekodning". Bemærk, at du altid kan tilbagekalde ændringerne ved hjælp af de samme trin.

 1. Skriv følgende i adresselinjen i din browser
  krom: // flag /

  og tryk på Enter.

 2. Når du er i flag, skal du navigere gennem dem, indtil du finder “Hardware-accelereret videodekodning”. Klik på "Deaktiver”.
 3. En ny pop op vises, der beder dig om at genstarte din browser. Genstart det, og kontroller, om videostreaming fungerer som forventet.

Løsning 4: Brug af softwaregengivelse (til IE- og Edge-brugere)

Det er et kendt faktum, at Google Chrome kræver hardwareacceleration, når det er tilgængeligt for at køre effektivt. Sagen er det modsatte af Microsoft Edge. Det foretrækker gengivelse af software for at gøre processerne glattere og for at få det til at fungere korrekt. Vi kan prøve at ændre disse indstillinger via internetindstillinger. Hvis du har et problem under streaming af videoer i IE eller Edge, skal du prøve denne løsning og forhåbentlig løses problemet for begge browsere.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet i din startmenu. Skriv “internet muligheder”I dialogboksen, og åbn det første resultat.
 2. Når du er i Internetindstillinger, skal du navigere til Fremskreden fanen. Det første afkrydsningsfelt siger "Brug gengivelse af software i stedet for GPU-gengivelse“. Kontroller denne mulighed, og tryk på Anvend for at gemme alle ændringer.

Genstart computeren for at implementere alle ændringer og kontroller problemet igen.

Løsning 5: Prøv YouTube uden at logge ind eller bruge i inkognitotilstand

Mange brugere rapporterede, at de kun oplevede dette problem, da de kun var logget ind på deres Youtube-konti. Efter at være logget ud kunne de streame videoer uden problemer. Du kan også opnå det samme ved at åbne et nyt inkognitovindue og prøve at streame videoer der. Det er højst sandsynligt, at problemet løses uden problemer.

For at åbne et nyt inkognitovindue i Chrome skal du højreklikke på Chrome-ikonet og vælge “Nyt inkognitovindue”.

 Løsning 6: Opdater din browser

YouTube-sorte skærme kan forekomme, hvis din webbrowser ikke opdateres til den nyeste version. Det bruger muligvis stadig Adobe Flash Player-plugin'et, som ikke længere understøttes af YouTube. Sørg for, at din browser opdateres til den nyeste version. Vi har angivet en metode til, hvordan du opdaterer Google Chrome. Hvis du bruger en anden browser, kan du afinstallere den ved hjælp af Programmer og funktioner, downloade den nyeste browser fra dens officielle hjemmeside og derefter installere den.

Bemærk: Prøv også at streame videoer i en anden browser end den, du bruger. På denne måde kan vi afgøre, om problemet er med din browser, eller om det sker med alle browsere på din computer.

 1. Tryk på de tre prikker, der findes øverst til højre på skærmen. Når rullemenuen kommer, skal du klikke på “Hjælp”Og vælg“Om Google Chrome”.
 2. Chrome søger automatisk efter en tilgængelig opdatering. Hvis der er en tilgængelig opdatering, downloader den den i overensstemmelse hermed. Efter download vil det bede dig om at genstarte browseren. Sørg for, at du har gemt alt det nødvendige. Tryk på “Genstart”-Knappen.

 3. Efter genstart, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 7: Kontroller Adobe Flash Player / Javascript

Adobe Flash Player er forudinstalleret i mange webbrowsere og bruges i vid udstrækning til at integrere videoer på flere websteder. Du kan prøve at afinstallere Flash Player og installere den nyeste version fra dens officielle hjemmeside.

YouTube har som standard skiftet Firefox-brugere fra Flash Player til HTML5-afspiller. Du kan nemt kontrollere, om din browser bruger HTML5 ved at tjekke den officielle YouTube-side. Der er dog stadig nogle tilføjelser tilgængelige i forskellige browsere, som tvinger Flash på YouTube til brugere, der ikke har HTML5, der fungerer korrekt. For eksempel har Firefox-brugere en tilføjelse, der automatisk bruger Flash til at afspille videoer. Du kan foretage fejlfinding mere om dette problem ved at tjekke din browser, hvis den understøtter HTML5 eller ej. Sørge for at at der ikke er nogen konflikt med nogen Adobe-software. De er kendt for at forårsage mange problemer.

Løsning 8: Opdater dine grafikkortdrivere

Grafikkortdrivere er de vigtigste komponenter, der kommunikerer mellem grafikhardwaren og OS-softwaren. Grafikkortdrivere installeres normalt automatisk som standard, når grafikkortet (hvis det er eksternt) er installeret i systemet eller er forudinstalleret af producenten. Der er situationer, hvor grafikdrivere på en eller anden måde bliver korrupte eller forældede, hvilket forårsager problemer som den, der diskuteres. I denne løsning opdaterer vi grafikdriverne og ser, om dette løser YouTube-problemet.

 1. Tryk på Windows-tasten, skriv “Enhedshåndtering”Og i søgeresultaterne skal du klikke på“Enhedshåndtering“.
 2. Udvid nu “Displayadaptere“, Højreklik på din skærmdriver, og klik derefter på“Opdater driver“.
 3. Vælg nu “Søg automatisk efter opdateret driversoftware“.
 4. Følg derefter instruktionerne på skærmen for at fuldføre driveropdateringsprocessen.
 5. Du kan også downloade de opdaterede drivere fra producentens websted.

Hvis du stadig har problemer med at bruge YouTube, kan du bruge YouTube i en anden browser.

Tags Video YouTube YouTube-fejl
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found