Vejledninger

Fix: En fejl forhindrer dette diasshow i at afspille på Windows 10

Windows-operativsystemer indeholder en slideshow-mekanisme, der giver brugerne mulighed for at afspille et sæt billeder, når deres computer er inaktiv i stedet for mønstre eller skærmen går i dvale. Dette tilføjer tilpasningen af ​​pc'en. Denne funktion har været der i Windows, der går tilbage til Windows XP.

På trods af sin alderdom har der været adskillige rapporter om, at lysbilledshowet kaster en fejl “En fejl forhindrer dette lysbilledshow i at spille”. Dette sker for det meste, når stien til billedmappen enten ikke er kortlagt korrekt (inklusive genveje), eller der er konfigurationsproblemer. Vi gennemgår alle de løsninger, der starter med den mest populære.

Hvad forårsager fejlen 'En fejl forhindrer denne diasshow i at afspilles'?

Der kan være flere tilfældige problemer, der forårsager denne fejlmeddelelse, der spænder fra strøm til konfigurationer af lysbilledshow. De mest almindelige rodproblemer inkluderer:

 • Strømindstillinger diktere, hvordan computeren reagerer, når den er inaktiv i en periode. Hvis disse ikke er indstillet korrekt, kan det forårsage fejlmeddelelsen.
 • Standardindstillingen Billeder mappe kan undertiden forårsage uoverensstemmelser. Dette er standardmappen, der er valgt til at hente alle fotos fra.
 • I nogle sjældne tilfælde er den billedforlængelse rejser spørgsmålet. Hvis billederne er i formater som 'PNG', vises der muligvis fejlmeddelelsen.
 • Hvis du bruger en brugerdefineret mappe, skal du sørge for, at den ikke er en genvej. Genveje bringer et problem med kortlægningen af ​​billeder og kan få computeren til at omdirigere til den oprindelige placering, hvor den muligvis inducerer fejlmeddelelsen.
 • Windows essentielt 2012 kan være korrupt. Dette er hovedmodulet, der fører tilsyn med diasshowmekanismen.

Løsning 1: Brug af en bestemt mappe til billeder

Denne fejl kan opstå, hvis du bruger standardmappen til visning af billeder på din computer. Standardmappen 'Billeder' er, hvor alle dine billeder gemmes automatisk, uanset om de importeres eller downloades. At lave en ny mappe, flytte dine billeder derhen og derefter pege på den kan muligvis løse problemet.

 1. Flyt alle de billeder, som du vil have vist i din lysbilledshow, til a ny mappe.
 2. Når du har oprettet en mappe, skal du trykke på Windows + S, skrive “pauseskærm”Og åbn applikationen.

 1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet, og vælg Gennemse fra det nye vindue, der dukker op. Naviger nu til det sted, hvor dine billeder er gemt, og tryk på Okay. Gemme dine ændringer og afslut. Genstart din computer og se om problemet stadig vedvarer.

Løsning 2: Initialiser kraftigt diasshow

Hvis ovenstående metode ikke virker, kan du prøve at initialisere lysbilledshowet på din computer med kraft. Windows Explorer har som standard mulighed for at starte et lysbilledshow på enhver billedmappe. Vi vil dog forsøge at pege på standardbilledsapplikationen fra pauseskærmindstillingerne og tvinge diaset langsomt.

 1. Sørg for, at pauseskærmsindstillingerne peger mod standardbilledprogrammet på din computer, og at der er billeder til stede.
 2. Åben Biblioteker> Billeder ved hjælp af Windows Stifinder (Windows + E) og klik på Styre fra toppen af ​​vinduet.

 1. Venstreklik nu Diasshow. Efter et par handlinger fra operativsystemet vil du enten se lysbilledshowet på din skærm, ellers lukkes feltet. Hvis dette sker, skal du trykke på Windows og klikke på Fotos ikon Problemet skal løses.

Løsning 3: Kontrol af filstien

Hvis du peger på en brugerdefineret bibliotek, skal du sørge for, at den sti, du peger på eksisterer. Hvis du bruger en genvej for at få adgang til fotos skal du pege på en ordentlig mappe i stedet. Genveje kan forårsage problemer, når Windows forsøger at udtrække billeder derfra.

For at kontrollere stien, hvor pauseskærmen peger, skal du følge trin 2-3 fra Løsning 1. Når du har ændret filstien til billederne, skal du genstarte computeren helt og prøve at starte pauseskærmen igen. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 4: Kontrol af billedfilformat

Hvis du bruger billeder som PNG (Portable network graphics) osv. Til pauseskærmen, kan dette vise fejlmeddelelsen. For at Windows kan køre dine pauseskærmbilleder problemfrit, skal du sikre dig, at du har billeder af et godt og almindeligt format på din computer. Du kan ændre de eksisterende billeder til formater som JPEG ved hjælp af malingsapplikationen. Følg nedenstående trin.

 1. Højreklik på billedet, og vælg Åbn med> Maling.

 1. Klik på Fil> Gem som> JPEG og gem billedet i JPEG-format i den korrekte mappe. Sørg for at slette den ældre version af billedet.

 1. Genstart computeren, og prøv at starte lysbilledshowet igen.

Løsning 5: Reparation af Windows Essentials 2012

Windows Essentials er en del af Microsoft freeware, hvor diasshowmekanismen er indeholdt. Hvis dette modul er beskadiget eller forkert konfigureret, oplever du muligvis denne fejl. Vi kan prøve at reparere modulet fra applikationsadministratoren og se om dette slipper for den fejl, der diskuteres. Sørg for, at du er logget ind som administrator.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “appwiz.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i applikationsadministratoren, skal du skrive “Væsentlige”I dialogboksen. Vælg applikationen, og klik Afinstaller / skift.

 1. Vælg indstillingen af Reparation og klik Blive ved. Når operativsystemet er repareret, skal du genstarte din computer og kontrollere, om problemet er løst.

Ud over ovenstående løsninger kan du også:

 • Sørg for, at pauseskærmsindstillingerne er indstillet korrekt i din strømindstillinger. Hvis strømindstillingerne ikke tillader pauseskærme, kan du muligvis ikke se nogen af ​​dine billeder som pauseskærme.
 • Du kan også prøve alternativer ligesom Google Picasa til lysbilledshow. Selvom det afskrives, fungerer det stadig godt med flere tilpasningsindstillinger sammenlignet med de oprindelige Windows-pauseskærmapplikationer.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found