Vejledninger

Sådan køres Snapchat på rodfæstet Android

Mange Android-brugere, der er nye i rooting-verdenen, kan blive overrasket over at opdage, at en håndfuld apps pludselig holder op med at arbejde, inklusive Snapchat, når du er på en rodfæstet enhed. Jeg er her for at fortælle dig, at der findes et par metoder til at slå denne apps metoder til roddetektion.

Nu er jeg personligt ikke fan af gimmicky “del dine selfies med søde hundeørestikker på dit hoved rundt om i verden ” type apps, men Snapchat er enormt populært af en eller anden grund - jeg fandt for nylig ud af, at min 54-årige mor bruger det, og så besluttede jeg at prøve det. Da jeg er en rodfæstet bruger, kunne jeg selvfølgelig ikke oprette en konto, så jeg aktiverede et par ting for at slå roddetekteringen, og nu deler jeg mine trin med dig i dag.

Krav:

  • En rodfæstet telefon (ellers hvorfor er du her?)
  • Xposed Framework (se også: Sådan fuldføres tema Android med Xposed-moduler)

Den første ting, du vil gøre, er at installere Xposed Framework på din enhed. Der er forskellige versioner af Xposed Framework afhængigt af din Android-version. Følg Appual's guide til "Sådan fuldt ud tema Android med Xposed-moduler" for komplette instruktioner om installation af Xposed Framework og modulinstallationsadministratoren.

Når du har Xposed kørt på din telefon, skal du gå ind i Xposed Installer-appen, trykke på menuknappen i øverste venstre hjørne og klikke på "Download". Søg nu efter et modul kaldet “Rootcloak”. Download den seneste stabile version under menuen "Versions".

Når det er downloadet og installeret, kan du finde det under menuen "Moduler" i Xposed Installer.

Tryk på afkrydsningsfeltet for at aktivere det, og genstart derefter din telefon. Når din telefon er genstartet, skal du gå tilbage til Xposed> Moduler og trykke på RootCloak-modulet (ikke afkrydsningsfeltet) for at starte det.

Inde i RootCloak skal du trykke på den øverste knap “Tilføj / fjern apps” og derefter trykke på + -tegnet i øverste højre hjørne. Det vil præsentere dig for alle apps på din enhed, så rul gennem den, indtil du finder Snapchat, og tryk for at tilføje den til listen over apps, som Rootcloak vil skjule fra roddetekteringsmetoder.

Afslut Rootcloak og start Snapchat, du skal nu være i stand til at logge ind eller oprette en konto med succes! Denne metode skal fungere med stort set alle andre apps, der registrerer rod, undtagen ting som Google Pay.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found