Vejledninger

Sådan løses Xbox One-fejl 0x8b050033?

Flere Xbox One-brugere klager over, at de pludselig ikke har adgang til bestemte titler, som de ejer. Den fejlkode, der kommer op, er 0x8b050033. De mest berørte brugere rapporterer, at problemet kun forekommer med bestemte spil, og de kan spille andre spil uden problemer. I langt de fleste tilfælde opstår denne fejlkode med digitale spil købt fra Xbox-butikken.

Hvad forårsager 0x8b050033-fejlen på Xbox One?

Vi har undersøgt dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der oftest bruges til at løse dette problem. Som det viser sig, er der et par scenarier, der kan føre til dette problem. Her er en kortliste med potentielle synder, der kan forårsage dette problem:

  • Xbox Live-serverproblem - I de fleste tilfælde vil denne særlige fejlkerne blive kastet, hvis der er problemer med nogle centrale Xbox Live-tjenester. I dette tilfælde har du ingen anden reparationsstrategi end at kontrollere, om du virkelig har et serverproblem.
  • Softwarefejl - Under visse omstændigheder står du muligvis også over for dette problem efter en mislykket firmwareopdatering eller efter en strømstød. Hvis dette scenarie er anvendeligt, og du tidligere har bekræftet, at problemet ikke er bredt spredt, skal du kunne løse problemet ved at udføre en strømcyklus.

Metode 1: Kontrol af status for Xbox Live Services

Selv om dette problem meget vel kan være forårsaget af lokale problemer, stammer langt størstedelen af ​​brugerrapporterede sager fra et serverproblem, der ligger uden for slutbrugernes kontrolområde. Som planlagt vedligeholdelsesperiode eller et DDoS-angreb kan begge være ansvarlige for 0x8b050033Fejlkode.

For at undersøge, om et problem med Microsofts Xbox Live-tjenester er, hvad der forhindrer dig i at spille dine spil, skal du besøge dette link (her) og tjek hver tjeneste for uoverensstemmelser.

Hvis nogle tjenester vises som Begrænset eller Ned, kan du konkludere, at du ser fejlen som et resultat af et bredt spredt problem, der ikke er begrænset til din konsol. I dette tilfælde er den eneste løsning at vente, indtil Microsofts ingeniører formår at løse problemet. Sørg for at vende tilbage til dette link og tjekke regelmæssigt, indtil du ser, at problemet er løst.

På den anden side, hvis alle tjenester har et grønt flueben, kan du konkludere, at problemet er begrænset til din konsol. I dette tilfælde skal du følge metoden nedenfor for trin til løsning af 0x8b050033Fejlkode.

Metode 2: Power-cyklus din Xbox One-konsol

Hvis du tidligere har bekræftet, at problemet ikke skyldes et serverproblem, er denne procedure, du er ved at følge, den mest effektive måde at løse 0x8b050033fejlkode i tilfælde, hvor problemet er lokalt.

En strømcyklus svarer til en hård nulstilling. Hvis du gør det med succes, dræner du strømkondensatorerne helt, hvilket ender med at løse de fleste firmware- eller softwareproblemer, der kan udløse denne form for adfærd.

Snesevis af Xbox One-brugere, der har stødt på dette problem, har rapporteret, at proceduren var vellykket, og tillod dem at lancere spiltitler, som vi tidligere udløste 0x8b050033Fejlkode.

Her er en hurtig guide med trin, der involverer proceduren til at udføre en strømcyklus:

  1. Tænd din konsol, og vent, indtil startsekvensen er færdig. Derefter skal du holde Xbox-knappen nede (placeret på forsiden af ​​konsollen). Hold den nede i ca. 10 sekunder, eller indtil du ser, at frontlyset holder op med at blinke. Så snart du ser denne adfærd, skal du slippe afbryderknappen.
  2. Når maskinen er slukket, skal du vente et helt minut, før du tænder den igen. Du kan endda prøve at afbryde strømkablet fra strømkilden for at sikre dig, at strømkondensatorerne er helt drænet.
  3. Tryk på tænd / sluk-knappen igen, men hold den ikke nede som før. Se efter Xbox-animationen under opstartsproceduren. Hvis du ser det, betyder det, at motorcykelproceduren var vellykket.
  4. Når din konsol er fuldt startet, skal du starte det spil, der tidligere udløste fejlen, og se om 0x8b050033fejlkode forekommer stadig.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found