Vejledninger

Fix: Kunne ikke starte Game App kører allerede

Brugere oplever et problem, hvor Steam beder om, at spillet allerede kører, mens det ikke er det. Denne fejl kan skyldes en række årsager. Din Steam-klient opdateres muligvis ikke, eller din beta-deltagelse kan være i konflikt i processen. Vi listede en række løsninger, der syntes at fungere for alle brugerne derude. Før vi tjekker dem, anbefaler vi, at du prøver den grundlæggende metode til løsning af dette problem. Hvis det ikke virker, henvises til nedenstående løsninger.

Løsning 1: Genstart din pc

Det er sandsynligt, at du ikke genstartede din klient, efter at Steam blev opdateret, eller hvis du installerede et nyt spil. Hver gang en installation eller download finder sted, opstår der mange konfigurationer, og det er nødvendigt at genstarte din pc, for at de kan finde sted.

Simpel genstart din pc, og prøv at køre spillet igen. Hvis problemet stadig vedvarer, kan vi følge nedenstående løsninger.

Løsning 2: Log af, og log derefter ind

Vi kan prøve at logge din Steam-konto ud og derefter logge ind igen. Dette er en simpel løsning, og hvis din klient er i en fejlrapport, genstarter den den.

Bemærk: Hvis du ikke har adgang til dine kontooplysninger eller ikke har adgang til din mobil (hvis du har aktiveret Steam Mobile Authenticator), tilrådes det ikke at følge denne metode. Du bliver bedt om at logge ind på din konto ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Du bliver også bedt om at bekræfte din konto, hvis du har godkendelse aktiveret.

  1. Start din Steam-klient ved hjælp af Steam.exe
  2. Log ud af Steam ved at klikke på muligheden for “Skift bruger”Til stede, hvis du klikker på din kontotitel i øverste højre hjørne af Steam-klienten.

  1. Når du har klikket på indstillingen, får du et login-skærmbillede, hvor du skal indtaste dine legitimationsoplysninger. Efter at have indtastet dine legitimationsoplysninger, afkryds feltet som siger Husk min adgangskode. Klik på knappen Login.

  1. Kør det spil, du prøvede at spille, og kontroller, om fejlen blev løst.

Løsning 3: Bekræftelse af spilfilers integritet og reparation af biblioteket

De fleste af de spil, der er tilgængelige i Steam, er meget store filer, der består af flere GB'er. Det er muligt, at nogle af dataene under download / opdatering kan være ødelagt. Steam har en funktion i selve klienten, hvor du nemt kan kontrollere integrationen af ​​spilfiler.

Denne funktion sammenligner dit downloadede spil med det i den nyeste version, der findes på Steam-serverne. Når det er gjort krydstjek, fjerner det eventuelle uønskede filer eller opdaterer dem, hvis det er nødvendigt. Der er manifestationer til stede i hver computer, hvor et spil er installeret. I stedet for at kontrollere filerne en efter en (som tager timer) sammenligner Steam det tilstedeværende manifest på din pc med det på serverne. På denne måde foregår processen meget hurtigere og mere effektivt.

Vi kan også prøve at reparere Steam Library-filer. Steam-biblioteket er det sted, hvor alle dine spil er til stede, og du kan kun få adgang til dem gennem det. Det er muligt, at dit Steam-bibliotek ikke er i den korrekte konfiguration. Der kan også være et tilfælde, hvor du har installeret Steam på et drev, og dine spil er på et andet. I så fald skal du reparere begge biblioteker, før du starter dit spil igen.

Bemærk, at denne proces tager nogle gange, da der foregår meget beregning. Annuller ikke processen imellem for at undgå yderligere fejl. Desuden kan Steam bede dig om at indtaste dine legitimationsoplysninger, når det er gjort med processen. Følg ikke denne løsning, hvis du ikke har dine kontooplysninger ved hånden.

Du kan tjekke vores detaljerede vejledning om, hvordan du verificerer integriteten af ​​spil og reparerer dit Steam-bibliotek

Løsning 4: Deaktivering af beta-deltagelse

Steam forbedrer ligesom mange andre giganter i spilbranchen konstant deres klient. Denne forbedring inkluderer nye tilføjede funktioner og fejlrettelser osv. Valve har en mulighed i Steam, hvor du kan få fat i de nyeste udviklinger ved at deltage i Beta-programmet.

I Beta-programmet får du alle funktionerne første hånd inden den officielle frigivelse, men du kan opleve en masse bugs og endda nedbrud. Som vi alle ved, er en betaversion ikke den officielle version, og udviklerne tilpasser konstant og foretager ændringer ved at indsamle data gennem din brug.

Når du oplever et problem, rapporteres det til Steam, der igen frigiver en opdatering til betaversionen for at rette det. Normalt kommer opdateringerne inden for to til tre dage, men det kan også være længere. Vi kan prøve at deaktivere din beta-deltagelse og kontrollere, om problemet løses.

Bemærk: Hvis du bruger en funktion, der kun er tilgængelig i betaversionen, kan den deaktiveres, da vi skifter til den stabile version. Følg ikke denne metode, hvis du ikke vil miste adgangen til disse funktioner.

Du kan læse vores artikel, der forklarer, hvordan du deaktiverer betaversionen.

Løsning 5: Giv administratoradgang til Steam

Der kan være et andet tilfælde, hvor du muligvis oplever fejlen, fordi Steam ikke har tilstrækkelig administratoradgang til at foretage ændringer.

Steam kræver fuld adgang for at give dig den optimale spiloplevelse. Dette betyder at ændre systemkonfigurationsfiler og have mange ressourcer og hukommelse til rådighed. Som standard har Steam ikke fuld administratoradgang.

Vi kan give Steam fulde administrative rettigheder og kontrollere, om problemet løses. Først skal vi foretage ændringer i Steam.exe-filen og senere give hele Steam-katalogadgang, da der er forskellige konfigurationsfiler til stede i hovedmappen.

Læs vores guide til, hvordan du giver Steam administrativ adgang.

Løsning 6: Kontroller for Steam Client-opdateringer

Du har muligvis afventende Steam-klientopdateringer, hvorfor spillet ikke kan indlæses korrekt. Hvert spil har en protokol, som det ikke indlæses eller kører, før Steam-klienten er fuldt opdateret. Vi kan prøve at se efter opdateringer. Hvis der er opdateringer tilgængelige, skal du installere dem og genstarte din Steam-klient, før du kører spillet igen.

  1. Åbn din Steam-klient.
  2. Klik på Steam-knappen til stede øverst til venstre på skærmen, og klik på “Kontroller for Steam-klientopdateringer ”.

Løsning 7: Kontrollerer, om dit spil kører i offline-tilstand

Dette problem kan også løses ved at køre det i offline-tilstand. Nogle gange er Steams netværkskonfigurationer ikke konfigureret korrekt, og det kræver at køre spillet mindst en gang i offline-tilstand for at få dem tilbage på sporet.

  1. Åbn din Steam-klient, og klik på knappen til Steam, der findes i øverste venstre hjørne af skærmen.
  2. Klik på knappen, der siger “Gå offline”. Nu genstarter din klient og går ind i en offline-tilstand.

  1. Åbn biblioteket, og prøv at køre det spil, du spillede. Hvis det åbner korrekt, kan du gå online igen og forhåbentlig fungerer det også der.

Løsning 8: Afslutning af GameOverlayUI.exe-processen

Som vi beskrev i vores første artikel skal du stoppe alle Steam-processer for at få det til at fungere. Der er nogle processer, der ikke er synlige for det blotte øje, før du søger grundigt efter dem.

Åbn din task manager, og søg efter processen "GameOverlayUI.exe". Afslut det sammen med at afslutte al den anden Steam-proces. Du kan genstarte Steam nu og forhåbentlig giver spillet ikke yderligere fejl.

Endelig løsning: Opdatering af Steam-filer

Nu er der intet tilbage bortset fra at geninstallere Steam og se om det gør tricket. Når vi opdaterer dine Steam-filer, gemmer vi dine downloadede spil, så du ikke behøver at downloade dem igen. Desuden bevares dine brugerdata også. Hvad forfriskende Steam-filer faktisk gør er at slette alle Steam-klientens konfigurationsfiler og derefter tvinge den til at installere dem igen. Så hvis der var dårlige filer / korrupte filer, bliver de erstattet i overensstemmelse hermed. Bemærk, at efter denne metode skal du logge ind igen ved hjælp af dine legitimationsoplysninger. Følg ikke denne løsning, hvis du ikke har disse oplysninger ved hånden. Processen kan tage et stykke tid, så undgå at annullere, når du starter installationsprocessen.

Du kan læse vores artikel om, hvordan du opdaterer dine Steam-filer. Opdater også alle dine Microsoft-distribuerbare enheder ved hjælp af det officielle Microsofts websted (C ++ og .NET framework).

Bemærk: Du kan læse vores guide, hvis du har en forbindelsesfejl, hvor hele din Steam-klient nægter at oprette forbindelse til internettet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found