Vejledninger

Fix: Skype-opkald mislykkedes

Mange brugere står over for problemet med, at deres opkald mislykkes, når de prøver at kontakte nogen via Skype. Problemet kan fortsætte på grund af en række årsager, såsom defekt hardware, tredjepartsapplikationer, der interfererer, dit Antivirus-blokering af Skype-tjenester, forældede drivere osv. Vi har angivet en række løsninger til løsning af dette problem. Tag et kig.

Løsning 1: Opgradering af Skype

Hvis du har en ældre version af Skype installeret på din computer, anbefales det, at du opgraderer den til den nyeste version hurtigst muligt. Som vi alle ved, fortsætter Windows med at udrulle opdateringer til operativsystemet og side om side, det giver også opdateringer til dets applikation (Skype). Hvis begge ikke er synkroniseret, kan dette være et problem for mange brugere. Derudover er der adskillige fejlrettelser målrettet i den nye opdatering til applikationen. Du kan nemt downloade den nyeste version af Skype ved hjælp af det officielle Microsoft-websted.

Download den eksekverbare fil til et tilgængeligt sted, og afinstaller den aktuelt installerede version af Skype ved hjælp af "Programmer og funktioner" (tryk på Windows + R, og skriv "appwiz.cpl"). Efter afinstallationen skal du køre den nye eksekverbare og installere den nyeste version.

Løsning 2: Deaktivering af antivirussoftware og firewall

Vi kan prøve at deaktivere din firewall og kontrollere, om genstartsproceduren. Windows Firewall overvåger dine indgående og udgående internetdata og -pakker. Det blokerer også nogle forbindelser eller nogle applikationer fra installation, hvis de ikke opfylder dets kriterier. Du burde også deaktivere ethvert antivirussoftware, der er aktiveret på din computer.

 1. Tryk på Windows + R-knappen for at åbne Run-applikationen. Skriv “i dialogboksenstyring”. Dette åbner din computers kontrolpanel foran dig.
 2. Øverst til højre vil der være en dialogboks til søgning. Skrive firewall og klik på den første mulighed, der kommer som et resultat.

 1. Klik nu på venstre side på indstillingen, der siger “Slå Windows-firewall til eller fra”. Gennem dette kan du nemt slukke for din firewall.

 1. Vælg indstillingen "Sluk for Windows Firewall”På både fanerne, offentlige og private netværk. Gem ændringer og afslut. Genstart din computer og kontroller, om problemet bliver løst.

Løsning 3: Opdatering af Microsoft-baserede browsere

Det er en kendsgerning, at Skype bruger Microsoft-baserede browsere til sin kommunikation, selvom du ikke bruger dem. Hvis de ikke opdateres til den nyeste version, kan det være årsagen til, at du oplever problemer. Opdater browsere til den nyeste version, genstart computeren og kontroller, om dette gør nogen forskel. Husk, at det ikke er nødvendigt, at du bruger disse browsere, Skype er designet på en sådan måde, at det kommunikerer med internettet ved hjælp af dem. Her er linkene til det officielle Microsoft-websted for at gøre det let for dig at få adgang.

Internet Explorer

Microsoft Edge

Løsning 3: Sletning af konfigurationsfiler

En anden løsning, der syntes at løse problemet, var at slette konfigurationsfilerne på din Skype-konto fra din computer og derefter nulstille internetindstillingerne. Når du har slettet disse filer, vil Windows automatisk genskabe dem; dermed undgå eventuelle dårlige konfigurationer, der var der tidligere.

 1. Sørg for at Skype er lukket korrekt, før du fortsætter med denne løsning. Afslut Skype korrekt ved hjælp af den mulighed, der findes i applikationen.
 2. Trykke Windows + R, skriv “% appdata% \ Skype”Og tryk på Enter.

 1. Her finder du et antal konfigurationfiler. Vælg og sletdem.

 1. Nulstiller nu Internet Explorer's indstillinger for at sikre, at problemet ikke opstår på grund af dårlige konfigurationer. Trykke Windows + R, skriv “inetcpl.cpl”Og tryk på Enter.
 2. Når du er i internetindstillinger, skal du navigere til fanen avanceret. Klik på “Nulstil”Til stede i bunden af ​​skærmen.

 1. Kontrollere indstillingen “Slet personlige indstillinger”Når det nye vindue kommer frem. Klik på “Nulstil”.

Bemærk: Denne handling nulstiller Internet Explorer. Alle dine tilføjelser deaktiveres, og alle dine startsider nulstilles. Fortsæt på egen risiko.

 1. Genstart nu din computer og kontroller, om dette gjorde nogen forskel.

Løsning 4: Opdatering af drivere manuelt

Mange brugere rapporterede, at de oplevede denne fejl, fordi deres drivere ikke blev opdateret til den nyeste version. De drivere, du skal målrette mod, er skærm, mikrofon, kamera osv. Du skal manuelt downloade alle driverne fra producentens websted og installere dem en efter en. Forlad ikke noget, og udfør rutinemæssigt en genstart efter opdatering af hver driver.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger gennem al hardware, og højreklik på enheden, og vælg “Opdater driver”.

 1. Nu åbner Windows en dialogboks, der spørger dig, hvilken vej du vil opdatere din driver. Vælg den anden mulighed (Gennemse min computer for driversoftware) og fortsæt.

Vælg driverfilen, du downloadede, ved hjælp af browserknappen, når den vises, og opdater den i overensstemmelse hermed.

 1. Genstart din computer efter hver opdatering, og efter opdatering af alle drivere, skal du kontrollere, om problemet bliver løst.

Bemærk: Du bør målrette geninstallation af lydkortdriveren. Skype udfører rutinekontrol af, om det fungerer som forventet, inden det fortsætter med at foretage opkaldet

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found