Vejledninger

Fix: Forsøgt udførelse af NoExecute Memory Blue Screen

Forsøgt udførelse af noexecute-hukommelse er en fejl, der normalt vises på en BSOD. BSOD, hvis du ikke allerede ved det, er en blå skærm af død. Dette er en særlig kategori af fejl, der altid vises på en blå skærm. Disse er systemkritiske fejl, og systemet skal genstarte efter denne type fejl. Disse fejl viser en fejlmeddelelse eller kode, der hjælper brugeren med at finde ud af årsagen til problemet. Du kan muligvis se den forsøgte udførelse af fejlfri hukommelsesfejl som “ATTEMPTED_EXECUTE_OF_NOEXECUTE_MEMORY”På BSOD. Denne fejl kan ske når som helst uden noget specifikt mønster eller udløser. Hyppigheden af ​​denne fejl, der vises på din skærm, vil også variere. For nogle vises det muligvis en gang om dagen, mens andre brugere muligvis ser denne fejl flere gange om en time.

Problemet med BSOD er, at de kan være forårsaget af en lang række ting. Men den mest almindelige ting, der forårsager denne BSOD, er et problem med driverne. Hvis problemet sker under en bestemt aktivitet, skal driverne, der er relateret til denne aktivitet, først kontrolleres. Generelt, når du ser en BSOD, er det en god praksis at opdatere alle dine drivere. En anden meget almindelig årsag til dette problem er problematisk RAM. Hvis du begyndte at opleve BSOD efter at have foretaget en hardwareændring eller efter at have bygget din egen pc, kan synderen muligvis være et defekt eller forkert forbundet hardware-stykke.

Så lad os starte med at kontrollere og opdatere driverne, og så kan vi gå til hardware.

Metode 1: Kontroller og opdater drivere

Dette skal være den første ting på din liste efter at have set denne BSOD. Der er mange enheder og drivere, og det er meget svært at fastlægge den nøjagtige driver, der forårsager problemet, især hvis vi ikke kan se dmp-filen. Men hvis du ser fejlen under en bestemt aktivitet, så skal det give dig en god idé om, hvor du skal starte. For eksempel, hvis du ser denne fejl, når du spiller et spil, kan det mest sandsynlige problem være med skærmdriverne. Men hvis du ikke ser noget mønster, er den bedste ting at gøre at opdatere alle driverne på dit system. Dette kan tage lidt tid, men det er ikke raketvidenskab. Trinene til at kontrollere dine drivere for en opdatering er meget lette.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type devmgmt.msc og tryk på Gå ind

 1. Find og dobbeltklik Netværkskort (eller en bestemt enhed, som du tror kan forårsage problemet).
 2. Find og Højreklik dine netværksdrivere
 3. Vælg Opdater driver

 1. Klik på Søg automatisk efter opdateret driversoftware

Hvis dit system finder en opdateret version af driveren, skal du følge instruktionerne på skærmen og installere driverne. Når du er færdig, skal du gentage trinnene ovenfor for alle de større enheder i din enhedsadministrator. De vigtigste, der skal kontrolleres, skal dine skærmdrivere, netværksdrivere, lyddrivere og USB-controllerdrivere.

Metode 2: Kontroller RAM

Den anden hovedårsag til dette problem er et problematisk RAM. Dette kan simpelthen være en løst tilsluttet RAM eller en helt defekt RAM-stick. Hvis du begyndte at opleve dette problem efter indsættelse af en ny RAM, eller hvis du står over for dette problem på en nybygget computer, er der stor chance for, at RAM er synderen bag dette.

Der er masser af applikationer til rådighed til at kontrollere, at du har RAM for eventuelle problemer. Vi vil dog kun overveje 2 af de mest pålidelige og velkendte programmer. Den første er Windows egen hukommelsestestværktøj, og den anden er Memtest.

Windows Memory Diagnostic: Den første på listen er Windows eget Memory Diagnostic Tool. Det leveres forudinstalleret med Windows og giver anstændig nøjagtighed til at opdage eventuelle RAM-relaterede problemer. Dette er ikke det bedste valg, når det kommer til RAM-kontrol, men det er velegnet til folk, der er mere komfortable i at bruge Windows egne værktøjer.

Her er trinene til brug af Windows Memory Diagnostic-værktøjet

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type mdsched og tryk på Gå ind

 1. Klik på Genstart nu og se efter problemer (anbefales)

Bemærk: Hvis det giver nogen fejl, eller hvis det ikke virker, skal du følge nedenstående trin

 1. Trykke Windows-nøgle enkelt gang
 2. Type Hukommelsesdiagnosticeringsværktøj i Start søgning

 1. Højreklik Windows Memory Diagnostic fra søgeresultaterne og klik Kør som administrator
 2. Klik på Genstart nu og se efter problemer (anbefales)

RAM-test begynder ved genstart. Alt kontrolleres automatisk, så alt hvad du skal gøre er at vente. Når testene er udført, skal du logge ind på Windows for at se resultaterne. Faktisk kommer resultater automatisk op på skærmen, når du logger ind. Denne test giver dig en idé om helbredet for din computers hukommelse. Hvis resultaterne er dårlige, er det tid til at udskifte din RAM.

Memtest

Memtest er dybest set et program, der bruges til at teste betingelserne for dit RAM. Det tager meget tid, men det er ret nyttigt at kontrollere tilstanden på din RAM. Gå her og følg trinene i metode 1 for at kontrollere din RAM.

Metode 3: Kontroller hardwarekomponenter

Hvis du begyndte at se denne fejl efter installation af et nyt hardware-stykke, skal du først kontrollere hardwaren. Først skal du tage den nyinstallerede hardware ud og kontrollere, om du ser BSOD eller ej. Hvis der ikke er nogen BSOD, har du dit svar. Sørg også for, at din hardware er korrekt tilsluttet.

Hvis du har dette problem på et nybygget system, skal du fjerne al den unødvendige hardware fra systemet. Ideelt set skal du kun have dine væsentlige ting i dit system som CPU, bundkort, RAM og tastatur / mus. Kontroller, om dette eliminerer BSOD. Prøv også at udskifte din RAM med et andet sæt RAM og kontrollere, om BSOD stadig vises eller ej. Du bør også prøve at udskifte CPU'en med en anden for at kontrollere, om CPU'en forårsager problemet eller ej. Du kan få disse dele fra en anden computer eller spørge en ven. Disse er kun til kontrolformål. Disse fejlfindingstrin skal hjælpe dig med at nå den problematiske hardware. Normalt er det en RAM eller i sjældne tilfælde en dårlig CPU. Udskiftning af disse komponenter vil helt sikkert fjerne BSOD.