Vejledninger

Fix: Netværksadapter blev ikke fundet i Windows 10

Windows 10 er den nyeste og bedste version af Windows-operativsystemet, men det er langt, langt fra perfektion. Blandt de mange problemer, som Windows 10-brugere fra hele verden har stødt på, er deres netværkskort og deres drivere, der ikke fungerer i Windows 10. Nogle af de Windows 10-brugere, der er berørt af dette problem, kan simpelthen ikke se, at deres netværkskort er angivet i Enhedshåndtering, nogle af disse brugeres computere genkender ikke deres netværkskort, og i nogle tilfælde fungerer netværkskortene ikke, selvom de genkendes og er anført i Enhedshåndtering.

Selvom dette problem mest almindeligt er kendt for at påvirke Realtek-netværkskort, er ingen netværkskort uskadelige for det. Uanset hvad sagen måtte være, er en netværksadapter ikke noget, du kan leve uden, fordi du ikke har en funktionel netværksadapter betyder, at du ikke kan oprette forbindelse til internettet hverken via WiFi eller via en Ethernet-forbindelse. Nå, heldigvis for dig er følgende de tre mest effektive metoder, som du kan bruge til at prøve at rette netværksadapter og / eller netværksadapterdriverfejl i Windows 10:

Metode 1: Afinstaller alle tredjeparts sikkerhedsprogrammer

Mange af de Windows-brugere, der blev ramt af dette problem ved opgradering til Windows 10, fandt ud af, at de tredjeparts sikkerhedsprogrammer, de havde på deres computer, var synderen bag deres netværkskort og deres drivere, der ikke fungerede. Hvis det er tilfældet med dig, skal du bare afinstallere alle tredjeparts sikkerhedsprogrammer, der er installeret på din computer, få din netværksadapter og alle dens drivere til at fungere igen. Det skal bemærkes, at du bliver nødt til at afinstallere alle tredjeparts sikkerhedsprogrammer - fra antivirus- og anti-malware-programmer til firewallprogrammer - for at denne løsning kan fungere.

Når du først har fundet ud af, at det fungerer, kan du geninstallere antivirussoftwaren fra en anden kendt leverandør som AVG.

Metode 2: Opdater din Windows 10-computer

Blandt de mange computerindstillinger og gendannelsesindstillinger og funktioner, der følger med Windows 10, er opdateringsfunktionen. Udførelse af en opdatering giver dig mulighed for at gemme alle dine værdifulde filer og data og alle de indbyggede apps, der fulgte med Windows 10, men sletter alle tredjepartsapps, som du downloadede til din computer siden opgradering til Windows 10 og også nulstiller alle dine indstillinger og præferencer til deres fabriksindstillinger. Opdatering af din computer kan muligvis være løsningen på din computers netværksadapter, der ikke fungerer i Windows 10. For at opdatere en Windows 10-computer skal du:

Åbn Start-menu. Klik på Indstillinger.

Klik på Opdatering og sikkerhed.

Klik på Genopretning.

Klik på Kom igang knappen under Nulstil denne pc

Klik på Behold mine filer og lad din computer blive opdateret, og når den er klar, skal din netværksadapter og alle dens drivere begynde at fungere som de er beregnet til at være.

Metode 3: Fjern og geninstaller din netværksadapter

Først og fremmest skal du notere navnet på din netværksadapter, hvis den er angivet i Enhedshåndtering. Hold nede for at se, om den er angivet Windows-nøgle og Tryk på R. Typehdwwiz.cplog klik Okay. Gå til Fanen Netværkskort og noter navnet.

Hvis det ikke er her, skal du kontrollere dine systemspecifikationer ved hjælp af serienummeret på producentens websted for at se, hvad det fulgte med. se her (nogle eksempler) for at identificere det. Når du har serienummeret; tjek derefter producentens websted. Den nemmeste måde at gøre dette på er at foretage en søgeforespørgsel "download af modelnummerdriver". Når du har fundet driveren, skal du på en eller anden måde hente den på den computer, der har problemet; Du kan enten downloade den til en USB på en anden computer eller skrive den til en disk, så den kan kopieres til den pågældende computer. Når du er færdig, skal du bare dobbeltklikke på installationsfilen for at starte og installere den, men inden du gør det, skal du afinstallere den tidligere installerede.

Du kan højreklikke på det og vælge “Afinstaller“. Du bliver muligvis også bedt om at fjerne driverpakken. Det ville være godt at fjerne den, så du kan foretage en ren / frisk installation af den nye driver. GØR DETTE KUN, HVIS DU VAR ​​FULDIGT MED AT placere din chauffør.

Du kan også finde driveren på den samme computer, hvis du kan få forbindelse til internettet via Ethernet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found