Vejledninger

Fix: Fast ved "Kontrol af netværkskrav"

Windows-brugere står over for dette problem med kontrol af netværkskrav, når de opretter forbindelse til deres Wi-Fi. Dette problem vil normalt ske for folk, der prøver at oprette forbindelse til et nyt netværk. For eksempel, når du forsøger at oprette forbindelse til et nyt netværk, vil din computer sidde fast ved meddelelsen "kontrol af netværkskrav". For nogle brugere forsvinder beskeden, og de får vist meddelelsen "Kan ikke oprette forbindelse til dette netværk", men andre brugere vil bare sidde fast ved denne besked. Med dette problem kan du ikke oprette forbindelse til Wi-Fi, selvom du var i stand til at oprette forbindelse til andre enheder med dette netværk. Da du ikke engang kommer forbi den første fase, beder systemet dig ikke engang om at indtaste adgangskoden. Så du vil bare sidde fast med et netværk, der ikke giver dig mulighed for at oprette forbindelse.

Problemet skyldes de inkompatible netværksdrivere. Derfor er problemet almindeligt blandt nye stik, fordi de har en inkompatibel driver. Simpelthen at opdatere eller afinstallere og derefter geninstallere netværksdriveren løser problemet.

Da problemet er med netværksdriverne, skal du først opdatere driverne. Der er en meget nem måde automatisk at kontrollere for enhver opdateret version af den allerede installerede driver. Her er trinene til automatisk kontrol af nye netværksdrivere

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type devmgmt.msc og tryk på Gå ind
 3. Find og dobbeltklik Netværkskort
 4. Find og Højreklik dine netværksdrivere
 5. Vælg Opdater driver
 6. Klik på Søg automatisk efter opdateret driversoftware

Hvis dit system finder en opdateret version af driveren, skal du følge instruktionerne på skærmen og installere driverne.

Metode 1: Afinstaller og geninstaller driveren

Hvis metode 1 ikke fungerede, er det tid til simpelthen at afinstallere og derefter geninstallere driverne. Du skal kun afinstallere driverne, og Windows installerer automatisk de mest kompatible drivere ved din næste opstart. Disse generiske Windows-drivere er muligvis ikke de nyeste og bedste drivere, men de fungerer helt sikkert for dit netværkskort. Så her er trinene til afinstallation og derefter geninstallation af netværksdriverne

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type devmgmt.msc og tryk på Gå ind

 1. Find og dobbeltklik Netværkskort
 2. Find og Højreklik dine netværksdrivere
 3. Vælg Afinstaller enhed. Følg eventuelle yderligere instruktioner på skærmen

Når du er færdig, skal du genstarte. Dit system skal have fungerende drivere, når dit system er genstartet. Opret forbindelse til dit netværk, og du skal være god at gå.