Vejledninger

Fix: MSI Gaming App åbner ikke

MSI Gaming App er et nyttigt værktøj til MSI-brugere, som du kan bruge til at forbedre din spilydelse og kvalitet ved at tilpasse bestemte indstillinger. Imidlertid har forskellige brugere rapporteret, at en nylig opdatering til Windows 10 eller anden lignende årsag på en eller anden måde har brudt appen, da den nu overhovedet ikke starter korrekt.

Flere forskellige metoder er blevet foreslået på forskellige fora i den seneste tid, men vi har besluttet kun at medtage de nyttige metoder her i vores artikel. Sørg for at følge instruktionerne nøje og forhåbentlig løser du dette problem!

Hvad får MSI Gaming-appen til at åbne ikke?

Her er en liste over mulige årsager til MSI Gaming App, som nægter at starte korrekt:

 • EN ny version af værktøjet blev lanceret, der løser problemet, men værktøjet opdateres ikke automatisk, og du bliver nødt til at gøre det manuelt ved at starte ved at afinstallere den aktuelle version og finde den passende version til din opsætning.
 • Du har opdateret dit operativsystem og forskellige inkompatibilitetsproblemer begyndte at forekomme.
 • Der er problemer med tilladelser og måske vil du give administratoradgang.
 • Appen kan foreslå en chauffør har brug for opdatering i en fejlmeddelelse, så sørg for at lytte til den!

Løsning 1: Installer den nyeste version af appen

Efter at den problematiske Windows 10-opdatering blev frigivet, var der masser af nye versioner af værktøjet til rådighed. Da værktøjet ikke fungerer korrekt, og det ikke engang starter korrekt, er det bedste, du faktisk kan installere den nyeste version manuelt ved at afinstallere den fra din computer og installere den nyeste version fra webstedet!

 1. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.
 2. Vælg til i Kontrolpanel Vis som: Kategori øverst til højre og klik på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
 1. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps skal straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find MSI Gaming Center værktøj i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller.
 3. Dens afinstallationsguide skal åbnes, så følg instruktionerne for at afinstallere den.
 4. Klik på Udfør, når afinstallationsprogrammet afslutter processen, og genstart computeren for at fortsætte med at installere den nyeste version. Besøg dette link og naviger under Vælg dit produkt skærm for at søge efter din bærbare eller stationære computer.
 5. Indtast alle relevante oplysninger om din opsætning, indtil du kommer til supportsiden for din enhed. Klik på Hent knappen i menuen til venstre og naviger til Hjælpeprogram Rul ned, indtil du når MSI Gaming-appindgang.
 1. Klik på det røde downloadikon ved siden af ​​dets navn for at starte downloadprocessen. Find filen i mappen Downloads, højreklik på den, og vælg den Uddrag Kør installationsprogrammet, og følg instruktionerne på skærmen. Kontroller, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Kør spillet som administrator

Nogle brugere har bemærket, at appen faktisk fungerer, når de logger ind ved hjælp af deres administratorkonto. Dette får os til at tro, at det egentlige problem med værktøjet er manglen på passende tilladelser.

Det er ikke altid den bedste idé at køre tilfældige programmer som administrator, men MSI er en verificeret udgivet, og forskellige brugere har rapporteret, at kørsel af MSI Gaming App som administrator faktisk løste problemet for dem!

 1. Find MSI Gaming-appen, og skift dens egenskaber ved at højreklikke på dens indgang enten på skrivebordet, Start-menuen eller vinduet med søgeresultater, og vælg Ejendomme. Naviger til Kompatibilitet fanen Egenskaber, og marker afkrydsningsfeltet ud for Kør dette program som administrator mulighed, inden ændringerne anvendes.
 1. Sørg for at bekræfte eventuelle dialoger, der kan vises for dig, for at bekræfte med administratorrettigheder og MSI Gaming-app skal starte med administratorrettigheder fra nu af. Åbn det ved at dobbeltklikke på ikonet, og prøv at se, om fejlen stadig vises.

Løsning 3: Geninstaller Microsoft Visual C ++ Redistributable

Da vi ofte kan bebrejde Windows-opdateringen for dette problem, er det meget muligt, at versionen af ​​Microsoft Visual C ++ Redistributable, der er installeret ved siden af ​​spillet, simpelthen ikke er gyldig, og du vil måske faktisk installere den manuelt efter afinstallation af MSI Gaming App. Udfør trinene i løsning 1 for at afinstallere det og følg instruktionerne nedenfor!

 1. Klik på startmenuknappen, og åbn Kontrolpanel ved søger for lige der. Du kan også klikke på det tandhjulsformede ikon for at åbne appen Indstillinger, hvis dit operativsystem er Windows 10
 2. I kontrolpanelet skal du skifte til Se som mulighed for at Kategori øverst til højre og klik på Afinstaller et program under afsnittet Programmer nederst i vinduet Kontrolpanel.
 1. Hvis du bruger appen Indstillinger på Windows 10, skal du bare klikke på Apps skal straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find Microsoft Visual C ++ -fordelingspakke i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller, når du har klikket på det en gang. Du bemærker muligvis, at der er flere forskellige versioner af hjælpeprogrammet. Du bliver nødt til at notere dem og gentage afinstallationsprocessen for hver enkelt af dem.
 3. Det kan være nødvendigt at bekræfte nogle dialogbokse og følge instruktionerne, der vises sammen med afinstallationsguiden.
 1. Klik på Udfør, når afinstallationsprogrammet er færdig med processen, og gentag afinstallationsprocessen for alle versioner af Visual C ++ - pakken. Nu skal du geninstallere Visual C ++ ved at finde det her. Vælg den version, du vil downloade, og vælg download i henhold til din processor (32-bit eller 64-bit).
 1. Find den fil, du lige har downloadet i Windows-mappen, kør den og følg instruktionerne på skærmen for at installere Microsoft Visual C ++ Redistributable Package. Følg instruktionerne fra løsning 1 for at geninstallere MSI Gaming App og kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 4: Installer den krævede driver

Denne endelige metode er super nyttig for folk, der støder på meddelelsen "Installer eller opdater _____ driver", efter at have forsøgt at starte appen. Du skal blot finde enheden i Enhedshåndtering og opdatere driveren!

 1. Klik på Start, og skriv Kør. Vælg Kør, A Kør dialogboksen vises.
 2. Skriv “devmgmt.msc”I køredialogboksen, og klik på OK-knappen. Dette åbner Enhedshåndtering med det samme.
 1. I Enhedshåndtering skal du udvide den kategori, hvor du mener, at driveren eller den enhed, der forårsager problemet, er placeret. Sørg for, at du har noteret navnet på den driver, der mangler. Der bør ikke være tvivl, da du ikke vil ende med at afinstallere den forkerte enhed.
 2. Når du finder enheden, skal du højreklikke på den og vælge den Afinstaller enhed indstilling fra genvejsmenuen.
 1. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte afinstallationsprocessen. Marker afkrydsningsfeltet ud for “Slet driversoftwaren til denne enhed”Valgmulighed, og klik på OK-knappen.
 2. Genstart computeren, så ændringen træder i kraft. Efter genstart vil Windows forsøge at geninstallere driveren og erstatte den med producentens driver.
 3. Hvis Windows ikke erstatter driveren automatisk, skal du åbne Enhedshåndtering igen og vælge Handling menuen og klik på Scan efter hardwareændringer. På de nyeste versioner af Windows 10 er det den blå knap til venstre under menulinjen. Kontroller, om fejlmeddelelsen stadig vises.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found