Vejledninger

Fix: Kodi kunne ikke hente biblioteksoplysninger

Underholdning er god; alle kan lide og nyde det. Der er mange online medietjenesteudbydere i dag, tag eksemplet på Amazon Prime, Netflix og ikke at glemme Hulu. For nogle mennesker er ulempen, at de naturligvis vil have dig til at betale for deres tjenester. Hvad kan være en vej rundt det? Nå, det er her Kodi kommer godt med. Det er en open source, non-profit medietjenesteudbyder, der lader dig nyde tv-shows, musik, film osv. Uden at koste dig en krone. Omend alt kommer det til en pris, dvs. du ser indholdet uden ophavsretsejerens godkendelse hvilket kan få dig i problemer.

Når vi kommer tilbage til emnet, er der en række fejl, der kan ødelægge din sjovstid, mens du bruger Kodi. En af dem er 'Kunne ikke hente biblioteksoplysninger'Fejl. Det er ikke rigtig almindeligt, men det ødelægger nogens underholdning en gang imellem, og da du læser dette, har du sandsynligvis også stødt på det.

Hvad forårsager problemet?

Nå, det er ret simpelt. Da du for det meste bruger tredjeparts tilføjelser på Kodi; dette kan forekomme på grund af -

 • Dårlig internetforbindelse. Normalt, når din internetforbindelse ikke fungerer korrekt, ender du med dette problem, da din enhed ikke er i stand til at sende / modtage oplysninger fra kilden.
 • Forkert kilde-URL. Hvis den kilde-URL, du har indtastet, har stavefejl eller er forkert, kan du ikke få adgang til indholdet.
 • Det lageret er udløbet. Som vi nævnte tidligere, bruger du sandsynligvis tredjepartsaddons i Kodi, og på grund af det kan det være en mulighed for, at lageret er udløbet eller gjort i.
 • Det kan du ikke oprette forbindelse til kilden. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til lageret, kan du ikke nyde tingene.

Lad os nu springe ind i de mulige løsninger til dit problem for at komme til den virkelige del:

Løsning 1: Kontroller din internetforbindelse

Først og fremmest skal du starte med den nemmeste og mest almindelige ting. Kontroller, om din internetforbindelse fungerer korrekt. Brug din pc eller smartphone, den bit betyder ikke noget, bare sørg for, at din internetforbindelse fungerer fint. Når du har gjort det, skal du kontrollere, om det er korrekt forbundet til din wifi, hvis du bruger en Android TV-boks eller andre. Hvis din forbindelse er i orden, skal du springe til den næste løsning.

Løsning 2: Kontroller kilde-URL'en

Det er en mulighed for, at fejlen opstår på grund af forkert kilde-URL. For at kontrollere lageret skal du:

 1. Gå til Indstillinger af Kodi.
 2. Se efter Filhåndtering og tryk på det.
 3. Højreklik på det respektive arkiv, og klik / tap Rediger kilde.
 4. Tryk / klik på URL af arkivet.
 5. Dobbeltkig URL'en for enhver fejl.
 6. Sørg for, at URL'en er i små bogstaver bogstaver.
 7. Når du er færdig, skal du bare klikke på OK og gemme.

Når du har fulgt trinnene, og der ikke er nogen usikkerhed i kilde-URL'en, skal du hoppe på din computer og prøve at få adgang til URL'en. Hvis den kører korrekt, skal du se noget som dette:

Løsning 3: Brug en VPN

Nogle gange sker det, at noget blokerer din adgang til lagerets URL. Det kan være begrænsninger pålagt af din internetudbyder eller andet. For at undvige det skal du bruge en VPN. I dagens verden har ingen virkelig brug for en introduktion til VPN'er, men for dem der gør det, er VPN'er virtuelle private netværk, der giver dig adgang til blokerede eller begrænsede websteder ved at klone din IP-adresse.

Der er masser af VPN'er derude, du kan bruge enhver, du har det godt med, og komme i gang. Når du ikke skal få adgang til et bestemt lager, vil det se sådan ud:

Løsning 4: Find den nye adresse

Som vi nævnte ovenfor bruger du tredjeparts tilføjelser, der normalt ændrer deres adresse, når et domæne nedlægges. For at få den nye adresse skal du sandsynligvis give den en chance på Google. Med lidt held vil du sandsynligvis finde den nye URL, men hvis du ikke kan give vores sidste løsning en chance.

Løsning 5: Brug af et alternativt lager

Endelig, hvis intet virkelig fungerer for dig, er der kun én vej for dig. Søg efter et alternativt lager. Årsagen til, at du ikke kan få lageret til at fungere, er, at det helt sikkert er gjort i. I en sådan hændelse skal du kigge efter et alternativt lager, da tredjeparts tilføjelser for det meste køres i forskellige kilder.

For at kontrollere, om lageret er udført eller ej, skal du bare besøge kilde-URL, hvis det er lukket ned, ser du noget som dette:

Bemærk:Bemærk, at vi gør ikke understøtter ulovligt indhold, og da Kodi lader dig bruge tilføjelser til tredjeparter, er de fleste sandsynligvis ulovlige. Brug Kodi og dets tilføjelser lovligt.