Vejledninger

Fix: Jade Empire kunne ikke finde Steam

Jade Empire er et action-rollespil, der blev offentliggjort i 2005 til Xbox-konsollen. Det blev senere portet til Microsoft Windows-pc'er (PC) og udgivet af 2K Games i 2007. Spillet foregår i en verden baseret på kinesisk mytologi. Spillere har chancen for at kontrollere den sidste overlevende Spirit Monk på en søgen efter at redde deres vejleder og besejre styrkerne til den korrupte kejser Sun Hai.

Nogle brugere, der downloadede og installerede spillet via Steam, var simpelthen ikke i stand til at spille det ordentligt på grund af en ret selvforklarende fejlmeddelelse: Kunne ikke finde Steam! Der har ikke været mange løsninger, der kan anvendes på dette problem, men dem, der blev bekræftet, at de fungerer af nogle brugere, har løst problemet for næsten alle, så sørg for at tjekke dem ud nedenfor.

Hvad forårsager Jade Empire kunne ikke finde Steam-fejl?

Dette problem er oftest relateret til et problem, hvor Steam-stiindstillingerne er ødelagt, især hvis din Steam-mappe er placeret i et andet drev eller en anden partition end dit Steam-bibliotek. Dette er tydeligt, hvis du er i stand til at løse problemet ved at placere en Steam.dll-fil i spillets mappe.

Andre mulige årsager inkluderer inkompatibilitet med det operativsystem, du har installeret, eller utilstrækkelige rettigheder af Steam.exe-eksekverbarheden.

Løsning 1: Placer Steam.dll-filen i Game's Directory

Dette er en af ​​de mere avancerede metoder, men den store mængde mennesker, der var i stand til at drage fordel af denne metode, var lige nok til at sætte denne metode øverst i vores artikel som den første metode, du skal prøve, når du fejler dette problem, når du starter spil via Steam.

 1. Naviger til Steams rodmappe i File Explorer, som du kan få adgang til ved at åbne en mappe og klikke på Denne pc eller Denne computer i venstre rude.
 2. Hvis du ikke har foretaget nogen ændringer under installationen af ​​Steam-klienten vedrørende den krævede installationsmappe, skal det være Lokal disk >> Programfiler eller programfiler (x86) afhængigt af dit operativsystem.
 3. Derudover, hvis du har Steam-klientens genvej på skrivebordet, kan du blot højreklikke på den og vælge indstillingen Åbn filplacering fra den genvejsmenu, der vises.

 1. Steam.dll-filen skal være i dette vindue, når Steam-mappen åbnes, så sørg for at højreklikke på den og vælge Kopi. Find derefter biblioteksmappen, hvor dit problematiske spil er placeret (standardplaceringen er Steam >> steamapps >> fælles) og sørg for at åbne den.
 2. Spillets placering kan også åbnes via Steam, hvis du har flere biblioteker, og du ikke ved nøjagtigt, hvor spillet er gemt. Åbn din Steam-klient, og naviger til sektionen Bibliotek i Steam-vinduet, og find Jade Empire på listen over spil, du ejer i biblioteket.
 3. Højreklik på spillet, og vælg egenskabsposten, der vises øverst i genvejsmenuen. Naviger til fanen Lokale filer i vinduet Egenskaber, og vælg knappen Gennemse lokale filer.

 1. Højreklik inde i dette vindue, og vælg Indsæt indstilling i genvejsmenuen for at indsætte Steam.dll-filen. Prøv at køre spillet igen for at kontrollere, om fejlen stadig vises.

Bemærk: Folk, der ikke var i stand til at løse problemet med den første del af løsningen, blev ofte hjulpet af følgende sæt trin, der simpelthen består i at oprette en tom .xml-fil, som ikke skulle tage mere end et minut, men det kan være ganske nyttigt.

 1. Åbn Notesblok ved at søge efter den efter at have klikket på startmenuknappen eller søgefeltet lige ved siden af ​​den. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen og skrive "notepad.exe" i feltet Kør for at åbne Notesblok.

 1. Lad filen være tom, og klik på indstillingen Filer i topmenuen øverst til venstre i Notepad-vinduet. Vælg Gem som fra rullelisten, og naviger til den spilinstallationsmappe, du navigerede til for at indsætte Steam.dll-filen.
 2. Under indstillingen Gem som type skal du skifte til Alle filer og indstille indstillingen Filnavn til "SystemInformation.xml" uden anførselstegn.

 1. Klik på OK for at gemme filen i spillets installationsmappe, og prøv at genåbne spillet fra Steam for at se, om Steam-fejlen mislykkedes stadig vises.

Løsning 2: Genstart Steam som administrator

Hvis Steam-klienten oplever visse problemer, da det har en vane at gøre det, kan problemet let løses ved at lukke Steam og genåbne det, da dette fungerede for nogle heldige brugere.

Andre spillere antyder, at det at køre Steam som administrator lykkedes at løse problemet, og de har aldrig hørt om det igen. Denne metode er en kombination af de to enkle rettelser, og det kan lige så godt hjælpe dig med at løse dit problem.

Først og fremmest skal du højreklikke på Steam-ikonet i systembakken (nederste højre del af din skærm) og vælge indstillingen Afslut for at lukke Steam-klienten helt. Du kan også klikke på Steam-knappen øverst til højre i Steam-klientvinduet og vælge Afslut.

 1. Vent et stykke tid på, at Steam lukker helt ned, før du prøver at finde Steam-appens genvej på skrivebordet. Du kan også søge efter det i Start-menuen, højreklikke på resultatet og vælge Åbn filplacering.
 2. Uanset hvad skal du højreklikke på den eksekverbare fil, der hedder Steam.exe, når du har fundet den, og vælg Kør som administrator.

 1. Problemet skal nu løses. Men hvis problemet fortsætter hver gang du prøver at køre spillet, kan du indstille, at appen altid skal køres som administrator. Højreklik på den eksekverbare fil igen, og vælg Egenskaber.
 2. Klik for at åbne fanen Kompatibilitet og markere afkrydsningsfeltet ud for "Kør dette program som administrator" under indstillingsdelen nederst og klik på OK. Åbn Steam-klienten igen og Jade Empire-spillet for at se, om fejlen stadig vises.

Løsning 3: Tilføj en stavariabel på din computer

Hvis Steam-installationsmappen ikke genkendes korrekt på din computer, skal du muligvis oprette en stivariabel i avancerede systemindstillinger, og det kan muligvis også løse dit problem, da det sandsynligvis forhindrer andre fejl i at blive vist på din computer overhovedet, især dem relateret til Steam.

 1. Højreklik på enten denne computer / denne pc afhængigt af den version af Windows, du har installeret på din computer, og vælg indstillingen Egenskaber. Find derefter knappen Avancerede systemindstillinger i højre side af vinduet Egenskaber, klik på den og naviger til fanen Avanceret.

 1. Nederst til højre på fanen Avanceret vil du kunne se indstillingen Miljøvariabler, så klik på den, og du vil kunne se en liste over alle brugervariabler under afsnittet Brugervariabler.
 2. Klik på stivariablen under brugervariablerne, og klik på knappen Rediger nedenfor. Hvis der allerede er en sti til Steam-mappen, skal du vælge den og vælge Slet. Klik på knappen Ny, og indsæt den fulde sti til din Steam-installationsmappe.

 1. Du kan finde en fuld sti til Steam-installationsmappen ved at højreklikke på genvejen på skrivebordet og vælge indstillingen Åbn filplacering i genvejsmenuen. Klik på adresselinjen øverst i mappen, der skal vise stien, så brug Ctrl + C-kombinationen til at kopiere den til udklipsholderen.
 2. Indsæt dette i vinduet Rediger miljøvariabel, og klik på OK. Prøv at åbne spillet igen, og se om det kører fra Steam nu.

Løsning 4: Sænk UAC-sikkerheden, eller slå den fra

Brugerkontokontrol (UAC) kan undertiden forårsage problemer med tredjeparts eksekverbare filer på din computer, da den forsøger at overbeskytte din computer mod malware og indtrængende angreb.

Dybest set vil det ofte vise advarsler om at køre en fil, du har downloadet eller lignende, og at slukke for den eller sænke dens sikkerhedsindstillinger vil ikke medføre en direkte til din computer, men alligevel kan den løse Steam-fejlen mislykkedes, efter at Jade Empire blev lanceret.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i Start-menuen. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen, skriv "kontrolpanel" i feltet Kør, der dukker op, og klik på OK.
 2. Skift indstillingen Vis efter i Kontrolpanel til Store ikoner, og find indstillingen Brugerkonti ved at rulle eller se i bunden.

 1. Åbn den, og klik på knappen "Skift indstillinger for brugerkontokontrol". Windows 10-brugere vil se dette vindue med det samme ved blot at skrive "UAC" i Start-menuen eller søgefeltet ved siden af ​​det.
 2. Du vil bemærke, at der er flere forskellige niveauer, du kan vælge på sikkerhedsskyderen. Hvis din skyder er indstillet på det øverste niveau, vil du helt sikkert modtage mere irriterende advarsler, og chancerne for at modtage fejlen er den højeste.
 3. Prøv at sænke denne værdi med en, hvis den er øverst på skyderen, og kontroller, om det hjalp efter lanceringen af ​​spillet via Steam. Gentag processen, hvis fejlen stadig vises, eller slå UAC helt til.

 1. Vi anbefaler, at du slukker UAC for nu, da spillet sandsynligvis burde starte med succes. Du kan muligvis også spille Jade Empire-spillet, hvis du ikke deaktiverer UAC fuldstændigt, men du skal lade det være tændt, da det tjener til at beskytte din pc og vente på en opdatering fra spiludviklerne eller af Steam.

Løsning 5: Kør spillet i kompatibilitetstilstand til Windows XP SP3

Selve spillet er bestemt gammelt, og Windows XP-platformen fungerer bestemt bedst til et sådant gammelt spil. Når det er sagt, var mange brugere i stand til at løse det aktuelle problem ved blot at køre spillet i kompatibilitetstilstand til Windows XP SP3. Derudover er der 4 filer, du skal gentage den samme proces for: JadeEmpire, JadeEmpireLauncher, JadeEmpireConfig og TestApp.

 1. Hvis du har installeret spillet via Steam, skal du finde installationsmappen Jade Empire ved at åbne Steam, højreklikke på spillet fra sektionen Bibliotek, åbne Egenskaber og klikke på Gennemse lokale filer fra fanen Lokale filer.
 2. Du kan også søge efter spillets vigtigste eksekverbare samt andre nødvendige filer ved at klikke på Start-menu-knappen eller søgeknappen ved siden af ​​det og skrive Jade Empire. Under alle omstændigheder skal du højreklikke på den eksekverbare fil og vælge indstillingen Åbn filplacering i kontekstmenuen, der vises.
 3. Højreklik på en af ​​de ovennævnte filer, og vælg Egenskaber i den genvejsmenu, der vises.
 4. Naviger til fanen Kompatibilitet i vinduet Egenskaber, og marker afkrydsningsfeltet ud for "Kør dette program i kompatibilitetstilstand for:" under afsnittet Kompatibilitetstilstand. Klik på rullemenuen, og vælg Windows XP Service Pack 3 på listen.

 5. Klik på enten OK eller Anvend, og genstart computeren for at sikre, at ændringerne er blevet anvendt. Kontroller, om spillet starter uden Steam-fejlen kunne ikke findes.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found