Vejledninger

Fix: Afhængighedstjenesten eller gruppen kunne ikke starte

Et temmelig velkendt Windows-problem, stort set på grund af det store antal mennesker, der var og stadig bliver påvirket af det, er et, hvor den berørte brugers adgang til internettet bliver helt fraværende og en besked, der lyder " afhængighedstjeneste eller gruppe kunne ikke starte ”vises i deres Netværk og delingscenter. Dette problem berørte først Windows 7-brugere, men siden da er det også fundet i andre versioner af Windows-operativsystemet.

Brugere, der er berørt af dette problem, bliver ude af stand til at oprette forbindelse til internettet på ethvert netværk, uanset om de prøver at oprette forbindelse trådløst eller via et Ethernet-kabel. Ethvert forsøg på fejlfinding af dette problem fra Netværk og delingscenter resultere i fiasko og endnu en besked, der lyder "Diagnostic Policy Service kører ikke".

Diagnostic Policy Service er en Windows-tjeneste, der skal begynde at køre, så snart din computer starter op. Men når berørte brugere prøver at starte Diagnostic Policy Service ved at starte services.msc, de modtager en fejlmeddelelse om, at “Windows kunne ikke starte Diagnostic Policy Service på lokal computer; Fejl 5: Adgang nægtes ”. Denne fejlmeddelelse, mine damer og herrer, er den sande kilde til hele dette problem. Hvis du lider af dette problem, er du i denne knibe, fordi lokal service og netværkstjeneste af en eller anden grund er blevet fjernet fra din administratorgruppe, og din brugerkonto har ikke længere det nødvendige adgangsniveau til at starte Diagnostic Policy Service ved opstart.

Heldigvis for hver enkelt person, der er ramt af dette problem, kan det løses, og kirsebæret oven på denne sundae er det faktum, at det er ret nemt at løse dette problem. Mens nedenstående trin løser problemet, anbefaler vi også at køre Restoro Repair for at scanne og reparere korrupte systemfiler, som du kan downloade herfra.

For at løse dette problem skal du blot:

Åbn Start-menu. Søge efter cmd og højreklik på søgeresultatet med det samme navn. Klik på Kør som administrator. Dette vil starte en Kommandoprompt der har administrative rettigheder.

Hvis du bruger Windows 8 eller 10, skal du holde nede Windows-nøgle og Tryk på X. VælgeKommandoprompt (administrator).

Skriv følgende kommando i forhøjet Kommandoprompt og tryk på Gå ind:

net lokale gruppeadministratorer lokal service / tilføj

Skriv følgende kommando i forhøjet Kommandoprompt og tryk på Gå ind:

net lokale gruppeadministratorer netværkstjeneste / tilføj

Type Afslut ind i forhøjet Kommandoprompt og tryk på Gå ind for at lukke KommandopromptGenstart din computer.

Så snart din computer genstarter, skal du ikke længere lide af dette problem, du skal være i stand til let at få adgang til internettet via ethvert netværk efter eget valg, både trådløst og via en kabelforbindelse.

Valg af den normale startkonfiguration

Windows har mange muligheder for at starte din computer. En sådan måde er at starte den, mens du kun indlæser de absolut nødvendige tjenester og applikationer. Det er muligt, at din computer er konfigureret til ikke at indlæse en bestemt driver eller tjeneste, som fejlen udløses af. Derfor vælger vi i dette trin den normale startkonfiguration. For det:

  1. TrykkeWindows” + “R”Taster samtidigt for at åbne Kør-prompt.
  2. Type i “msconfig”Og tryk“Gå ind“.
  3. Klik på på den "Generel”-Fanen og kontrollere det "NormalStart op”Cirkel.
  4. Klik på på den "ansøge”Valgmulighed og derefter på“Okay“.
  5. Klik på på den "Genstart”Mulighed for at genstart i normal tilstand.
  6. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.