Vejledninger

Fix: Skype kan ikke høre en anden person

Nogle brugere har klaget over at miste evnen til at høre den anden person, når de deltager i en Skype-samtale. Mens denne fejl har været en konstant forekomst i flere år, ser det ud til, at frekvensen er meget højere på Windows 10.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette problem, har vi formået at identificere en løsning, der syntes at være effektiv for mange brugere, der støder på denne situation i Windows 10. Men inden du begynder at følge den, skal du sørge for at din hardware tjekker ud og du kører nyeste tilgængelige Skype-version.

Aktivering af Skype fra Windows Privacy Settings (Windows 10)

For det meste skyldes dette særlige problem en Windows 10-funktion, der forhindrer nogle apps i at bruge den aktive mikrofon. Heldigvis er løsningen ret enkel.

Lad os se, om dette er kilden til dit problem ved at kontrollere, om Skype er forhindret i at bruge din mikrofon. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette og ændrer Privatindstillinger på Windows 10 for at løse problemet:

  1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en kørekommando. Skriv "i vinduet Kør"ms-indstillinger: privatlivsmikrofon”Og ramte Gå ind at åbne Mikrofon fanen Windows 10's indstillinger.

  2. Først skal du sørge for at skifte direkte under Lad apps bruge min mikrofon er indstillet til .

  3. Rul ned gennem applikationslisten, og sørg for, at din Skype-app har adgang til din mikrofon. Hvis skiftet ud for Skype er indstillet til Af, drej det for at give Skype adgang til din mikrofon.

  4. Genstart din computer og se om problemet er løst, og du er i stand til at høre den anden person igennem Skype.

Hvis denne metode ikke gjorde det muligt for dig at høre den anden person på Skype, kan du også prøve at bruge den indbyggede version af Skype (kun tilgængelig på Windows 10) og se, om du støder på det samme problem. Du kan få adgang til den indbyggede Skype-version ved at søge efter den via Start bar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found