Vejledninger

Hvad er iusb3mon.exe

Nogle brugere har undret sig over, om iusb3mon.exe processen er ægte eller ondsindet. De fleste mistanker opstår, efter at brugerne opdager, at processen ikke er underskrevet af nogen udgiver, og ressourceeffekten ikke vises i Jobliste.

Hvad er iusb3mon.exe?

Den legitime iusb3mon.exe-proces er en ægte softwarekomponent, der tilhører Intels USB version 3.0 eXtensible Host Controller. Forkortelsen IUSB3Mon står for Intel USB 3.0-skærm.

Det iusb3mon.exe tager rollen som lytter og overvåger den aktuelle status for alle USB-porte, der er aktive til enhver tid. Hvis brugeren tilslutter eller afbryder en enhed ved hjælp af 3.0 USB-porte,iusb3mon.exe processen genererer en brugerdefineret pop-up-hændelsesmeddelelse.

Detiusb3mon.exe processen er på ingen måde afgørende for, at dit operativsystem fungerer. Fordi det er en valgfri del, kan den let afinstalleres via Programmer og funktioner.

Potentiel sikkerhedstrussel?

Selv om det ikke er lykkedes os at identificere nogen begivenheder, hvoriusb3mon.exe proces blev bekræftet til at være malware i forklædning, kan du aldrig være for forsigtig. Imidlertid fungerer den klassiske tilgang til kontrol af placeringen af ​​processen ikke i dette tilfælde, fordi Åbn filplacering indstillingen er nedtonet.

Du kan dog manuelt kontrollere, om du har eniusb3mon.exe eksekverbar på det legitime sted. Dette er normalt et endeligt signal om, at du ikke behøver at bekymre dig om virusinfektion. Du skal blot åbne File Explorer og navigere manuelt til C: \ Program Files \ Intel \ Intel (R) USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver \ Application \.

Bemærk: Hvis du finderiusb3mon eksekverbar i slutningen af ​​ovennævnte placering, skal du stoppe med at mistænke processen for at være en virus.

Hvis du har mistanke omiusb3mon.exeproces med at være ondsindet (på grund af høj ressourceforbrug eller af andre grunde), har du få andre valg end at udføre en fuld sikkerhedsscanning på dit system og sørge for, at ingen sten bliver uændret. For at gøre dette skal du bruge en kraftig sikkerhedsscanner. Hvis du ikke har en klar, kan du bruge Malwarebytes til at fjerne slippe af med malware på dit system.

Skal jeg fjerne iusb3mon.exe?

Fjernelse afiusb3mon.exeprocessen er bestemt mulig og vil ikke påvirke dit operativsystems tilstand på nogen måde. Sletning af bare den eksekverbare er imidlertid ikke en ideel løsning, da det sandsynligvis vil ødelægge USB 3.0 eXtensible værtscontrollersoftware.

I tilfælde af at du har høje brugsproblemer mediusb3mon.exe proces skal du blot have softwaren fjernet fra dit system, den bedste tilgang er at afinstallere Intel(R) USB 3.0 eXtensible Host Controller (eller Intel (R) USB 3.0 3.1 eXtensible Host).

Her er en hurtig guide til, hvordan du afinstallerer softwarepakken, der indeholderiusb3mon.exebehandle:

  1. Trykke Windows-tast + Rfor at åbne et Run-vindue. Skriv derefter “appwiz.cpl”Og ramte Gå ind at åbne Programmer og funktioner.

  2. I Programmer og funktioner skal du rulle gennem applikationslisten og findelntel (R) USB 3.0 eXtensible værtscontroller eller Intel (R) USB 3.0 3.1 eXtensible vært,afhængigt af hvilken USB-teknologi du har på din pc.
  3. Højreklik pålntel (R) USB 3.0 eXtensible værtscontroller eller Intel (R) USB 3.0 3.1 eXtensible værtog vælg Afinstaller.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre afinstallationen og genstarte dit system i slutningen af ​​det.

Hvis du nogensinde beslutter at geninstallere softwaren til dit system, kan du gøre det fra disse links:

  • lntel (R) USB 3.0 eXtensible værtscontroller 
  • USB 3.1 eXtensible værtscontroller
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found