Vejledninger

Sådan løser vi, vi kan ikke logge ind på din konto Windows 10

Vi kan ikke logge ind på din konto er en Windows 10-meddelelse, der vises, når du prøver at logge på, men Windows er ikke i stand til at logge ind på din konto. Dette ses normalt med Microsoft-konti, ikke de lokale konti, og det kan være ned til at logge ind fra en anden IP eller placering, eller at Microsoft (ønsker) dig til at bekræfte kontosikkerhed igen.

Mange brugere støder på fejlen "Vi kan ikke logge på din konto Windows 10", når de prøver at logge ind på kontoen efter enten at have ændret indstillingen på en eller anden konto eller efter at have slettet en konto. Årsagen til, at denne fejl opstår, er, at enten et tredjepartsprogram (for det meste antivirus) blokerer for operationen, eller at der er noget problem med registreringsdatabasen, der er gemt på din computer.

Vi kan ikke logge ind på din konto

Denne fejl er ret almindelig i Windows 10 og løses normalt med enkle metoder. Vi gennemgår alle de mulige løsninger, der starter med den nemmeste først.

Men inden du går videre med løsninger, skal du sørge for, at du ikke står over for nogen af ​​de tekniske support-svindel. Sluk desuden VPN'er (hvis du bruger). Sørg for følgende punkter, inden du fortsætter:

Gem alle data

Før vi begynder med at løse problemet, er det vigtigt, at du sikkerhedskopierer alle dine data til et eksternt drev. Da vi vil manipulere indstillingerne på kontoen, kan den blive utilgængelig, og du mister muligvis dine data.

Hvis der ikke er en anden konto på din computer, skal du starte i sikker tilstand og gemme alt indholdet af din brugerprofil i den. Placeringen, hvor profildata findes, er “C: \ Brugere”. Når du har sikkerhedskopieret alle filer og mapper sikkert, skal du fortsætte med nedenstående løsninger.

Adgang via en administratorkonto

De involverede metoder er beregnet til at blive udført, når du logger ind på en konto. Da vi ændrer kontoindstillinger og deaktiverer software, skal du have adgang til en anden administratorkonto på din computer. Hvis den konto, der er blokeret, var den eneste konto, skal du starte i fejlsikret tilstand og oprette en. Når du er logget ind på en administratorkonto, skal du følge nedenstående løsninger.

Løsning 1: Deaktiver antivirus

En af grundene til, at denne fejl finder sted og forhindrer dig i at få adgang til din profil, er fejlkonfiguration og konflikter med antivirussoftware installeret på din computer. Al antivirussoftware overvåger konstant din pc og forsøger at blokere enhver mistænkelig aktivitet. Enhver aktivitet, der ikke er skadelig, men som antivirusprogrammet tænker ellers, kaldes en falsk positiv.

Avast blev rapporteret som et af antivirusprogrammerne, der havde mange falske positive og forstyrrede adgangen til din profil. Sørg for, at du enten deaktiver dit antivirus eller afinstallere det. Du kan tjekke vores artikel om, hvordan du deaktiverer dit antivirus. Genstart din computer efter deaktivering, og se om du får adgang til din profil uden problemer.

Løsning 2: Skift registreringsdatabasen, og installer Windows-opdateringer

Hvis antivirusprogrammet ikke er fejl, kan du prøve at oprette en midlertidig profil og installere de nyeste Windows-opdateringer. Microsoft har officielt anerkendt fejlen, og efter at have dokumenteret et par grundlæggende fejlfindingstrin, har de endda frigivet en Windows-opdatering for at løse problemet. Da du ikke kan få adgang til din profil, opretter vi en midlertidig profil i sikker tilstand og forsøger at installere Windows-opdateringer.

 1. Støvle din computer i fejlsikret tilstand. Når du er i sikker tilstand, skal du trykke på Windows + R, skrive “Regedit”I dialogboksen og tryk Gå ind.
 2. En gang i registreringseditoren, navigere til følgende filsti:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ ProfileList
 1. Når du har udvidet mappen, finder du flere undermapper inde. Klik på den mappe, der har ProfileImagePath nøgle peger mod systemprofilstien. Når du har valgt mappen, skal du dobbeltklikke på RefCount og ændre værdien fra 1 til 0. (Vigtigt punkt: hvis de nævnte værdier allerede er der, skal du skifte værdien til en hvilken som helst anden værdi og derefter til ovennævnte værdier)
 2. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte. Genstart din computer.
 3. Når din computer er genstartet, skal du trykke på Windows + S, skriv “Windows opdatering”Og åbn applikationen Indstillinger.
 4. Nu se efter opdateringer, og hvis nogen er tilgængelige, skal du installere dem med det samme.
 5. Genstart computeren efter opdateringen, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 3: Skift adgangskode fra en anden konto

En anden løsning, der fungerede for mange mennesker, var at ændre adgangskoden til kontoen i sikker tilstand og derefter logge ind. Denne adfærd betyder, at der kan være nogle konflikter, efter at du har ændret den berørte konto, og dette kan løses ved at ændre adgangskoden, som geninitialiserer hele processen.

 1. skab en midlertidig konto ved hjælp af ovenstående metode (ved at navigere til sikker tilstand). Sørg for, at du har en sikkerhedskopi af filerne på den berørte konto på dette tidspunkt.
 2. Åbn Microsofts officielle hjemmeside og Log på til den berørte konto (ved hjælp af din Microsoft ID).
 3. Log ud af den aktuelle konto, og log derefter tilbage på den berørte konto.

Hvis kontoen stadig er utilgængelig på dette tidspunkt, og fejlmeddelelsen stadig er på din skærm, ikke lukke fejlmeddelelsen, og udfør nedenstående trin.

 1. Højreklik på Windows-ikonet til stede nederst til venstre på skrivebordet, og vælg Luk eller log af> Log ud.
 2. Når du er logget ud, log ind igen og brug den korrekte adgangskode til login. Kontroller, om problemet er løst.

Bemærk: Du kan også ændre adgangskoden, hvis du har en lokal konto ved at navigere til brugerprofilerne der og ændre adgangskoden derfra.

Løsning 4: Opret en lokal konto og gendan data

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, kan vi prøve at oprette en ny lokal konto og slette den gamle. Sørg for, at du har en ekstern harddisk, så du kan sikkerhedskopiere alle dine data og konfigurationer og gendanne dem, når du opretter den nye konto.

Bemærk: Det anbefales, at du sikkerhedskopierer dine kontodata, inden du fortsætter med denne løsning.

 1. Åbn en administratorkonto. Type Indstillinger i startmenu-dialogboksen, og klik på Konti.
 2. Klik nu på “Familie og andre brugere”Valgmuligheder til stede i venstre side af vinduet.
 3. Når menuen er inde, skal du vælge “Føj en anden til denne pc”.
 4. Nu guider Windows dig gennem sin guide om, hvordan du opretter en ny konto. Når det nye vindue kommer frem, skal du klikke på “Jeg har ikke denne persons loginoplysninger”.
 5. Vælg nu indstillingen “Tilføj en bruger uden Microsoft-konto”. Windows vil nu bede dig om at oprette en ny Microsoft-konto og vise et vindue som dette.
 6. Indtast alle detaljer og valgte en let adgangskode, som du kan huske.
 7. Kontroller grundigt, om denne nye lokale konto fungerer korrekt og har alle de funktioner, du har brug for.
 8. Nu kan du nemt skifte til en ny lokal konto og flytte alle dine filer til den uden barrierer.

Flyt alle filerne, og test den lokale konto grundigt. Importér alle appindstillinger fra det foregående ved hjælp af filstien, der er anført ovenfor.

 1. Gå nu til Indstillinger> Konti> Din konto og vælg indstillingen “Log ind med en Microsoft-konto i stedet”.
 2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik Log ind.

Nu kan du sikkert slette din gamle konto og fortsætte med at bruge denne. Hvis du ikke kan linke din Microsoft-konto til denne nye lokale konto, skal du sørge for, at den er logget ud fra den forrige konto. Du kan endda overveje at slette kontoen efter sikkerhedskopiering af dine data. Dette logger dig automatisk ud, og du kan logge ind her uden problemer.

Hvis intet har fungeret for dig, skal du enten udføre en systemgendannelse eller nulstille windows. I systemgendannelse slettes alle de ændringer, der er foretaget efter gendannelsesdatoen, og i Windows-nulstilling slettes alle dine applikations- og brugerprofiler. Sørg derfor for at sikkerhedskopiere alt det væsentlige, inden du fortsætter.

Tags Login Udgave Windows windows 10