Vejledninger

Hvad er 'WINRE_DRV' partition, og skal den slettes?

Mange brugere har observeret “WINRE_DRV”Mens jeg prøvede at installere en ny kopi af Windows og har undret sig over formålet og nødvendigheden af ​​partitionen. I denne artikel vil vi diskutere drevets funktioner og også informere dig, hvis det er sikkert at slette partitionen helt.

Hvad er "WINRE_DRV" -partition?

Der er to typer drev, et fysisk drev og partitioner. Et fysisk drev er en isoleret harddisk, der gemmer brugerfiler, og en partition er et imaginært drev, der faktisk er adskilt fra en harddisk. En partition oprettes ved praktisk talt at opdele en isoleret harddisk i to eller flere dele. På denne måde kan en enkelt harddisk tjene funktionen til flere harddiske.

Det “WINRE_DRV” er en partition, der er oprettet som standard på mange computere, og denne partition bruges af Windows Recovery Environment. Når det er nødvendigt, kan brugeren gendanne computeren og dens indhold til en tidligere dato ved hjælp af disse værktøjer, og dette kan opnås uden krav om installationsmedier.

Det fungerer ved at skabe et ”Billede”På computeren i en sund tilstand, og den gemmer det billede i en bestemt partition, der oprettes, når Windows installeres. Denne partition gemmer kun gendannelsesfilerne og bruges kun under gendannelsesprocessen. Det er ikke integreret i computerens stabilitet, men er meget vigtigt i en nødsituation, hvor Windows kan være beskadiget / ustabil.

Bør det slettes?

Det anbefales stærkt, at du afstå fra sletter denne partition, fordi den ikke rigtig bruger meget plads og er meget vigtig i en nødsituation, hvor Windows er beskadiget eller ustabil. Partitionen indeholder alle de vigtige gendannelsesværktøjer, der kan bruges til at gendanne systemet til en tidligere dato, hvor operativsystemet var sundt og stabilt.

Men hvis du ikke har brug for gendannelsesværktøjerne og har et installationsmedie til Windows, er det sikkert at slette partitionen, men gør det på egen risiko, fordi sletning af partitionen i sjældne tilfælde resulterer i et ustabilt operativsystem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found