Vejledninger

Fix: Word kan ikke åbne dokumentet: Brugeren har ikke adgangsrettigheder

Microsoft Word er en tekstbehandler udviklet af Microsoft, som oprindeligt blev udgivet i 1983. Det er en af ​​de mest anvendte tekstbehandlingsprogrammer i verden, hvor brugerne konstant vokser hver dag. Microsoft opdaterer konstant Word hver gang imellem med store forbedringer og forbedret tilgængelighed.

Mange brugere står over for et problem, hvor de ikke kan få adgang til en word-fil. Fejlen angiver, at de ikke har nok privilegier til at se indholdet. Denne fejl kan dukke op ved flere lejligheder; når du overfører filer fra en anden computer, når du opdaterer din Word-klient, eller når du krypterer filer.

Løsning 1: Ændring af filtilladelser

I de fleste tilfælde har filen ikke ejerskab for din konto til at se eller læse den. Vi kan prøve at tilføje ejeren til din konto ved at få adgang til filsikkerhedsindstillingerne og ændre tilladelserne.

 1. Højreklik på orddokumentet, og vælg Ejendomme.
 2. Når du er i vinduet Egenskaber, skal du navigere til Fanen Sikkerhed. Hvis du ser en linje, der siger "Du skal have læsetilladelser for at få vist egenskaberne for dette objekt”, Betyder det, at din konto ikke har tilstrækkelig autorisation til at se denne fil. Klik på Fremskreden findes i bunden af ​​skærmen.

 1. Hvis du har et andet vindue med knappen “Blive ved”Med et administratorlogo lige ved siden af ​​det, skal du klikke på det, så du kan få adgang til det nye vindue. Når du er i tilladelsesfanen, skal du klikke på “Tilføje”.

 1. En gang i vinduet Tilladelsesindtastning skal du klikke på “vælg en hovedstol”Til stede oven på vinduet.

 1. Du ved muligvis ikke det nøjagtige navn på den bruger, du prøver at tilføje, så klik på “Fremskreden”Nederst til venstre på skærmen, så vi kan tilføje brugeren fra listen.

 1. Nu kan vi begynde at søge efter vores bruger / gruppe og vælge den for at give tilladelsen i overensstemmelse hermed. Klik på “Find nyt”Og listen over alle brugere vil befolkes i rummet (nederst).
 2. Søg på listen efter “Autentificerede brugere”Og efter at have valgt det, skal du trykke på Ok.

 1. Nu udfyldes brugeren / gruppen automatisk i objektnavneområdet. Tryk på OK for at fortsætte.

 1. Sørg for, at alle afkrydsningsfelter er markeret (alle tilladelser er tildelt [Fuld kontrol, rediger, læs og udfør, læs og skriv osv.)

 1. Tryk på Ok og Anvend i tilladelsesvinduerne for at anvende ændringerne og afslutte. Prøv nu at åbne filen ved at dobbeltklikke på den. Forhåbentlig åbner den uden problemer.

Løsning 2: Ændring af nægtetilladelser

Det er også muligt, at den fil, du forsøger at få adgang til, er nægtet kontrol for alle brugere i dens sikkerhedsegenskaber. Dette sker normalt, når du overfører filer i bulk fra en computer til en anden.

 1. Højreklik på orddokumentet, og vælg Ejendomme.
 2. Når du er i vinduet Egenskaber, skal du navigere til Sikkerhedfanen.

 1. Hvis du har et kryds foran hver bruger, betyder det, at der ikke gives adgang til alle grupperne.
 2. Klik på “Redigere”-Knappen for at ændre tilladelserne.

 1. Når du er i tilladelsesfanen, skal du klikke på “Give lov til”-Knap til stede på Fuld kontrol. Nu fjernes al deny automatisk. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Prøv at køre orddokumentet igen. Det er muligt, at du har brug for en genstart.

Løsning 3: Fjernelse af egenskaber og personlige oplysninger

Word har en tendens til automatisk at gemme personlige oplysninger i filinformationsafsnittet som forfatterens navn, datoen for ændring osv. Der var mange tilfælde, hvor brugerne rapporterede, at fjernelse af disse oplysninger løste problemet for dem, og de var i stand til at åbne filen med succes.

 1. Højreklik på orddokumentet, og vælg Ejendomme.
 2. Naviger til detaljer-fanen, og klik på indstillingen, der siger "Fjern egenskaber og personlige oplysninger”.

 1. Kontroller den mulighed, der siger “Opret en kopi med alle mulige egenskaber fjernet”Og tryk Ok.

Dette opretter automatisk en kopi i computerens aktuelle bibliotek med alle attributter fjernet. Du kan også vælge alle filerne på én gang og udføre denne handling ved at åbne egenskaber og vælge fanen Detaljer.

Løsning 4: Kontrol af antivirusundtagelser

Mange antivirusprogrammer har en funktion, hvor de automatisk beskytter mapper (f.eks. Mine dokumenter) og forårsager adgangsproblemer som den, vi står over for. Du skal gå over til dine antivirusindstillinger og kontrollere den beskyttede liste, hvis den fil, du får adgang til, er i en beskyttet mappe.

Alt antivirusprogram er forskelligt, så vi kan ikke liste alle metoderne lige her. For eksempel har Panda Cloud Antivirus en databeskyttelse, hvor mapper tendens til automatisk at blive føjet til listen "Beskyttet". Sørg for, at mappen ikke er beskyttet, genstart computeren, og prøv at få adgang til dokumentet igen.

Løsning 5: Kopiering af alle dokumenter til et andet drev

Du kan også prøve at kopiere alle eksisterende dokumenter til en anden harddisk helt og kontrollere, om problemet stadig vedvarer. I mange tilfælde kunne dokumentet ikke åbnes, når det var på en harddisk / SSD, men det åbnede perfekt, når det blev kopieret til et andet drev eller computeren.

Åbn den eksterne / harddisk, og vælg manuelt alle de filer, der skal kopieres, til en anden placering. Højreklik og vælg Kopi. Naviger nu til din computer og et tilgængeligt sted, opret en ny mappe og indsæt alt indholdet.

Løsning 6: Ændring af "Arv fra overordnede poster"

Arve fra overordnede poster er en mulighed tilgængelig på Microsoft, som er klar aktiveret lige fra starten. Det hjælper med let adgang og gør mange ting enklere, hvis du arbejder regelmæssigt med Word. Dette kan imidlertid vise sig at være et problem som årsagen til det problem, vi stod overfor. Vi kan prøve at deaktivere det og kontrollere, om dette medfører nogen ændring.

 1. Højreklik på orddokumentet, og vælg Ejendomme.
 2. Vælg fanen Sikkerhed, og klik på “Fremskreden”Til stede i bunden af ​​skærmen.
 3. Nederst på skærmen, der siger “Deaktiver arv”. Klik på den.

 1. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte. Prøv nu at få adgang til filen igen.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found