Vejledninger

Root Samsung Galaxy S4 SGH-I337

Samsung Galaxy S4 er lidt over to år gammel, men klarer stadig at blive stærk. En af de bedste Android-enheder, der nogensinde er blevet produceret, Galaxy S4 er virkelig en skønhed. Der er en hel del variationer af Samsung Galaxy S4, og en af ​​de mest almindelige er AT & T-varianten - Samsung Galaxy S4 SGH-I337. Som med enhver anden Android-enhed vil en ganske betydelig procentdel af de mennesker, der bruger Galaxy S4 SGH-I337, få mere ud af deres enhed, og den eneste måde at få mere ud af en Android-enhed er at udrydde den. Følgende er de to mest effektive metoder, der kan bruges til at rodfæste Samsung Galaxy S4 SGH-I337:

Metode 1: Brug iRoot

iRoot er et root-program med et enkelt klik, der er designet specielt til rookie Android-brugere, der ikke helt har en stærk forståelse af konceptet og processen med at rodfæste en Android-enhed. Følgende er de trin, som en person skal følge for at udrydde deres Samsung Galaxy S4 SGH-I337 ved hjælp af iRoot:

1. Download iRoot. Desktop-klienten til iRoot (som kan downloades her) vil blive brugt til at rodfæste enheden, men en person kan også downloade iRoot Android-applikationen fra Play Butik til formål som at kontrollere, om enheden var vellykket rodfæstet.

2. Aktivér USB-fejlretning på Galaxy S4.

3. Tilslut enheden til computeren ved hjælp af et datakabel.

4. Klik på rodknappen i iRoot-desktopklienten.

5. Vent på, at programmet gør sit. Mens iRoot har en mere end anstændig succesrate, kan den ikke klare at rodfæste alle enheder, og hvis programmet mislykkes ved at rodfæste en enhed, viser den en fejlmeddelelse. I tilfælde af at iRoot mislykkes, er den næste metode vejen at gå.

Metode 2: Rod enheden manuelt

1. Download Motochopper.zip (Brug Google til at søge).

2. Uddrag den downloadede fil.

3. Installer enten de rigtige USB-drivere til Samsung Galaxy S4 SGH-I337 eller den nyeste version af Kies på en computer.

4. Tænd USB-fejlretning på enheden

5. Tilslut enheden til computeren ved hjælp af et datakabel.

6. Åbn den udpakkede mappe, og åbn filen med navnet “run.bat”.

7. Et ADB-vindue (Android Debug Bridge) åbnes. Tillad det at udføre sit job, og når det er gjort, vil enheden være rodfæstet.

8. Installer RootChecker fra Play Butik for at sikre, at Galaxy S4 er rodfæstet.

9. Installer SuperSU fra Play Butik. SuperSU kan bruges til at administrere rodtilladelser.