Vejledninger

Fix: AfterGlow Xbox 360-controller fungerer ikke

Xbox 360 afterglow-controller er også kendt som AX.1. Konceptet med denne controller er, at det er en type gennemsigtig med fremtrædende lys, der kommer ud af den. Den er udviklet til Xbox-konsoller og kan også bruges med din pc.

Mange mennesker står over for problemet, hvor deres controller ikke bliver genkendt af deres Windows OS. USB-manager viser, at controlleren opretter forbindelse, men pc'en genkender ikke hardwaren. Der er flere retsmidler til stede for dette problem. Se nedenstående løsninger.

Løsning 1: Ændring af porte

Dette problem kan løses ved at slutte din Xbox-controller til din pc via en USB 2.0-port. Som vi alle ved, var controlleren ikke oprindeligt designet til pc. Gennem forskellige drivere og software forsøger vi at forbinde det til pc'en; Dette ændrer ikke det faktum, at det blev designet og udviklet til konsollerne. Konsolerne har for det meste en USB 2.0-port til stede.

Du kan prøve at tilslutte controlleren til en 2.0-port.

Tip: En USB 3.0-port har en blå foring indeni, mens en 2.0 ligner en normal USB-port uden nogen farvelægning til stede.

Løsning 2: Installation af officiel Xbox-software

Hvis det ikke hjælper at ændre porte, er der sandsynligvis et problem med dine installerede drivere. De er muligvis ikke konfigureret korrekt, eller de er forældede. Afinstaller alle drivere og software vedrørende den controller, der allerede findes i dit system, før du følger denne løsning.

 1. Fjern og afbryd alle controllere fra din pc.
 2. Opdater din Xbox 360-controllersoftware herfra. Du vil se muligheden Windows 7 (32 bit) og Windows 7 (64 bit). Bare rolig, hvis du kører Windows 10 eller 8. Denne driver fungerer i dem alle. Vælg bare driveren i henhold til specifikationen for din computer ved at vælge 32 bit eller 64 bit.

 1. Efter installation af softwaren skal du tilslutte din Xbox 360-controller. Hvis Windows stadig ikke genkender det, skal du fortsætte med følgende trin.
 2. Tryk på Windows + R-knappen for at åbne programmet Kør. Skriv “i dialogboksendevmgmt.msc”. Dette skal starte din computers enhedsadministrator.

 1. Her, hvis din controller ikke registreres med din pc, ville Xbox 360 efterglød-controller være synlig i Andre enheder kategori.

 1. Højreklik på Afterglow-controlleren, og vælg Opdater driversoftware.

 1. Når du har klikket på indstillingen for at opdatere, giver Windows dig to muligheder. Enten opdaterer den automatisk selve driveren, eller så beder den dig om det gennemse din computer for driver software. Vælg den anden mulighed.

 1. Nu kommer et vindue frem. Den vil indeholde en dialogboks, hvor du kan søge efter softwarepakken, og der vil også være en mulighed, hvor computeren lader dig vælge fra liste over tilgængelige drivere til din computer. Vælg den anden mulighed.

 1. Gennemse nu alle de forskellige enheder, indtil du finder en, der har et mærke “Microsoft Common Controller til Windows Class”.

 1. Nu bliver du bedt om at vælge fra en liste over tilgængelige drivere. Vælg den seneste, og klik på OK for at fortsætte.

 1. Nu installerer Windows softwaren, og din Xbox 360 afterglow-controller er klar til brug.

Løsning 3: Installation af SCP-værktøjssæt

I denne løsning vil vi forsøge at forbinde dine efterglød-controllere med din pc ved hjælp af ScpToolkit. Bemærk, at controllerne ikke mister noget af deres funktionalitet. Årsagen til, at vi valgte denne software er, at denne løsning er meget effektiv og effektiv.

Bemærk, at vi ikke har tilknytning til tredjepartssoftware. Fortsæt venligst på egen risiko.

 1. Først og fremmest skal du downloade og installere følgende software på din pc. Links er angivet nedenfor.

Officiel Xbox 360 pc-driver

.NET Framework 4.0

Visual C ++

 1. Du kan kontrollere dine aktuelt installerede drivere når som helst ved at køre "Løb”Applikation og indtastning“cmd”I dialogboksen.
 2. Når kommandoprompten vises, skal du skrive “driverforespørgsel”Og ramte Gå ind. Din computer viser alle de installerede drivere sammen med deres version, dato, modulnavn og drivertype.

 1. Nu er vi på vej mod installation af tredjepartssoftware, der hjælper dig med at gøre det muligt for dine controllere at arbejde med din pc. Gå her, og du finder et grønt link, der leder til en stabil frigivelse af softwaren. Installer det. Softwarens navn vil være "SCP Toolkit Setup”.

 1. Når du har downloadet filerne, skal du åbne filen. Du finder en applikation med navnet “ScpToolkit_Setup.exe”. Højreklik og vælg Kør som administrator for at installere det.

 1. Indstil installationsplaceringen i overensstemmelse hermed, og accepter licensvilkårene. Klik på Næste efter du er færdig.
 2. Når du har klikket Næste, får du en mulighed for, hvilke emner der skal installeres i form af afkrydsningsfelter. Det anbefales at lade dem være, da de er markeret som standard, og klik på knappen Installer.

 1. Når du har installeret softwaren med succes, er dine efterglød-controllere dybest set plug and play. Det betyder, at de vil blive opdaget, når du forbinder dem til pc'en uden at du behøver at gøre noget.
 2. Efter installationen kan du nemt konfigurere tasterne ved hjælp af værktøjssættet. Du kan tilpasse din controlleroplevelse, så den passer til din spillestil. Du kan også bruge profiladministratoren og oprette brugerdefinerede tilknytninger. Finjusteringsindstillingen hjælper endda dig med at justere din tommelfingerfølsomhed.

Bemærk: Hvis dine controllere stadig ikke bliver genkendt med din pc, skal du prøve at oprette forbindelse til en Xbox-konsol for at kontrollere, om de fungerer korrekt. Dette fjerner al hardware-tvivl. Hvis de arbejder på konsollen og ikke på pc'en, kan vi kontrollere, om dine USB-porte er rene og ikke har noget støv i dem. Hvis du har tilsluttet dine 360-controllere med en USB-hub, skal du frakoble dem derfra og tilslutte USB-porten på din pc.

Genstart din pc efter rengøring af USB-porte / udskiftning af porte, og kontroller, om de fungerer. Hvis controlleren ikke fungerer på begge dele, konsollen og pc'en, betyder det, at controllerne har et hardwareproblem, og at du bliver nødt til at udskifte / reparere dem.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found