Vejledninger

Fix: Destiny Error Code Tapir

Tapir-fejlkoden er blot en af ​​de mange fejlkoder, som skæbnespillere har at gøre med regelmæssigt, mens de prøver at nyde et spil eller to. Disse fejlkoder er ret vanskelige at håndtere, da der nogle gange vises et par af dem samtidigt, og Bungie har endnu ikke frigivet en komplet guide til, hvordan man løser de fleste af disse fejl.

Spillere måtte stole på onlinefora og debatter for at prøve at finde løsningen på Tapir-fejlkoden, men nu kan du blot følge instruktionerne i denne artikel og få spillet til at køre igen.

Løsning 1: Genstart din konsol

Denne løsning har hjulpet mange mennesker med at håndtere deres Vulture-fejlkode, og denne løsning er en ganske generel metode til løsning af næsten alle Xbox-relaterede problemer. Naturligvis kan denne metode kun anvendes på brugere, der spiller Destiny på Xbox.

Sørg dog for, at alle dine spil er synkroniseret online og sikkerhedskopieret, da denne proces muligvis ender med at slette dem fra din lokale Xbox One-hukommelse. Der er to måder at slette cachen på Xbox One og nulstille din konsol fuldstændigt:

 1. Tryk på afbryderknappen og hold den nede på forsiden af ​​Xbox-konsollen, indtil den lukker helt ned.
 2. Tag stikket ud af bagsiden af ​​Xbox. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på Xbox flere gange for at sikre, at der ikke er nogen resterende strøm, og dette rent faktisk renser cachen.

 1. Sæt strømstenen i, og vent på, at lyset på stikkontakten ændrer farven fra hvid til orange.
 2. Tænd Xbox igen, som du normalt ville, og kontroller, om Tapir-fejlkoden stadig vises, når du starter Destiny eller Destiny 2.

Alternativ til Xbox One:

 1. Naviger til dine Xbox One-indstillinger, og klik på Netværk >> Avancerede indstillinger.
 2. Rul ned til Alternativ Mac-adresseindstilling, og vælg den indstilling Ryd, der vises.

 1. Du bliver bedt om at vælge virkelig at gøre dette, da din konsol genstartes. Svar bekræftende, og din cache skal nu ryddes. Åbn Destiny eller Destiny 2, efter at konsollen er genstartet, og kontroller, om Tapir-fejlkoden stadig vises.

Hvis du bruger en PlayStation 4 til at spille Destiny, skal du følge instruktionerne nedenfor for at nulstille din PlayStation 4 hårdt, da PS4 ikke har mulighed for at rydde cachen:

 1. Sluk PlayStation 4 helt.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.

 1. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter.
 2. Sæt netledningen tilbage i PS4, og tænd den på den måde, du normalt gør.

Løsning 2: Bliv ved med at prøve at oprette forbindelse

Nogle gange har serverne skylden, især hvis de bliver for overfyldte, hvilket resulterer i forskellige underlige fejlkoder. Selv Bungie har foreslået brugerne, at de skal prøve at oprette forbindelse igen i et par minutter, før de prøver at rette fejlkoden på andre måder. Denne fejlkode blev bearbejdet af Bungie, og de skulle have løst problemet nu.

Derudover er der masser af brugere, der bekræftede, at det var tålmodigt at betale sig, og at de snart kunne fortsætte med at spille spillet normalt.

Nogle gange er det simpelthen serverne, der er under vedligeholdelse, og nogle gange er der et problem med den konto, brugerne bruger til at spille spillet. Du kan altid kontrollere status for forskellige servere for alle tilgængelige platforme ved at klikke på nedenstående links:

 • PlayStation Netværk Status: //status.playstation.com
 • Xbox Live-status: //support.xbox.com/xbox-live-status
 • Blizzard Support: //battle.net/support/

Løsning 3: Download den seneste opdatering til spillet

De fleste konsoller og brugere har mulighed for at installere opdateringerne manuelt, men det er vigtigt at vide, at opdatering af Destiny kan være afgørende for problemløsning, og at du altid skal holde dit spil opdateret, da Bungie altid frigiver nye patches og opdateringer, der skal løses fejlene.

Hvis du har deaktiveret indstillingen for automatiske opdateringer, eller hvis den er slået fra som standard, kan du rette dette ved at følge nedenstående trin:

 1. Tænd Xbox One-systemet, og log ind på din ønskede Xbox-profil.
 2. Tryk til venstre på D-Pad og naviger til menuen Indstillinger. Find indstillingen Alle indstillinger, og klik på den.

 1. Naviger til menuen Strøm og opstart, og klik på indstillingen Strømtilstand og Opstart.
 2. Vælg indstillingen "Hold min konsol, spil og apps opdateret".

Hvis du har problemer med at aktivere indstillingen ovenfor, eller hvis du simpelthen ikke kan holde dine spil automatisk opdateret af forskellige årsager, kan du også opdatere Destiny manuelt i et par nemme trin:

 1. Tænd Xbox One-systemet, og log ind på den ønskede Xbox-profil.
 2. I Xbox Home-menuen skal du vælge Mine spil og apps og navigere til sektionen Opdateringer i menuen.

 1. Vælg Destiny, og vælg derefter Update. Du kan følge downloadprocessen i sektionen Kø i menuen.

Løsning 4: Gendan licenser (kun PlayStation-brugere)

Denne mulighed gendanner succesfuldt licenserne til alle spil, tilføjelsesprogrammer og DLC'er, du har under din PSN-konto, så sørg for at prøve denne løsning, da den er ret enkel, og det faktisk har hjulpet en hel del brugere med at håndtere deres Destiny fejlkoder, især fejlkode Tapir.

 1. Tænd din PS4, og naviger til indstillingsområdet.
 2. Klik på PlayStation Network >>Kontostyring >>Gendan licens.

 1. Kontroller, om fejlkoden Tapir stadig vises, mens du nyder Destiny 2.