Vejledninger

Sådan gør du: Log ud af Game Center på iPhone

Game Center på iPhone er dybest set til stede for at holde styr på spil, der spiller poster, niveauer, scores og samarbejder dem med dine venner og andre ved hjælp af denne lagerapp. Det er dog let meget irriterende, da det har tendens til at dukke op hele tiden under at spille spil, når de fleste måske slet ikke er interesseret i at føre online poster. Især meddelelsen "Velkommen tilbage", der dukker op hver gang du åbner et spil, som du ikke har spillet i nogen tid; kan være forstyrrende for spillet og være en kilde til irritation for de fleste brugere.

Der er imidlertid ingen nem eller enkel måde at bare deaktivere den, og selvom der er påstande om, at aflogning eller gentagne gange annullering kan få det til at gå væk for godt, er der en langt bedre måde at logge ud af Game Center permanent.

Åbn din iPhone Indstillinger app. Rul ned og åbn Spillecenter. Tryk på det sted, hvor det står Apple-id. Vælg derefter Log ud indstilling, når den dukker op. Når du er logget ud, kan du logge ind med din Apple-id legitimationsoplysninger, en ny konto eller endda få adgang til en anden brugers Game Center-konto, når det er nødvendigt.

Men hvis du stadig ikke er i stand til at logge ud med succes, og Game Center-underretningerne fortsætter med at dukke op på trods af at gå igennem instruktionerne, før du følger følgende trin.

Gå til Indstillinger en gang til. Log ud igen på samme måde. Prøv derefter at spille et spil, der ikke er forbundet til Game Center. Du skal derefter blive bedt om at logge ind på Game Center. Dette vil betyde, at du med succes er logget ud af Game Center-app'en på iPhone permanent, indtil du vælger at logge ind igen.