Vejledninger

Sådan løses 'Avast opdateres ikke'?

Avast Software er et tjekkisk baseret cybersikkerhedsfirma, og Avast Antivirus er den mest populære software fra virksomheden. Det har mere end 400 millioner brugere og er populært på grund af nøjagtige virusscanninger og nem fjernelsesservice. Softwaren er tilgængelig i både gratis og betalte versioner, hvor den betalte version har nogle ekstra og forbedrede funktioner.

For ganske nylig er der imidlertid kommet mange rapporter, hvor brugerne ikke kan installere opdateringer til antivirusprogrammet. I denne artikel vil vi diskutere nogle af årsagerne til, at dette problem udløses, og give en levedygtig løsning til at løse det let. Sørg for at følge artiklen tydeligt og præcist for at undgå konflikter.

Hvad forhindrer Avast i at opdatere?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte en løsning til at løse det fuldstændigt. Vi undersøgte også årsagen, som den blev udløst af, og opførte dem som følger.

  • Fejl i applikationen: Denne fejl skyldes for det meste, at Avast Antivirus er fejlbehæftet eller defekt. Enten står softwaren over for et problem med versionen af ​​operativsystemet, eller så er der fejl i softwaren på grund af en ukendt årsag og kan ikke opdateres automatisk.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningerne. Sørg for at implementere disse i den specifikke rækkefølge, som de præsenteres i, for at undgå konflikter.

Løsning: Geninstallation af Avast

Da applikationen er fejlagtig, afinstallerer vi den fuldstændigt og geninstallerer den nyeste version, der kommer med de opdaterede virusdefinitioner. For det:

  1. Download “AvastClear.exe” herfra.
  2. Kør den downloadede eksekverbare og klik på "Ja" for at starte i sikker tilstand.
  3. Lad det afinstallationsprogram kør og vent på, at den er færdig.
  4. Hent den nyeste version af Avast fra hjemmesiden og installere det ved at køre den eksekverbare.
  5. Definitionerne vil nu være opdaterede, og den nyeste version af softwaren installeres.

Bemærk:Dette har været en kendt fejl ved Avast, og den eneste løsning er at geninstallere softwaren helt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found