Vejledninger

Fix: Just Cause 2 Crashing på Windows 10

Just Cause 2 er et af de fineste eksempler på open world-spil, og det har været et af de mest populære spil, hvis dets genre i lang tid nu med sine gadgets og kreative måder at gøre alt på; selv enkle ting som kapring af en bil!

Imidlertid var mange brugere ikke i stand til at spille spillet ordentligt i lang tid, og de har altid kæmpet med nedbrud hverken ved opstart af spillet eller under gameplayet. Vi har udarbejdet et par lette løsninger, der har fungeret for folk i forskellige scenarier, og vi anbefaler stærkt, at du prøver dem alle, inden du giver op, da du aldrig ved, hvilken der vil fungere for dig.

Hvad forårsager sammenbruddene?

Antallet af ting, der kan få dette spil til at gå ned på en pc, er bare enormt. Derfor foreslår vi kraftigt, at du ikke giver op og følger alle nedenstående løsninger. Vi er 100% sikre på, at en af ​​dem vil give et resultat. Her er nogle årsager til, at Just Cause 2 går ned:

 • Forældede eller endda nye grafikkortdrivere
 • Grafiske indstillinger i spillet, som var buggy fra udgivelsen
 • Manglende eller korrupte system- eller spilfiler direkte relateret til spillet
 • Overlocking af GPU'en eller brug af to af dem samtidigt

Løsning 1: Sluk for forskellige indstillinger i spillet

Nogle grafiske indstillinger har oplevet nedbrud og fejl fra den første dag, spillet blev frigivet, men producenterne gik aldrig med at frigive programrettelsen, da dette problem først blev opmærksom på dem, efter at supporten og patches til spillet blev droppet.

Nogle grafiske indstillinger, der kan slås fra inde i spillet, kan hjælpe dig med at stoppe nedbrud og spille spillet normalt. Bemærk, at kun en af ​​grafikindstillingerne kan forårsage fejlen på din computer, så prøv at slukke dem en efter en og kontrollere, om spillet kører.

 1. Hvis du har købt spillet på Steam, skal du åbne din Steam-klient ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at søge efter det i Start-menuen eller Cortana-knappen ved siden af ​​det (hvis du bruger Windows 10).

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-klientvinduet, og find Just Cause 2 på listen over de spil, du ejer i dit bibliotek.
 2. Højreklik på spillet, og vælg indstillingen Afspil spil. Hvis spillet ikke er på Steam, skal du blot finde spilikonet på din computer og dobbeltklikke på det.

 1. Fra spilets hovedmenu skal du rulle ned og klikke på Indstillinger. Rul ned, indtil du kommer til sektionen Skærmindstillinger, og klik på indstillingen Motion Blur. Sæt den til slukket. Find sektionen Avancerede skærmindstillinger, og se efter følgende mulighed: Mærkater, GPU-vandsimulering, Bullet Impact, Bokeh-filter ...
 2. Prøv at slå disse indstillinger fra en efter en, og kontroller, om spillet kører. Dit problem skal løses, når du har kørt spillet igen.

Løsning 2: Kør spillet i mere kompatibilitet til Windows 7

Hvis du bruger en version af Windows nyere end Windows 7 (Windows 8 eller 10), har du held og lykke ved blot at indstille spillets vigtigste eksekverbare fil til at køre i kompatibilitetstilstand til Windows 10. Den virkelige grund til, at dette skal gøres i nogle sager er ukendt, men det er godt, så længe det fungerer og overhovedet ikke påvirker din oplevelse i spillet.

 1. Find genvej til Just Case 2 på skrivebordet, eller se efter den originale eksekverbare fil, der er tilgængelig i mappen, hvor du har installeret spillet, hvis du kan finde det
 2. Du kan også søge efter spillets klient ved at klikke på Start-menuknappen eller søgeknappen ved siden af ​​det og skrive navnet. Under alle omstændigheder skal du højreklikke på den eksekverbare og vælge indstillingen Egenskaber i den kontekstmenu, der vises.

 1. Naviger til fanen Kompatibilitet i vinduet Egenskaber, og marker afkrydsningsfeltet ud for "Kør dette program i kompatibilitetstilstand for:" under afsnittet Kompatibilitetstilstand. Klik på rullemenuen, og vælg Windows 7 på listen.
 2. Klik på enten OK eller Anvend, og genstart computeren for at sikre, at ændringerne er blevet anvendt. Kontroller, om spillet nu går ned som det plejede.

Løsning 3: Udskift en system-DLL-fil

Atidxx32.dll er en type af en DLL-fil tilknyttet Advanced Micro Devices, Inc. Radeon DirectX 11 Driver udviklet af Advanced Mirco Devices, Inc. til Windows OS. Med andre ord, det er relateret til en ATI Radeon-driver, og denne løsning kan kun være nyttig for brugere, der bruger et videokort, der har lavet min producent. Held og lykke.

 1. Naviger til dette link, og rul ned, indtil du ser en flok fane. Klik på fanen Filer, og klik på knappen Manuel download på webstedet. Gem filen i mappen Downloads.

 1. Åbn din File Explorer, og prøv at navigere til denne placering fra enten denne computer eller denne pc:
 2. C: \ Windows \ SysWOW64 eller C: \ Windows \ SysWOW32 afhængigt af din computers arkitektur
 3. Hvis du ikke kan se nogen af ​​mapperne i processen, skyldes det, at de skjulte filer er deaktiveret fra dit system, og du bliver nødt til at aktivere visningen af ​​dem.
 4. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul. File Explorer viser de skjulte filer og husker denne mulighed, indtil du ændrer den igen.

 1. Find en fil med navnet atidxx32.dll, og vær forsigtig, da mange af dem ligner hinanden. Højreklik på den, og vælg Omdøb. Omdøb filen til atidxx32.old.dll. Vi gør dette kun for at sikkerhedskopiere filen, så vi kan tilbagekalde ændringerne, hvis der sker noget dårligt efter dette.
 2. Naviger til din Downloads-mappe, højreklik på den .rar-fil, du lige har downloadet i det første trin, og vælg indstillingen Uddrag til .. I File Explorer skal du vælge at udpakke filen til C: \ Windows \ SysWOW64 eller C: \ Windows \ SysWOW32 afhængigt af din computers arkitektur.

 1. Kontroller, om Just Cause 2 stadig går ned!

Løsning 4: Indstil startindstillinger i Steam

Der er en bestemt Steam-startindstilling, som kan hjælpe dig med at løse dette problem ved blot at tilføje denne linje. Denne rettelse er rettet mod Steam-brugere, der har downloadet og installeret spillet via Steam. Det er især nyttigt for brugere, der har to eller flere grafikkort, og spillet bliver forvirret og ved ikke, hvilket kort der skal bruges.

Dette sker ofte, hvis brugerne har et opdateret integreret grafikkort sammen med det eksterne, de har købt.

 1. Åbn Steam ved at dobbeltklikke på posten på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen. Windows 10-brugere kan også søge efter det ved hjælp af Cortana eller søgefeltet, begge ved siden af ​​Start-menuen.

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet, og find Just Cause 2 på listen over de spil, du ejer i dit respektive bibliotek.
 2. Højreklik på spilets indgang på listen, og vælg indstillingen Egenskaber i kontekstmenuen, der vises. Bliv på fanen Generelt i vinduet Egenskaber, og klik på knappen Indstil startindstillinger.

 1. Skriv “-dxadapter = 0” i vinduet Startindstillinger. Hvis der var nogle lanceringsmuligheder fra før i vinduet, skal du sørge for at adskille dem med et mellemrum. Kontroller, om spillet stadig går ned på din computer.

Løsning 5: Deaktiver Steam Overlay til spillet

Der er noget ved Steam Overlay, som gør, at spil simpelthen vil gå ned. Det er en underlig begivenhed, og dette overlay er undertiden ret nyttigt, men du vil måske overveje at deaktivere det kun for dette spil, da det får det til at gå ned for nogle brugere.

Bemærk: Denne metode kan naturligvis kun anvendes på brugere, der har købt og downloadet spillet via Steam.

 1. Åbn Steam ved at dobbeltklikke på posten på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen. Windows 10-brugere kan også søge efter det ved hjælp af Cortana eller søgefeltet, begge ved siden af ​​Start-menuen.

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet, og find Just Cause 2 på listen over de spil, du ejer i dit bibliotek.
 2. Højreklik på spillets indgang i biblioteket, og vælg indstillingen Egenskaber i den kontekstmenu, der vises. Bliv på fanen Generelt i vinduet Egenskaber, og fjern markeringen i feltet ud for "Aktiver Steam-overlay under spillet".

 1. Anvend ændringerne, afslut, og prøv at starte spillet. Kontroller for at se om spillet stadig går ned i løbet af noget tidspunkt eller når du spiller.

Løsning 6: Kontroller integriteten af ​​spilfiler

Dette er endnu en metode, der kan være nyttig for brugere, der har downloadet og installeret spillet via Steam. Bekræftelse af spilfilers integritet er en så nyttig funktion, da det giver dig mulighed for at downloade ødelagte eller manglende filer fra spilinstallationen, uanset hvordan og hvorfor de forsvandt.

 1. Åbn Steam ved at dobbeltklikke på posten på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen. Windows 10-brugere kan også søge efter det ved hjælp af Cortana eller søgefeltet, begge ved siden af ​​Start-menuen.
 2. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet, og find Just Cause 2 på listen over de spil, du ejer i dit bibliotek.
 3. Højreklik på spillets indgang i biblioteket, og vælg indstillingen Egenskaber i den kontekstmenu, der vises. Naviger til fanen Lokale filer i vinduet Egenskaber, og klik på knappen Bekræft integritet af spilfiler.

 1. Vent på, at processen er færdig, afslut og prøv at starte spillet. Kontroller for at se om spillet stadig går ned i løbet af noget tidspunkt eller når du spiller.

Løsning 7: Opdater eller rul din driver tilbage

Hvis Jus Cause 2 er gået ned i et stykke tid, især siden du installerede det, vil du måske bebrejde det på spillets videodrivere, da nye spil ofte kræver de nyeste grafikkortdrivere for at kunne køre korrekt. Det anbefales også, hvis du lige har opdateret spillet, og det plejede at fungere korrekt.

Det andet scenarie er det, hvor nedbruddet begynder at forekomme lige efter en driveropdatering, og som kan bebrejdes direkte på de nye drivere, som ikke er godt optimeret til spillet, eller de bruger teknologier, der ikke accepteres af spillet. Uanset hvad bliver problemet let at løse, hvis du følger nedenstående trin.

Opdatering af driveren:

 1. Klik på Start-menuen, skriv "Enhedshåndtering" med Start-menuen åben, og vælg den på listen over resultater ved blot at klikke på den første. Du kan også bruge Windows Key + R-nøglekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “devmgmt.msc” i feltet og klik på OK for at køre det.

 1. Da det er den grafikkortdriver, du vil opdatere på din computer, skal du udvide afsnittet Displayadaptere, højreklikke på dit grafikkort og vælge indstillingen Afinstaller enhed.

 1. Bekræft alle dialoger, der kan bede dig om at bekræfte afinstallationen af ​​den aktuelle grafiske enhedsdriver, og vent til processen er færdig.
 2. Se efter din grafikkortdriver på kortets producentens websted og følg deres instruktioner, som skal være tilgængelige på webstedet. Gem installationsfilen på din computer og kør den derfra. Din computer genstarter muligvis flere gange under installationen.
 1. Kontroller, om Just Cause 2 fortsætter med at gå ned!

Nvidia-drivere - Klik her!

AMD-drivere - Klik her!

Bemærk: Du kan prøve at eksperimentere med gamle drivere i dette trin, da nogle af dem viste sig at være nyttige i dette scenarie.

Tilbagevenden til føreren:

 1. Højreklik på den grafikkortdriver, du vil rulle tilbage, og vælg Egenskaber. Når vinduet Egenskaber åbnes, skal du klikke på fanen Driver og finde knappen Rul tilbage driver nederst.

 1. Hvis indstillingen er nedtonet, betyder det, at enheden ikke blev opdateret i den nærmeste fremtid, da den ikke har nogen sikkerhedskopifiler, der minder om den gamle driver. Dette betyder også, at den seneste driveropdatering sandsynligvis ikke er årsagen til dit problem.
 2. Hvis indstillingen er tilgængelig for at klikke på, skal du klikke på den og følge instruktionerne på skærmen for at fortsætte med at rulle tilbage til den gamle driver. Genstart computeren, og kontroller, om problemet stadig opstår, når du kører Just Cause 2.

Løsning 8: Afinstaller en Windows Update (kun Windows 7-brugere)

Der er en bestemt Windows Update, der har foretaget ændringer i DirectX API-filer og ændrer visse indstillinger, som spillet endnu ikke har tilpasset sig. Denne opdatering forårsagede også andre problemer, så det er bedst, hvis du blot afinstallerer den. Denne opdatering kom kun til Windows 7, så denne metode er kun nyttig for Windows 7-brugere.

 1. Klik på startmenuknappen, og åbn Kontrolpanel ved at skrive navnet og klikke på den første mulighed øverst.
 2. Hvis du bruger Kontrolpanel, skal du skifte til Vis som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program i området Programmer. På højre side af skærmen skal du se knappen Vis installerede opdateringer i blåt, så klik på det.

 1. Du skal nu kunne se listen over installerede Windows-opdateringer til din computer. Tjek afsnittet Microsoft Windows i bunden for de relevante opdateringer, der kan have påvirket Just Cause 2 og forårsaget konstante nedbrud.
 2. Rul til venstre for at kontrollere kolonnen Installeret på, der skal vise datoen for opdateringens installation, så sørg for at finde den opdatering, hvis KB-nummer er KB2670838.

 1. Klik på opdateringen en gang, og vælg Afinstaller øverst og følg instruktionerne, der vises på skærmen for at slippe af med opdateringen.
 2. Vent til Microsoft frigiver en ny opdatering, der skal installeres automatisk, hvis du har konfigureret automatiske Windows-opdateringer.

Løsning 9: Deaktiver SLI

Scalable Link Interface (SLI) er en GPU-teknologi lavet af Nvidia til at kombinere to eller flere grafikkort for at producere en enkelt output. SLI er en parallel behandlingsalgoritme til video, der skal øge den tilgængelige processorkraft.

Just Cause 2 ser dog ikke ud til at understøtte denne teknologi, og du skal slå den fra, mens du spiller spillet. De fleste brugere har rapporteret, at deaktivering af denne mulighed for spillet har forhindret konstante nedbrud i at forekomme.

 1. Højreklik på din skrivebordsskærm, og vælg indgangen til NVIDIA-kontrolpanel i genvejsmenuen, eller dobbeltklik på NVIDIA-ikonet i systembakken, hvis du ser det. NVIDIA-kontrolpanel kan også findes i det almindelige kontrolpanel ved at skifte til visningen Store ikoner.
 2. Når du har åbnet NVIDIA-kontrolpanelet, skal du navigere til 3D-indstillingsmenuen i navigationsruden til venstre og klikke på indstillingen SLI-konfiguration.

 1. I slutningen skal du vælge indstillingen Brug ikke SLI-teknologi og klikke på Anvend for at bekræfte ændringerne. Start Just Cause 2 igen og kontroller, om den samme fejl stadig vises.

Løsning 10: Stop overclocking af din GPU

Overclocking er en proces, hvor brugere ændrer den maksimale frekvens af grafikken i den centrale processor til en værdi, der ligger over den anbefalede, der er indstillet af producenten af ​​din GPU. Dette kan give din pc en betydelig ydelses- og hastighedsfordel, når du spiller videospil og forbedre det på alle måder, men du skal være helt forsigtig, da der var tilfælde, hvor hele rigge brød sammen og endda endte i røg.

Nogle CPU'er og GPU'er var bestemt ikke lavet til at blive overclocked med bestemte værktøjer eller med bestemte spil, og det er en kendsgerning, at nogle processorer fungerer bedre end andre. Hvad der er endnu mere afgørende er, at forskellige værktøjer, der bruges til at overklokke dine processorer (CPU eller GPU), fungerer bedre eller dårligere afhængigt af den processor, der bruges.

At returnere din processors frekvens til sin oprindelige tilstand afhænger af, hvilken software du i første omgang brugte til at overklokke den. Stop med at overlåse din GPU, og kontroller, om problemet fortsætter.

Løsning 11: Geninstaller spillet

Geninstallation af spillet kan gøre mirakler for spillet, da eventuelle korrupte og manglende filer geninstalleres, og du skal være i stand til at holde dine fremskridt, da det er bundet til din Steam-konto, mens du spiller på en pc. Processen kan stadig tage et stykke tid afhængigt af din internethastighed, da spilfilerne skal downloades igen, hvis du bruger Steam.

Afinstallation af spillet:

 1. Klik på startmenuknappen, og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne appen Indstillinger, hvis du bruger Windows 10.
 2. I Kontrolpanel skal du skifte til Vis som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.

 1. Hvis du bruger Indstillinger på Windows 10, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede værktøjer og programmer på din pc.
 2. Find Rocket League på listen enten i Indstillinger eller Kontrolpanel, klik på den en gang og klik på knappen Afinstaller i det respektive vindue. Bekræft eventuelle dialogvalg for at afinstallere spillet, og følg instruktionerne, der vises på skærmen.

Alternativ til Steam-brugere:

 1. Hvis du har købt spillet på Steam, skal du åbne din Steam-klient ved at dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved at søge efter det i Start-menuen eller Cortana-knappen ved siden af ​​det (hvis du bruger Windows 10).

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-klientvinduet, og find Just Cause 2 på listen over de spil, du ejer i dit bibliotek.
 2. Højreklik på spillet, og vælg indstillingen Afspil spil. Hvis spillet ikke er på Steam, skal du blot finde spilikonet på din computer og dobbeltklikke på det.
 3. Følg instruktionerne, der vises på skærmen, og vent på, at processen er tålmodig.

For at geninstallere Just Cause 2 skal du enten indsætte den disk, du købte den på, og følge instruktionerne i installationsprogrammet, eller du skal downloade den igen fra Steam. Spillet vil stadig være placeret i dit bibliotek, så højreklik bare på det, og vælg installationsindstillingen. Kontroller, om Just Cause 2 stadig går ned.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found